Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک - ایرنا - مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: توزیع میوه شب عید این استان از روز شنبه 25 اسفندماه جاری آغاز می شود.

به گزارش ایرنا، «محمود نعمتی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: 57 مرکز برای توزیع میوه شب عید در استان در نظر گرفته شده که از این تعداد 11 مرکز در اراک و مابقی نیز در نقاط مختلف استان مستقر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: 850 تن پرتغال و 600 تن سیب برای عرضه در آستانه نوروز خریداری شده و در سردخانه های خمین و ساوه و بخشی نیز در شهر قم ذخیره سازی شده است.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی بیان کرد: کالاهایی از قبیل نان، لبنیات، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ، برنج، شکر، میوه، آجیل و خواروبار در زمره اقلام اساسی، پرمصرف و سلامت محور محسوب می شوند که در ایام نوروز زیر نظارت مستمر هستند.
وی گفت: در بخش خدمات نیز تیم های نظارتی این سازمان بر فعالیت شرکت های مسافربری، حمل و نقل درون و برون شهری، اماکن تفریحی، سیاحتی، اقامتی، رستوران های بین راهی و درون شهری و اماکن وابسته به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، انبارها و سردخانه ها نظارت مستقیم دارند و بر اساس قانون، با متخلفان برخورد می شود.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی افزود: دستگاه های ذیربط از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف باید با مدیریت صحیح، قیمت ها را کنترل کنند و از سویی کالاها نیز از طریق شبکه های توزیع همچون تعاونی ها و فروشگاه های معتبر به مردم عرضه شود.
نعمتی یادآوری کرد: تلفن 124 نیز به صورت شبانه روزی گزارش های مردمی را ثبت می کند و نتیجه به شهروندان منعکس می شود.
وی بیان کرد: نمایشگاه بهاره نیز با هدف تنظیم بازار شب عید، از 13 اسفندماه امسال در محل نمایشگاه های بین المللی غرب کشور در اراک برپا می شود.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی افزود: این نمایشگاه با اولویت کالاهای اساسی شامل پوشاک، کیف و کفش، مواد غذایی و پروتئینی، آجیل و خشکبار برگزار می‌شود.
نعمتی گفت: یک گروه کارشناسی متشکل از کارشناسان سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و اتحادیه‌ها، کالاهای عرضه شده در نمایشگاه را قیمت‌گذاری می ‌کنند.
وی گفت: نمایشگاه بهاره با هدف تنظیم بازار و تسهیل در تامین نیازهای شهروندان در روزهای پایانی سال برگزار و چگونگی قیمت گذاری، کیفیت کالا و نحوه عرضه آن به دقت از سوی دستگاه های مسئول نظارت می شود.
اصناف استان مرکزی زیر نظر 47 اتحادیه فعالیت می کنند.
3017/3075

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد تنظيم بازار توزيع ميوه شب عيد استان مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۴۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع پیش‌روی صادرات خراسان رضوی باید برطرف شود

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی، گفت: در راستای سیاست‌های اقتصادی دولت سیزدهم، موانع و مشکلات بخش صادرات خراسان رضوی باید تسهیل و برطرف شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تایباد، حسن نوری زاده در سفر تایباد و در کمیته هماهنگی مرز دوغارون، اظهار داشت: ایجاد رضایتمندی در بین سرمایه‌گذاران و فعالان بخش‌های خصوصی و اقتصادی باید در اولویت کاری همه مسئولان به‌ویژه دستگاه‌های اجرایی در مناطق مرزی استان باشد.

وی، افزود: برای رشد و پویایی اقتصاد هر منطقه باید زیرساخت‌های لازم در آنان نیز تقویت شود که این نیاز به تلاش، هم افزایی و تلاش مضاعف مدیران و نهادهای متولی دارد.

نوری‌زاده تصریح کرد: خراسان رضوی با کشورهای مصرف کننده خود همجوار است  و این موضوع خود یک فرصت طلایی برای شکوفایی بخش صادرات استان به شمار می رود که باید نهایت استفاده از را آن داشته باشیم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه ساکنان مناطق مرزی باید از فعالیت‌های اقتصادی مرزها در چارچوب قانون بهره‌مند شوند، گفت: خانواده های مناطق مرزی و محروم نقش بسزایی در تامین امنیت پایدار مرزهای کشور دارند، فعالیتهای اقتصادی قانونی باید برای آنان باید پیش بینی شود که این خود رضایتمندی اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه استانداردهای لازم و بالا بردن سطح کیفیت محصولات ایرانی باید در دستور کار تولیدکنندگان باشد، افزود: داشتن تناسب بین صادرات و واردات کالا در بین کشورهای همسایه یک اصل مهم است که این خود افزایش سطح تعاملات را به همراه دارد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران
  • راه اندازی قرارگاه شعار سال در خوزستان
  • (ویدیو) توضیحات شهردار تهران در مورد خدمات میادین میوه و تره‌بار
  • اضافه شدن یک پرواز از فرودگاه شهرکرد
  • کشور‌های همسایه خراسان رضوی فرصتی برای رونق صادرات هستند
  • موانع پیش‌روی صادرات خراسان رضوی باید برطرف شود
  • هیئت اقتصادی و تجاری هرمزگان عازم چین می‌شود 
  • برگزاری نشست شورای هماهنگی ستاد مرکزی راهیان نور