Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناسا برای انجام آخرین مرحله آزمایشی "سیستم مدیریت کنترل ترافیک پهپادها"ی خود شهرهای " نوادا" و "تگزاس" آمریکا را انتخاب کرده است.

این آژانس فضایی در این پروژه با " اداره هوانوردی فدرال"( FAA) آمریکا همکاری کرد تا سیستم مدیریت کنترل ترافیک هواپیماهای بدون سرنشین (UTM) را توسعه دهد.

توسعه این سیستم ۴ سال به طول انجامیده و هدف از ایجاد آن این است که امنیت پرواز پهپادها تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال این پروژه در آخرین مرحله خود است.

ناسا و " اداره هوانوردی فدرال" در تلاش هستند که لیست بزرگی از فناوری‌ها را به این سیستم اضافه کنند که از میان آن‌ها می‌توان به قابلیت تشخیص و اجتناب از برخورد با وسایل نقلیه و همچنین فناوری ورود ایمن پهپاد اشاره کرد.

استفاده از این فناوری‌ها به ناسا کمک می‌کند که استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین را با خیالی آسوده‌تر در شهرهای شلوغ انجام دهد.

قرار است آخرین مرحله این پروژه از ماه مارس تا ژوئن سال جاری در شهر "رینو"( Reno) پیگیری شود.

از ماه ژوئن و ژوئیه نیز آزمایش سیستم در "کورپس کریستی"( in Corpus Christi) دنبال خواهد شد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۴۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی تاریخی در المپیک پاریس با دوپینگ‌های مجاز «ناسا»

بازی‌های المپیک پاریس در ۶ مرداد (۲۵ ژوئیه) آغاز خواهد شد و طی ۱۹ روز، ۱۰۵۰۰ ورزشکار از ۲۰۶ کشور جهان در ۳۲۹ زمینه ورزشی به رقابت خواهند پرداخت. بااین‌حال در این رقابت‌ها، تعداد زیادی از ورزشکاران به لباس‌های تهیه‌شده با فناوری ناسا مجهز خواهند شد تا این قهرمانان بتوانند بهترین عملکردشان را ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، اگر از نزدیک به لباس‌های ورزشی جدید بنگرید، متوجه الگویی چرخشی می‌شوید. این لباس‌ها با ابرماده‌ای ساخته شده که شرکت «رئون لبز» (Rheon Labs) با الهام از ایده‌های ناسا تولید کرده و پیش‌تر به تعدادی از ورزشکاران کمک کرده بود تا رکوردشکنی کنند.

«اولگا کراوچنکو» (Olga Kravchenko)، مدیر طراحی شرکت رئون لبز می‌گوید: «ما در فناوری خود، سال‌ها پژوهش بیومکانیکی را با شیمی پیچیده ترکیب کرده‌ایم تا دنیای جدیدی از توانمندی‌های ورزشکاران به نمایش بگذارد و دوره جدیدی از اوج عملکرد را برای دوندگان شکل دهد. فناوری ما سوپرپلیمری جذب‌کننده انرژی، حساس به کشش، سبک‌وزن و عملکردمحور است. این پلیمر را می‌توان به‌عنوان ماده تشکیل‌دهنده لباس‌های فعال برای بهینه‌سازی عملکرد استفاده کرد».

پلیمر در حالت طبیعی خود، نرم و انعطاف‌پذیر است، اما هنگامی‌که تحت‌فشار قرار می‌گیرد، انرژی را جذب می‌کند و سفت می‌شود. این رفتار را می‌توان با ماسه مرطوب مقایسه کرد. پلیمر مانند ماسه خیسی است که در حال دویدن روی آن هستید، ماسه فقط در اثر ضربه خوردن سفت می‌شود و سپس دوباره به حالت نرم و انعطاف‌پذیری بازمی‌گردد. با این ویژگی‌ها، این ماده عضلات را در کارآمدترین موقعیت قرار می‌دهد و تضمین می‌کند که انرژی ورزشکار هنگام مسابقه از بین نمی‌رود؛ ضمن آن‌که راحتی کاربر را نیز به خطر نمی‌اندازد و اتلاف انرژی را کاهش می‌دهد.

چندین برند مشهور ازجمله رافا (Rapha)، هارلی دیویدسون (Harley Davidson) و روروک (Ruroc) در حال حاضر از این سوپرپلیمر در محصولات خود استفاده می‌کنند و آدیداس (Adidas) نیز از این ماده در محصولات مجموعه تک‌فیت (Techfit) و آدیزیرو (Adizero) استفاده می‌کند که در میان بسیاری از ورزشکاران برجسته محبوبیت دارند.

در هفته‌های اخیر، چندین رکورد جهانی توسط ورزشکارانی شکسته شده است که سوپرپلیمر شرکت رئون لبز را به تن داشته‌اند.

دیگر خبرها

  • بوشهر همه ظرفیت‌های آمایشی توسعه و پیشرفت دانش نوپایه را دارد
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • فرانسه پهپاد کامیکازه با سرعت ۴۰۰کیلومتر برساعت ساخت
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • رکوردشکنی تاریخی در المپیک پاریس با دوپینگ‌های مجاز «ناسا»
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود