Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-26@12:35:29 GMT

بلاتکلیفی جدید ثبت‌نام‌کنندگان خودرو

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۶۵۲۸۷

در شرایطی که قرار شد خودروسازان پس از لغو افزایش ۳۰ درصدی قیمت محصولات ثبت‌نامی (با موعد تحویل ابتدای شهریور تا انتهای دی‌ماه ۹۷)، ما‌به‌التفاوت واریزی مشتریان را استرداد کنند، هنوز این موضوع تعیین‌تکلیف نشده است.به گزارش بلاغ،  اواخر دی‌ماه امسال، دولت تصویب کرد قیمت خودروهای داخلی ۳۰ درصد افزایش یافته و از ابتدای بهمن نیز قیمت‌گذاری به نوعی آزاد و به حاشیه بازار سپرده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش ۳۰ درصدی به خودروهایی مربوط می‌شد که موعد تحویل آنها ابتدای شهریور تا انتهای دی‌ماه ۹۷ بود و از همین رو خودروسازان به ثبت‌نام‌کنندگان اعلام کردند نسبت به تکمیل وجه اقدام کنند. در نتیجه برخی مشتریان که دعوتنامه برای آنها ارسال شده بود، با توجه به فرمول افزایش ۳۰ درصدی قیمت، تکمیل وجه انجام دادند.

این در حالی بود که کمی بعد دولت از تصمیم اولیه خود برگشت و افزایش ۳۰ درصدی قیمت خودروهای داخلی را لغو کرد. با توجه به این اتفاق، قیمت خودروها که ۳۰ درصد بالا رفته بود، به حالت قبل برگشت و ثبت‌نام‌کنندگان با قیمت‌های جدید اقدام به تکمیل وجه کردند. این وسط، تکمیل وجه‌کنندگان قبلی (آنها که با فرمول افزایش ۳۰ درصدی قیمت، پول به حساب خودروسازان ریخته بودند) ماندند و پول اضافه‌ای که از آنها اخذ شده بود. در نهایت خودروسازان اعلام کردند ما‌به‌التفاوت پول واریزی این دسته از ثبت‌نام‌کنندگان را عودت خواهند داد. این در حالی است که هنوز نحوه و زمان استرداد این ما‌به‌التفاوت، اعلام نشده و مشخص نیست برنامه خودروسازان در این مورد چیست.البته استرداد ما‌به‌التفاوت‌ها قطعی است، با این حال مشتریان ازآنجاکه نمی‌دانند چه زمانی پول‌شان پس داده خواهد شد، بلاتکلیف مانده‌اند؛ بنابراین می‌طلبد خودروسازان اطلاع‌رسانی لازم را در این مورد انجام دهند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۵۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پژو پارس

در حالی که وزیر صمت شورای رقابت را مسئول افزایش قیمت خودرو دانست، سخنگوی مرکزی ملی رقابت گفت: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند.

به گزارش خبرانلاین، عباس علی آبادی، وزیر صمت دیروز درکمیسیون اصل ۹۰ مجلس در خصوص افزایش قیمت پژو پارس گفت: در مورد قیمت پژو پارس هم شورای رقابت مسؤول است و قانونا ما سیاست گذار نیستیم و ما فقط مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.

در حقیقت علی آبادی عملا شورای رقابت را مسئول شرایط ایجاد شده برای متقاضیان پژو پارس در سامانه یکپارچه خودرو عنوان دانست.

این در حالی است که سپهر دادجوی توکلی، سخنگوی مرکزی ملی رقابت به مهر گفت: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده. بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند. نهاد‌هایی هم که تنظیم گر فنی هستند بر اساس دستورالعمل و فرمولی که شورای رقابت داده قیمت خودرو را محاسبه و ابلاغ می‌کنند.

وی افزود: اکنون طبق همین روالی که از انتهای سال ۱۴۰۱ وجود داشت، همچنان طبق دستورالعمل شورای رقابت، وزارت صمت قیمت خودرو را محاسبه می‌کند که قیمت تمام شده در سازمان حمایت به عنوان متولی متخصص انجام و ابلاغ می‌شود.

او گفت: ۲ هزار شکایت از خودروسازان بررسی و نتایج آن اعلام شده که بخشی از آن‌ها مربوط به گران فروشی است. شورای رقابت باید به عنوان ناظر بر دستورالعمل به این موضوع ورود کند. نهاد‌های دیگر مانند سازمان حمایت، سامانه ۱۲۴ و تعزیرات هم به موضوع ورود و بررسی کرده اند.

وی تاکید کرد: به اکثر این شکایات رسیدگی و حکم صادر شده. در مراجع قضائی هم همچنان در حال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • افزایش ۵۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی برای سال تحصیلی جدید
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پژو پارس
  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان