Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: آیت‌الله احمد جنتی، با اشاره به اینکه فقدان آیت‌الله مؤمن مصیبتی بزرگی برای نظام اسلامی است، اظهار کرد: بنده از دوران طلبگی با این شخصیت که با سید حسن طاهری خرم‌آبادی مباحثه می‌کرد، آشنا شدم و هر چقدر که این شخصیت را بیشتر می‌شناختم ارادت بیشتری به او پیدا می‌کردم.

وی با بیان اینکه آیت‌الله مؤمن از نخستین افرادی بود که به حکم امام خمینی (ره) به عنوان فقیه شورای نگهبان فعالیت خود را آغاز کرد، اظهار داشت: این شخصیت از نظر علمی، مورد تمجید بود چراکه می‌توان از او به‌عنوان یک محقق توانمند نام برد که در هر رشته‌ای که وارد می‌شد دقت نظر خاصی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: از خصوصیات دیگر آیت‌الله مؤمن این بود که هر چند از مراجع به لحاظ علمی دست کمی نداشت، اما در عرصه مرجعیت ورود نمی‌کرد و این موضوع را، نشان از زهد او می‌دانیم چراکه می‌خواست ذی طلبگی خود را حفظ کند.

وی با اشاره به اینکه آیت‌الله مؤمن همانند افراد عادی جامعه ساده رفت و آمد می‌کرد، عنوان کرد: این شخصیت اهل عبادت، بندگی خدا و نماز شب بود و باید از او در بندگی خدا الگوبرداری کنیم.

آیت الله جنتی از بی‌تفاوتی آیت‌الله مؤمن نسبت به جایگاه‌های دنیوی یاد و خاطرنشان کرد: تواضع داشتن از ارزش‌های اخلاقی و ارزنده است که باید در هر فردی باشد و این شخصیت مقامی برای خود قائل نبود.

وی با تاکید بر اینکه ما باید پیرو ائمه اطهار (ع) باشیم که ساده و بدون تشریفات زندگی می‌کردند، گفت: می‌توان از آیت‌الله مؤمن به‌عنوان پیرو حقیقی ائمه نام برد که زندگی بسیار ساده‌ای داشت.

دبیر شورای نگهبان اضافه کرد: اکنون با خلأ وجودی این شخصیت روبه رو هستیم، از زمانی که این عالم ربانی مریض شد جای او در شورای نگهبان و خبرگان خالی بود و اکنون که مقدرات الهی بر رحلت آیت‌الله مؤمن بود، امیداریم رهبر انقلاب اسلامی فردی را به جای این عالم فقیه معرفی کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: آیت الله جنتی آیت الله مؤمن طلبگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۳۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سریال رمضانی حشاشین، جهان عرب را درنوردید؟

به گزارش مبلغ پایگاه مسلمنا در مورد سریال پرطرفدار حشاشین که این روزها در کشورهای عربی پرمخاطب شده است، نوشت:

با این که نیمه ماه مبارک رمضان است، خیابان‌های قاهره ناگهان خلوت شد. خدای من!!! انگار سریال حشاشین شروع شده است.

در هفته‌های گذشته توصیفاتی چنینی در کنار محتواهای شبکه‌های اجتماعی، خبر از فراگیری سریالی تاریخی- مذهبی در جهان عرب می‌دهد. فراتر از تحلیل‌های تکراری حول و حوش کیفیت بالای این سریال، از نگاهی دیگر اقبال به آن را باید در پدیده‌ «اسطوره‌طلبی دیرینه عربی» جست. بسیاری از افرادی که تجربه سفر اربعین را داشته‌اند، از حجم انبوه تصاویر شخصیت‌ها بر در و دیوار و خصوصاً سر درب موکب‌ها شگفت‌زده شده‌اند. از وفور شمایل حضرت عباس (ع) تا آیت‌الله صدر و فریبرز عرب‌نیا در نقش مختار در راهپیمایی اربعین.

این پدیده البته نه محدود به عراق و شیعیان است، نه محدود به این سال‌ها. پژوهش‌های مختلفی نشان داده‌اند که سه تمدن‌ کهن عربی (مصر، عراق و شامات) میل بیشتری به داشتن اسطوره و پیوند با آن را دارند و سریع‌تر از دیگران، یک شخصیت را در موضع اسطوره ای قرار می‌دهند. فراوانند نظریاتی که این اسطوره‌طلبی را به عنوان بخشی از فرهنگ عربی پذیرفته‌اند. این نظریات البته بیان می‌کنند که میل به داشتن/ساختن اسطوره در ادواری که ملت‌ها تحت ظلم و ناپایداری قرار می‌گیرند، بیشتر شده است.حالا به خیابان‌های خلوت قاهره برمی‌گردیم و مردمانی که سفره افطار را جمع نکرده اند، که شبکه المتحده آنها را پای سریال رمضانی حشاشین میخکوب کرده است. (گمشده مصر و جهان عرب)

در چهار دگرگونی سیاسی مصر در پانزده سال اخیر، هیچ یک از منتخبین سیاسی، آرای اکثریت را به همراه نداشته‌اند. در این بی‌ثباتی سیاسی و ناامیدی از منجی‌های حکمرانی، تماشای مردی که مقتدرانه تصمیم می‌گیرد، مخالفان را با هوشمندی شکست می‌دهد و با سپاهی نه چندان پرتعداد، هویتی شکست‌ناپذیر و البته کاریزماتیک برای خود می‌سازد؛ شاید سیمای همان اسطوره‌ای باشد که ملت مصر این روزها آن را کم دارند و از تماشای آن در دل تاریخ لذت می‌برند. (گمشده مصر و جهان عرب)

این سریال، حتی با وجود خطاهای فاحش تاریخی بسیار، با چنین رویکردی در کنار خلق شخصیت‌های باورپذیر خاکستری، پرداخت عجیب به جزئیات و البته ارائه داستانی گیرا، پر رمز و راز و احساسی، توانسته‌ کاری کند که دگربار همگان متوجه قدرت رسانه در ساختن روایت‌های تاریخی در قاب تلویزیون شوند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898389

دیگر خبرها

  • تست شخصیت با کلید؛ انتخاب کلید دلخواه از شخصیت پنهان شما می گوید!
  • ورود شخصيت جديد «غرغر» به باغ شادونه
  • ورود «غرغر خان» به باغ شادونه
  • عمو کاووس نون خ چگونه بازیگر شد؟!
  • شوخی داریم، بی‌احترامی نه!
  • بازگشت حدود ۸۵۰ شخصیت‌ به افغانستان
  • شخصیت و جایگاه حضرت حمزه سید الشهدا(ع) و عزاداری برای او به دستور رسول الله(ص)
  • آیت‌الله جنتی: کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی هستند
  • تام هالند: زندگی و حرفه ام را مدیون مرد عنکبوتی هستم
  • چرا سریال رمضانی حشاشین، جهان عرب را درنوردید؟