Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی با حضور در اداره کل تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی، با جمعی از همکاران شاغل و بازنشسته تأمین اجتماعی استان دیدار کرد.

به گزارش صدای ایران رحیم اردلان، معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی با حضور در اداره کل تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی، ضمن دیدار با همکاران این اداره کل، بر همدلی و همراهی کارکنان و مسئولین در جهت رفع دغدغه و چالش های پیش روی جامعه کارفرمایی، کارگری و بازنشستگی تأکید نموده و اذعان داشت: سازمان تأمین اجتماعی به عنوان بزرگترین سازمان بیمه ای و دومین تولید کننده درمان کشور، با اقشار مختلف مردم در طیف وسیع در ارتباط بوده و خدمات خود را از قبل تولد تا سالها پس از فوت بیمه شده، به افراد تحت پوشش ارائه می نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی، با اشاره به اینکه قریب به 70 هزار نیروی کار شاغل در بخشهای مختلف سازمان در حال خدمت رسانی به شرکای اجتماعی سازمان هستند، گفت: 24 هزار بازنشسته همکار، طی نسلهای مختلف در جهت پویایی و پایداری سازمان همت نموده اند و حال بر ماست که در جهت حفظ و صیانت از منابع و دارایی های این سازمان در جهت تأمین امنیت و آرامش خاطر نسل های آتی تلاش نماییم.
اردلان، نیروی انسانی را از مهمترین و راهبردی ترین سرمایه های سازمان تأمین اجتماعی دانست و خاطر نشان کرد توانمندسازی و ارتقای دانش تخصصی و مهارتی آنان و نیز بهره گیری از خرد جمعی، از جمله موضوعاتی بوده که طی سالهای اخیر مورد توجه سازمان قرار گرفته و تداوم دارد.
وی توسعه خدمات غیرحضوری و الکترونیکی سازمان در جهت روانسازی امور و دسترسی سریع و آسان مخاطبین به خدمات سازمان را از جمله دستاوردهای سازمان در دهه اخیر دانسته و تصریح کرد تا پایان سال، 36 خدمت غیرحضوری جدید نیز به خدمات سازمان تأمین اجتماعی افزوده خواهد شد که این امر بستر ارتقای هر چه بیشتر کمی و کیفی خدمات در شعب را فراهم خواهد نمود.  
معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی، ایجاد امنیت اجتماعی و عدالت اقتصادی را از کارکردهای تأمین اجتماعی عنوان داشت و افزود، سازمان تأمین اجتماعی طی چهار دهه بعد از انقلاب، همواره در جهت تعمیم و گسترش انوع بیمه های اجتماعی در بین آحاد مردم، بویژه اقشار کم درآمد جامعه گام برداشته و حمایتهای خود را در قالب محاسبات بیمه ای، به افراد تحت پوشش که بیش از 42 میلیون نفر از جمعیت کشور را شامل می شود، ارائه می نماید.  
اردلان، ارتقای معیشت بازنشستگان و مستمری بگیران، توأم با ارتقای سلامت روحی و جسمی آنها را از مهمترین رویکردهای سازمان تأمین اجتماعی یاد نموده و گفت، پرداخت تعهدات سازمان تأمین اجتماعی از محل حق بیمه می باشد و لیکن علیرغم تمامی چالشهای موجود ناشی از شرایط اقتصادی کشور، ایفای تعهدات در قبال ذینفعان، به هنگام محقق می شود.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بیمه بیمه تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۲۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص

دکتر فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی‌ و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌شود، اظهار کرد: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم  و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است. هر ساله اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد. بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی؛ مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است. تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند. با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است. به این ترتیب سهم موردتعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود. درواقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست. در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن، ام.آر.آی و ... به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنور در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

وی همچنین گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام.اس، سرطان، اوتیسم و  بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است. در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

خدایی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند. به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود. در بیمارستان‌های خصوصی غیرطرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته شده و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است. موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات بازتوانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و نظایر آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ارتقای امنیت با ایجاد برنامه های پلیس
  • بهره مندی ۱۳۸ هزار کارگر در لرستان از پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • کنایه رئیس سازمان تأمین اجتماعی به مشاغل سخت! / جدّیت قالیباف به روایت یک عضو جبهه پایداری
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی
  • چالشی در خصوص تأمین و قیمت کالای شکر خوزستان ایجاد نشود