Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سیدمجید تفرشی در نشست مشورتی ستاد حقوق‌بشر با نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد گفت: بخش قابل توجهی از مطالب ارائه شده در تنظیم مفاد گزارشات ملی به انعکاس نقطه‌‌نظرات کارشناسی واصله از سازمان‌های مردم‌‌نهاد اختصاص داده شده است. لذا سازمان‌‌‌های مردم‌‌نهاد همانند گذشته نقش مهمی در تهیه گزارش‌های ملی داشته و در این راستا ظرفیت مهمی محسوب می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروز در کشور هزاران سازمان مردم‌‌‌نهاد ثبت و به صورت قانونی مشغول فعالیت در حوزه‌‌های مختلف هستند. ضمن آنکه گزارش‌های ارسالی آنها نیز مورد استقبال و وثوق جامعه جهانی نیز قرار گرفته است.

معاون امور بین‌الملل دبیر ستاد حقوق‌بشر افزود: متاسفانه امروزه شاهد سواستفاده ابزاری از ظرفیت و موضوع حقوق‌‌بشر در راستای تحمیل سیاست‌‌‌های دولت‌های زورگو و استکباری هستیم. کشورهایی که خود بانی مباحث حقوق‌‌‌بشری علیه کشور هستند، اکنون خودشان بانی تحریم‌‌‌های ظالمانه علیه ایران شده‌‌اند.

تفرشی اضافه کرد: هدف از برگزاری جلسات تعامل و همکاری با سازمان‌‌‌های مردم‌‌‌نهاد در حقیقت هم‌‌‌افزایی آرا و حصول نظرات منتج به تنظیم و ارائه گزارش‌های مستند و قابل دفاع در شورای حقوق‌‌بشر است. فرآیندی که قطعا حضور و مشارکت فعال سازمان‌‌های مردم‌‌‌نهاد در ارتقای کمی و کیفی آن مفید فایده خواهد بود.

وی ادامه داد: موضوع حقوق‌‌بشر یک موضوع جهانی است بنابراین نظر به عضویت کشور در معاهدات بین‌‌المللی متقابلا در راستای ایفای تعهدات خود که یکی از آنها گزارش‌های موسوم به UPR است، مسئولیت داریم.

معاون امور بین‌الملل دبیر ستاد حقوق‌‌بشر افزود: یکی از ابتکارات خوب شورای حقوق‌‌‌بشر تنظیم سازوکار UPR است.‌ سازوکاری پویا با مکانیزمی قابل فهم و مسئولانه در راستای ارائه گزارش‌های جامع کشوری از تحولات، پیشرفت‌ها و کاستی‌‌‌های حقوق‌‌بشری کلیه کشورهای جهان. ما هر چهار سال و نیم یکبار باید گزارش UPR خود را تهیه و به شورای حقوق‌‌بشر ارائه دهیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ستاد حقوق بشر قوه قضاییه ستاد حقوق بشر قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۱۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری اسلامی: وجود آنروا گواهی بر پایبندی بین‌المللی به حقوق آوارگان فلسطینی است

سازمان همکاری اسلامی گزارش کمیته مستقل بررسی درباره آنروا را پاسخی روشن به برخی اقدامات تحریک‌آمیز رژیم صهیونیستی علیه آنروا با هدف متوقف کردن نقش آن و پاک کردن مساله پناهجویان فلسطینیدانست.

به گزارش ایسنا، کمیته مستقل بررسی عملکرد آنروا به این نتیجه رسید که آژانس به اصل انسانی بی‌طرفی پایبند بوده و نقش محوری در حمایت از امدادرسانی‌ها و اقدامات انسانی برای میلیون‌ها پناهجوی فلسطینی ایفا می‌کند.

سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ای ضمن استقبال از نتیجه گزارش کمیته مستقل بررسی درباره عملکرد آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد، تاکید این گزارش بر این نکته که آنروا مکانیزم‌ها و اقداماتی موثری را برای تقویت ارزش‌های سازمان ملل و اصول انسانی در پیش می‌گیرد، به منزله پاسخی روشن به برخی اقدامات از جمله تحریک اسرائیل علیه آنروا با هدف متوقف کردن نقش آن و پاک کردن مساله پناهجویان فلسطینی است که اسرائیل به عنوان طرف اشغالگر به اتخاذ آنها عادت کرده است.

به گزارش سایت «النشره»، سازمان همکاری اسلامی در ادامه بیانیه خود، ضمن تقدیر از موضعگیری کشورهایی که از کمک‌های مالی جدیدی به آنروا خبر دادند، از تمامی کشورهایی که توقف حمایت‌های مالی‌شان از آنروا را اعلام کردند، خواست در تصمیمات خود تجدیدنظر کرده و کمک‌ها را از سر بگیرند تا تضمین شود آنروا می‌تواند به انجام وظیفه خود در ارائه خدمات اساسی به میلیون‌ها فلسطینی ادامه دهد.

همچنین این سازمان بار دیگر تاکید کرد، وجود آژانس آنروا و تداوم نقش آن با اولویت امداد و کمک گواهی بر پایبندی بین‌المللی به حقوق آوارگان فلسطینی و یکی از عناصر ثبات در منطقه است.

سازمان همکاری اسلامی در پایان بار دیگر بر پایبندی‌ به حمایت کامل از نقش آژانس آنروا بر اساس موضعگیری ثابت خود در حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین از جمله حق بازگشت، حق تعیین سرنوشت، حق تشکیل کشور مستقل‌شان بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ با پایتختی قدس شریف تاکید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل برای تحولات افغانستان
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • سازمان همکاری اسلامی: وجود آنروا گواهی بر پایبندی بین‌المللی به حقوق آوارگان فلسطینی است
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • ایران خواستار اقدام فوری بین‌المللی برای توقف نسل‌کشی در غزه شد
  • عفو بین‌الملل: آلمان ارسال تسلیحات به اسرائیل را متوقف کند
  • فرهنگ داوطلبی را به مردم آموزش دهیم/ ارائه خدمات باید منجر به توانمندسازی نیازمندان شود