Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی مویدی در حاشیه یکصد و بیست و سومین جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کال و ارز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر صدها سامانه در کشور فعال است که قانونگذار ۷۵ تکلیف برای این سامانه ها در نظر گرفته که از این تعداد ۶۵ بند هنوز عملیاتی نشده است.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: اولویت کاری ستاد در سال جاری طبق دستور رئیس جمهور تمرکز بر سامانه ها بود که البته پیشرفت هایی نیز حاصل شد اما به دلیل برخی مشکلات هنوز اقدامات نهایی انجام نشده است اما ما از دستگاهها خواستیم که برای تکمیل سامانه ها تا پایان سال اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سامانه، یک فرایند تخصصی، پیچیده و زمان بر است، تصریح کرد: بخشی از کارهای مربوط به عملیات سازی سامانه ها باید توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شود که البته بخشی انجام شده و بخشی نیاز به توسعه بیشتر دارد.

مویدی تاکید کرد: برای چرخه تجارت کشور باید یک شفاف سازی داشته باشیم. اگر سامانه ها عملیاتی نشود این شفاف سازی بدست نمی آید. لذا تنها راه برون رفت از قاچاق کالاها، راه اندازی سامانه ها است تا از این طریق رانت، دستکاری و افراد فرصت طلب افشا شود.

وی در خصوص اتصال سامانه امور گمرکی به پنجره واحد تجارت نیز ادامه داد: صحبت هایی با گمرک کردیم و قرار شد هر چه سریعتر در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.

ستاد مبارزه با قاچاق همچنین در خصوص طرح مبارزه با توزیع پوشک قاچاق نیز گفت: این طرح در تهران انجام شد و در حال توسعه طرح به استانهای دیگر هستیم.

کد خبر 4550366 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: ارز قاچاق کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۱۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف انبار دپوی ۵ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندر ماهشهر

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرهنگ منوچهر جوانمرد گفت: در راستای طرح برخورد با قاچاق کالا و سوخت، روز گذشته ماموران پلیس امنیت اقتصادی بندر ماهشهر با رصد اطلاعاتی یک انبار دپوی سوخت قاچاق را شناسایی کردند و با هماهنگی مرجع قضایی به محل اعزام شدند.

وی افزود: در بازدید از این انبار، یک هزار لیتر سوخت گازوئیل خارج از چرخه قانونی توزیع کشف شد.

سرهنگ جوانمرد ادامه داد: همچنین ماموران پلیس امنیت اقتصادی در عملیاتی دیگر با گشت‌زنی در محور‌های مواصلاتی، دو دستگاه خودروی نیسان حامل سوخت قاچاق را شناسایی و دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی بندر ماهشهر اضافه کرد: در بازرسی از خودرو‌های توقیفی، حدود تقریبی ۴ هزار لیتر گازوئیل قاچاق کشف شد.

وی با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی سوخت کشف شده را ۳ میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در این ارتباط ۵ نفر پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.  

دیگر خبرها

  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • کشف انبار دپوی ۵ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندر ماهشهر
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل
  • کشف تخم مرغ‌های فاقد مجوز در هشترود
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • شناسایی و رفع 132 تعدی به حریم راههای گلستان انجام شد