Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@06:29:13 GMT

مواد غذایی که پس از دوبار گرم شدن سمی می‌شود

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۶۴۶۵۵

مواد غذایی که پس از دوبار گرم شدن سمی می‌شود

بهداشت نیوز: علی محتشمی متخصص اطفال با اشاره به توصیه‌هایی برای گرم کردن غذای کودک، اظهار کرد: به‌طور معمول مادر‌ها غذا‌های کودک را در حجم زیاد تهیه کرده و هر بار در مقدار کم گرم می‌کنند؛ اتفاقی که در برخی مواد ممکن است سلامت کودک را به خطر بیاندازد؛ برخی مواد غذایی با گرم شدن دوباره خاصیت خود را از دست داده و به مواد سمی تبدیل می‌شوند، پس بهتر است یا به اندازه مصرف یک وعده و فقط برای یک‌بار تهیه شوند و یا برای بار دوم یا به‌صورت سرد استفاده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص اطفال بیان کرد: قارچ یکی از موادی است که در صورت گرم کردن سمی می‌شود، با گرم کردن قارچ تغییراتی در ترکیب پروتئین و حتی مزه این غذا ایجاد می‌شود که خاصیت آن را از بین برده و باعث ایجاد بسیاری از مشکلات گوارشی می‌شود؛ مرغ از دیگر موادی است که اگر دوبار گرم شود سمی می‌شود، دوباره گرم کردن مرغ موجب تغییر ترکیب پروتئین در آن می‌شود، اگر می‌خواهید آن را گرم کنید با درجه حرارت پایین و به مدت طولانی این کار را انجام دهید.

وی با اشاره به سمی شدن سیب زمینی پس از دوبار گرم شدن، گفت: با گرم کردن مجدد سیب زمینی نه تنها خواص غذایی آن از بین می‌رود بلکه سمی نیز خواهد شد؛ سیب زمینی را بلافاصله پس از پخت مصرف کنید و یا اینکه آن را سرد سرو کنید؛ اسفناج از مواد دیگری است که در صورت داغ کرد مجدد سمی می‌شود، اسفناج حاوی درصد بسیار بالایی از نیترات است که گرم کردن مجدد این غذا نیترات را به نیتریت تبدیل می‌کند که ماده‌ای سرطان زاست بنابراین اسفناج را تازه تازه و بلافاصله پس از پخت مصرف کنید.

محتشمی با اشاره به اینکه چغندر را نباید دوبار گرم کرد، ادامه داد: چغندر نیز مانند اسفناج حاوی نیترات است که با گرم کردن دوباره تبدیل به ماده‌ای خطرناک می‌شود البته به این معنا نیست که شما نمی‌توانید دوباره آن را مصرف کنید فقط می‌گوییم دوباره آن را گرم نکنید.

این متخصص اطفال با اشاره به اینکه کرفس در صورتی که دوبار گرم شود، سمی می‌شود، افزود: از کرفس اغلب در تهیه سوپ استفاده می‌شود و باید این سبزی را تازه تازه مصرف کنید، کرفس هم حاوی نیترات است؛ اگر می‌خواهید سوپ را دوباره گرم کنید بعد از پختن، کرفس و هویج آن را جدا کنید.

وی یادآوری کرد: تخم مرغ یکی از پر خطرترین مواد غذایی است که اگر آن را با درجه حرارت زیاد گرم کنید سمی می‌شود؛ این در مورد مواد غذایی مثل سس بشامل که در آن تخم مرغ به کار رفته صدق نمی‌کند و شامل غذا‌هایی می‌شود که تخم مرغ پخته و یا سرخ شده در آن به کار رفته است.

