Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-06@14:03:36 GMT

«ملی شو»، گامی دیگر به سوی تحول دیجیتال بانک ملی

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۶۰۶۲۰

تحول دیجیتال به معنای به کارگیری، توسعه و حاکم کردن فناوری های دیجیتال برای ایجاد بهبود در عملکرد سازمان و تغییرات بنیادین و تدریجی در اصول و منطق کسب وکار، نه تنها بر فرآیندهای عملیاتی کسب و کار تأثیر می گذارد بلکه محصولات، ساختار سازمانی و نیز مفاهیم مدیریتی سازمان را نیز تحت تأثیر قرار می دهد. آفتاب‌‌نیوز : در بستر چنین تحولی، سازمان ها با پیامدهایی نیز روبرو خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله این پیامدها می توان به مسطح تر شدن سازمان ها، افزایش دسترسی پذیری ابزارهای فناورانه جهت ارزیابی تصمیم سازی های سازمان و تسهیل انتقال شایستگی ها و افزایش قابلیت جابجایی و انعطاف پذیری اشاره کرد.
امروزه تحول دیجیتال بر روی جنبه های مختلف کسب و کار اثر می گذارد. این آثار نه تنها بر روی فرآیندهای اجرایی که بر روی مدل های کسب و کار و مدل های درآمدی نیز کاملاً مشهود است. لذا لازم است مدل های کسب و کاری بازسازی و فناوری های نو و خلاقانه که ناشی از تحول دیجیتال است در مدل های فعلی به کارگیری شود.
یکی از مهم ترین عواملی که موجب موفقیت صنعت بانکداری می شود، توجه ویژه به نگاه مشتری و ارتباط دادن مشتریان با محصولات تحول یافته و کسب وکارهای نو است. تمرکز صنعت بانکی به تحول دیجیتال و ارائه محصولات روزآمد و تغییر کسب و کارهای سنتی به کسب و کارهای نوین موجب افزایش بهره وری و بازدهی مناسب بوده و دستیابی به بازارهای جدید و بهینه سازی زنجیره تأمین و ایجاد زنجیره های نو می تواند صنعت بانکداری را در شرایط مطلوب قرار دهد.همه ما خواهیم پذیرفت که فناوری های تحول آفرین، جوامع بشری را محاصره کرده اند و این فناوری ها در زندگی روزمره افراد نقش بی بدیلی دارند.
بانک ملی ایران در چند سال اخیر همه همت و تلاش خود را بر حضور و استقرار تحول دیجیتال قرار داده و تلاش می کند کسب و کارهای خود را بر مبنای فناوری و تکنولوژی روزآمد حرکت داده و متمرکز کند.
قطعاً حضور ما در کسب تکنولوژی، آینده ما را تضمین کرده و شجاعت ورود در پروژه های حاکمیتی میتواند مقدمه ای بر شکل گیری و استقرار دولت الکترونیک باشد. این تکنولوژی از جمله مواردی است که بانک ملی ایران به آن توجه ویژه داشته و تلاش می کند مسیر تحول دیجیتال با حضور فرزندان نخبه و خلاق این مرز و بوم به سرانجام برسد.«ملی شو» گوشه ای از تفکر و نگاهی است که به آن اشاره شد. حضور صاحبنظران صنعت بانکی و فناوری به ما کمک می کند تا خودمان را محک بزنیم، نقاط قوت و ضعف را مشخص کنیم و برای آینده بهتر آماده شویم.
*مسعود خاتونی عضو هیات مدیره بانک ملی ایران

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۰۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری منصوب کرد.

در بخشی از حکم انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری آمده است :

«با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می رود علاوه بر انجام کلیه ماموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذی ربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام کنید.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • همه چیز درباره المپیاد ورزش‌های فناورانه + لینک ثبت نام
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی