Web Analytics Made Easy - Statcounter

چاپ رنگی با استفاده از چاپگرهای موجود در بازار بر روی فلزات مختلف کار ساده ای نیست و معمولا کیفیت چاپ نهایی بالا نیست؛ اما پژوهشگران دانشگاه آی تی ام او  در سنت پترزبورگ روشی را برای چاپ لیزری بر روی فلزات با دقت و سرعت مناسب ابداع کرده اند که هزینه بالایی نیز در بر ندارد.

در این روش امکان کنترل میزان گرم شدن یک سطح فلزی وجود دارد و همین میزان گرم شدن مشخص کننده نوع رنگی است که در نهایت بر روی فلز نقش می بندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته جالب در این روش امکان رنگ آمیزی بخش هایی بسیار کوچک با رنگ های متنوع است که این کار هم قبلا بر روی فلزات ممکن نبوده است.

در ابتدا با استفاده از روش اکسیداسیون لیزر، لیزر برای تولید یک لایه باریک از نوار اکسید بر روی هر فلز به کار گرفته می‌شود. در مرحله دوم با استفاده از ذرات نانو تغییر رنگ هر بخش از فلز با استفاده از برنامه ریزی صورت گرفته انجام می شود و در نهایت گرمادهی مجدد برای تثبیت رنگ‌ها و تکمیل کار انجام می شود.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۴۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) ژیلا صادقی جواب تمام منتقدانش را یکجا داد!

حالا ژیلا صادقی با انتشار یک استوری جدید از داخل فرودگاه بی‌تفاوتی خود را نسبت به این حواشی نشان داد.

به گزارش اقتصاد۲۴، ژیلا صادقی نیارکی در ۲۲ شهریور ۱۳۵۲ در تهران زاده شد. او دانش‌آموخته رشته گرافیک از دانشگاه آزاد اسلامی است. وی پیش از گویندگی در واحد دوبلاژ، در آموزش و پرورش تدریس می‌کرد و در سال ۱۳۷۰ در آزمون تلویزیون قبول شد. اما پس از وقفه‌ای، از سال ۱۳۷۸ به عنوان مجری خبر در شبکه یک مقابل دوربین رفت و در طول این سال‌ها بازی در چند مجموعه تلویزیونی و فیلم را نیز تجربه کرد.

وی از نخستین مجریان زن ایرانی بود که وارد تلویزیون شد. رسانه‌ها بازگشت او را قدمی مثبت در رونق گرفتن دوباره تلویزیون توصیف کردند.

او سبک متفاوتی در اجرا دارد و به پوشیدن لباس‌های رنگی و اجرای پرحرارت با حرکت زیاد دستان و راه رفتن در استودیو شناخته می‌شود. ژیلا صادقی در تلویزیون با مانتو و روسری‌های رنگی و در جا‌های لازم با چادر برنامه اجرا می‌کند.

صادقی پس از چهار سال دوری از تلویزیون، ۲۶ دی ۱۴۰۲ به تلویزیون برگشت و به‌خاطر پوششی که به تن داشت و حرف‌های جنجالی‌اش دربارهٔ رضا پهلوی با واکنش‌های فراوانی روبه‌رو شد.

صادقی از سال ۱۳۹۳ آموزشگاهی برای آموزش فن بیان راه انداخته است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • (ویدئو) ژیلا صادقی جواب تمام منتقدانش را یکجا داد!
  • بهترین کلینیک‌ های لیزر موهای زائد آقایان در تهران
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • پردرآمد مثل فدراسیون فوتبال!
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 
  • برچسب هوشمند برای پایش مواد غذایی دریایی ساخته شد
  • تم تولد پسرانه چیست؟