منبع: فردا

کلیدواژه: گرم کردن غذای کودکان سمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۴۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب نمی‌خورید؟؛ این ۸ سبزی را بخورید

آب نه تنها مایع حیات که نیاز مبرم بدن برای حفظ و ارتقای سلامتی در همه سنین است بلکه به ویژه در فصل گرما که نیاز به هیدراتاسیون (آبرسانی) بیشتر می‌شود، اهمیت آن بیش از پیش افزایش می‌یابد چرا که در گرما بدن ما تمایل دارد آب بیشتری را از طریق تعریق در شرایط آب و هوایی سوزان از دست بدهد.

به گزارش مهر، بدن ما همچنین به تغذیه کافی برای جبران مواد مغذی از دست رفته و حفظ تعادل الکترولیت‌ها نیاز دارد.

یک راه ساده برای هیدراته (پر آب) نگه داشتن بدن، افزودن سبزیجات تازه به رژیم غذایی است که سرشار از مواد مغذی و همچنین محتوای آب بالا هستند، در این مطلب به برخی از سبزیجات رایج که برای آبرسانی به بدن به طور طبیعی عالی هستند، اشاره شده است.

اهمیت سبزیجات آبرسان

سبزیجاتی مانند خیار و کرفس دارای محتوای آب بالایی هستند و برای حفظ تعادل الکترولیت سالم ضروری هستند. این سبزیجات ساده نه تنها سرشار از آب هستند، بلکه در عین حال مقادیر زیادی از مواد معدنی مانند پتاسیم و منیزیم دارند که به تنظیم تعادل مایعات در بدن کمک می کنند. گنجاندن این مواد غذایی آبرسان در رژیم غذایی تابستانی نه تنها بدن را سرحال و پرانرژی نگه می‌دارد، بلکه به جلوگیری از کم آبی بدن و گرمازدگی نیز کمک می‌کند.

خیار

خیار به طور طبیعی سرشار از فیبر و سایر مواد مغذی حیاتی است و محتوای آب بالایی در حدود ۹۵ درصد دارد.

کاهو

انواع کاهو حاوی حدود ۹۶ درصد آب هستند که آن‌ها را به گزینه‌ای عالی برای آبرسانی به بدن تبدیل می‌کند. رایج ترین شیوه مصرف کاهو در سالاد است اما همچنین می‌توان آن را به عنوان سبزی شاداب کننده نیز به تنهایی مصرف کرد.

کرفس

کرفس به طور طبیعی از حدود ۹۵ درصد آب تشکیل شده است که نه تنها آبرسان است، بلکه کالری کمی نیز دارد، که آن را به میوه‌ای ایده‌ال برای قصل گرما تبدیل می‌کند.

تربچه

تربچه یکی دیگر از سبزیجات ترد است که با حدود ۹۵ درصد آب یک سبزی آبرسان محسوب می‌شود که برای تابستان بسیار مناسب است.

کدو سبز

کدو سبز با محتوای بالای آب در حدود ۸۵ درصد، نه تنها آبرسان است، بلکه همه کاره است و می‌تواند به روش‌های بسیار جالبی استفاده شود.

گوجه فرنگی

این سبزی آبدار تقریبا ۹۴ درصد آب دارد و افزودن آن برای افزایش رطوبت به سالادها، ساندویچ‌ها و سس‌ها عالی است.

فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای قرمز، سبز و زرد تقریبا ۹۲ درصد از آب تشکیل شده‌اند که آنها را به یک مکمل رنگارنگ و آبرسان برای وعده‌های غذایی تبدیل می‌کند.

اسفناج

این سبزی برگ سبز حاوی حدود ۹۱ درصد آب و هم آبرسان و هم غنی از مواد مغذی است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • امحای هزار و ۵۳۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در هشترود
  • استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • معدوم سازی ۲۸ تن مواد غذایی فاسد در کبودراهنگ
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • ایران به جایگاه خود در کدکس کشاورزی باز می گردد
  • آب نمی‌خورید؟؛ این ۸ سبزی را بخورید
  • امحاء بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان
  •  انواع ظروف یکبار مصرف درب دار پلاستیکی در آرمانی 724
  • معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی دربوکان