Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، محمد لاهوتی امروز در جلسه روسای تشکل‌های صادراتی که  با حضور رئیس کمیسیون توسعه صادرات مجلس شورای اسلامی که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، گفت: در بودجه سال 98 مصوب شده که اگر ارز به چرخه اقتصادی بازنگردد، مشوق‌ها و معافیت‌ها صادراتی به صادرکنندگان تعلق نمی گیرد و اشکالی که بخش خصوصی به این مصوبه دارد، این است که در حالی که بودجه برای سال 98 تصویب شده، اما برای سال 97 تصمیم گیری و تعیین تکلیف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی با اشاره به اعتبار 1200 میلیارد تومانی در سال 97 برای مشوق صادرات گفت: از این رقم فقط 20 میلیارد تومان محقق شده است. 

لاهوتی اظهار داشت: مشوق‌های صادراتی در بودجه سال 98 هم 460 میلیارد تعیین شده که نسبت به سال 97 به شدت کاهش یافته است. 

وی با انتقاد از سطح‌بندی بانک مرکزی برای نحوه بازگشت ارز حاصل از صادرات گفت: این نوع سطح‌بندی بدترین نوع تشخیص و مقیاس برای بازگشت ارز حاصل از صادرات است که براساس آن صادرکننده‌ای که یک میلیون دلار صادرات انجام می‌دهد، به یک شیوه باید ارز را برگرداند و صادرکننده‌ای که 10 میلیون دلار صادر می‌کند، تنبیه می‌شود و باید ارز خود را به شیوه نیمایی به کشور بازگرداند. 

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران با توجه به حضور رئیس کمیسیون توسعه صادرات مجلس در جلسه از مجلس خواست که بانک مرکزی را مجبور کند تا این موضوع را اصلاح کند، گفت: زیرا سطح بندی برای نحوه بازگشت ارز حاصل از صادرات به افزایش کارت‌های بازرگانی یک بار مصرف و خراب کردن پایگاه‌های صادراتی دامن می‌زند، ضمن اینکه ارز صادراتی هم به کشور باز نخواهد گشت. 

وی با اشاره به کمبود مواد اولیه اظهار داشت: این موضوع در اردیبهشت ماه سال آینده به بحران تبدیل خواهد شد. 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۱۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را

سیاست بانک مرکزی درخصوص دلار ۴۰ هزار تومانی و بحث درخصوص سیاست‌های رفع تعهد ارزی مورد انتقاد رئیس اتاق بازرگانی تهران است.

به گزارش هم میهن، بهمن عشقی؛ رییس اتاق بازرگانی تهران گفت: پیام روشن دولت درباره اختصاص چنین قیمتی برای دلار این است که صادرکننده را از چرخه تولید خارج کند.

این شیوه باعث شده تا بین ۱۵ تا ۲۰ میلیارد دلار ناترازی در صادرات غیرنفتی داشته باشیم و این رفتار باعث کاهش ارزش صادراتی کشور سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱شده است.

دولت می‌گوید حدود ۴۹ میلیارد دلار صادرات داشته و حدود ۶۷ میلیارد دلار نیز واردات داشته‌ایم در نتیجه با کسری مواجه هستیم.

حتماً دولت این سیاست را تغییر خواهد داد، چون اصولاً دولت‌ها در ایران عادت دارند چوب و پیاز را با هم بخورند.

اگر امروز هم دولت بر رفتار خود اصرار کند فردا قطعاً عقب‌نشینی خواهد کرد، اما دود آن به چشم کشور و صادرکننده می‌رود، چون مدیران که خسارتی پرداخت نمی‌کنند و این مردم هستند که از سوءتدبیر‌ها دچار خسارت می‌شوند.

دیگر خبرها

  • لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا
  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • پروازهای فرودگاه بجنورد توسط اتاق بازرگانی چارتر شد
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • هدفگذاری صادرات ۶۵۸ میلیون دلاری از زنجان
  •  انواع ظروف یکبار مصرف درب دار پلاستیکی در آرمانی 724