Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان گفت : توزیع مسافر و گردشگران در پهنه استان رویکرد این نهاد است که باید محقق شود.

فریدون الهیاری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : بیش از سرمایه گذاری برای جذب گردشگر، به توزیع آن در تمامی مناطق استان توجه می شود تا اینکه تمامی قابلیت های گردشگری و میراث فرهنگی این خطه معرفی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: با توجه به پهناوری و قابلیت های گردشگری آثار تاریخی در بخش های مختلف استان ، توزیع گردشگران در این مناطق امکان بهره برداری و جذابیت بیشتری را برای مسافران دارد و منفعت اقتصادی افزایش می یابد و هر منطقه از این سود بهره مند می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان ادامه داد: تمرکز گردشگری در کلان شهر اصفهان مانع از معرفی دیگر ظرفیت های استان می شود و بیشتر برای صنعت گردشگری هزینه است تا اینکه درآمد زایی داشته باشد.
وی با بیان اینکه گردشگری محور توسعه استان به شمار می رود، یادآورشد: باید سرمایه گذاری هدفمند در مناطق مختلف برای این صنعت انجام شود و هر بخش بازار خود را در این حوزه شناسایی و سرمایه گذاران آن توانمند و مسوولان محلی برای شناسایی زمینه های با استعداد گردشگری اقدام کنند.
الهیاری اضافه کرد : رشد صنعت گردشگری و تحقق این محور توسعه نیازمند بکارگیری تمامی قابلیت های این حوزه است که شهرستان ها یکی از مهمترین منابع در حوزه گردشگری هستند و باید از آن برای تحقق این هدف استفاده شود.
وی با اشاره به فعالیت مسوولان شهرستان ها در تقویت صنعت گردشگری، تصریح کرد : مسئولان در هر منطقه با بکارگیری ظرفیت های اداری، جذب سرمایه گذار و منابع مالی محلی صنعت گردشگری را فعال کرده اند که این موضوع به کسب منفعت اقتصادی، برندسازی، اشتغال و معرفی ظرفیت های متنوع هر منطقه شده است.
وی با اشاره به اقداماتی که در شهرستان های استان برای جذب گردشگری صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: مسوولان محلی و سرمایه گذاران در مناطق دارای ظرفیت، فعالیت های خود را آغاز کرده اند و این موضوع زمینه ساز جذب گردشگر شده است.
وی شناسایی و مشخص شدن امکانات و بازارها برای گردشگران را به رونق جذب مسافر مهم اعلام کرد و گفت: برای استان اصفهان نباید یک مدل خاص گردشگری معرفی کرد بلکه باید برای هر منطقه یک مدل و برنامه خاص داشت.
وی همکاری و هم افزایی در حوزه گردشگری اصفهان را عامل رونق این عرصه دانست و گفت: آینده خوبی برای حوزه گردشگری و جذب مسافر در این منطقه از داخل و خارج کشور وجود دارد و باید زیرساخت ها متناسب با برنامه پیش رو توسعه پیدا کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان با بیان اینکه در زمان حاضر 350 واحد اقامتگاه بوم گردی در استان وجود دارد و آمار آن تا پایان سال به 400 واحد می رسد، گفت: اصفهان رتبه اول را در بوم گردی در کشور را دارد که این موضوع به جذب گردشگر خارجی کمک کرده است.
وی یادآورشد: وجود اقامتگاه های قدیمی و بوم گردی در شهرستان ها زمینه ساز جذب گردشگر در این مناطق شده است.
وی از افزایش جذب گردشگر خارجی در استان خبر داد و گفت: میزان گردشگر خارجی امسال اصفهان از مرز 400 هزار نفر گذشته است که این آمار نسبت به سال گذشته 10 درصد رشد داشته است.
مدیرکل میرث فرهنگی اصفهان بیان کرد : تقویت بازار صنایع دستی برای عرضه تولیدات هنرمندان این عرصه در برنامه است تا اینکه به واسطه این حضور گردشگران در مناطق مختلف، این صنایع خریداری شود.
استان اصفهان با بیش از 22 هزار اثر تاریخی (یک هزار و 850 اثر ملی و هفت اثر ثبت جهانی) و افزون بر 600 خانه تاریخی در کانون توجه علاقه مندان حوزه گردشگری، باستان شناسی، معماری و هنر است.
برنامه ریزی جهت افزایش ورود گردشگر خارجی به کشور از اولویت های برنامه ششم توسعه است که این موضوع در استان اصفهان با توسعه زیرساخت ها در حال پیگیری است.
استان اصفهان دارای 90 هتل و 65 مهمانپذیر با ظرفیت حدود 20 هزار تخت است که از این تعداد 57 هتل و 30 مهمانپذیر در کلانشهر اصفهان قرار دارد.
7131/6026/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي رويكرد ميراث فرهنگي گردشگري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۴۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران از توسعه مسیر و گذرهای گردشگری در پایتخت خبر داد.

احمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد توسعه مسیر و گذر گردشگری در شهر تهران با بیان اینکه گذر گردشگری تعریفش با مسیر گردشگری متفاوت است گفت: در مورد گذر گردشگری می‌توان به اقداماتی که در باب همایون، سی‌تیر و... انجام شده، اشاره کرد اما در مورد مسیرهای گردشگری موضوع متفاوت است به‌گونه‌ای که در مسیر گردشگری ممکن است مردم به صورت عادی زندگی کنند اما چندین نقطه گردشگری و میراثی وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه مثلا خانه نیما یوشیج و خانه جلال و سیمین به دلیل همجواری یک مسیر گردشگری هستند، گفت: اما گذر گردشگری با برنامه‌ریزی ایجاد می‌شود. حتما تعداد مسیرهای گردشگری را افزایش داده و در سال گذشته نیز تعداد این مسیرها را به 19 مسیر رساندیم و همچنین تلاش می‌کنیم که گذرهای گردشگری را ایجاد کنیم کما اینکه دو گذر غذا در منطقه 9 و 4 ایجاد شده است.

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر در مورد انتخاب شهردار ویژه ناحیه بازار با بیان اینکه از قبل این موضوع مطرح بود چرا که ما در تهران مناطق و محلات ویژه ای داریم که در بحث میراث فرهنگی و گردشگری خاص هستند گفت: باید شهردار ناحیه علاوه بر مضوعات شهری به موضوعات میراثی و مرمت و... وارد باشد و برای اینکه شهرداران ویژه را راه‌اندازی کنیم براساس مصوبه شورای شهر، این شهرداران ویژه نواحی را با اولویت شهردار ویژه ناحیه بازار تصویب کردیم و الان توپ در زمین شهرداری تهران است که باید این مصوبه را اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