Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ همایش خانواده و سبک زندگی فاطمی به مناسبت میلاد دختر نبی مکرم اسلام(ص) به همت واحد عقیدتی - سیاسی اداره کل تأمین اجتماعی نیروهای مسلح استان بوشهر و با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین دهنوی، کارشناس مذهبی ویژه خانواده‌های وزارت دفاع(ساتا) روز گذشته، چهارم اسفند در مجتمع ورزشی خلیج فارس منطقه 1 این شهر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ازدواج؛ مهم‌ترین رخداد زندگی انسان

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین دهنوی، مؤلف کتاب‌های «گلبرگ زندگی و نسیم مهر» در این همایش به مباحث «معرفتی و اخلاقی ازدواج، دوران عقد و آغاز زندگی و همسرداری، تفاوت‌های رفتاری زن و مرد در زندگی، راهکارهای مهارت‌های عقیدتی و اجتماعی برتر زندگی موفق و مؤمنانه، نحوه تربیت و رشد فرزند» پرداخت و اظهار کرد: ازدواج، مهم‌ترین رخداد زندگی ما انسان‌ها است که اگر در آن بی‌دقتی کنیم، شتابزده عمل کنیم و اجازه دهیم احساسمان بر عقل سوار شود و انتخابمان در پرتو اندیشه نباشد، ضرر خواهیم کرد؛ پس بیایید عاقلانه ازدواج و عاشقانه زندگی کنیم.

تربیت کودکان و نوجوانان با استفاده از دستورات دینی

نویسنده کتاب «گلبرگ زندگی» با اشاره به اینکه مباحثی کاملاً علمی و روانشناسانه و راهکارهایی عملی و کاربردی با استفاده از ارزش‌های دینی و سیره اخلاقی معصومین(ع) موجود است، افزود: یکی از مسائل مهم جامعه، تربیت کودکان و نوجوانان است که اگر به شکل علمی و روانشناسانه و با استفاده از دستورهای دینی بدان پرداخته شود، بسیاری از مشکلات تربیتی، اخلاقی و مفاسد اجتماعی از بین خواهد رفت.

مدرس حوزه علمیه بیان کرد: رابطه علم و دین از معضلات فکری در تفکر کلامی فلسفی غرب است و این معضل حاصل تعارض‌های مدعاهای دینی با قوانین و اصول کشف شده علمی است.

وی زندگی حضرت زهرا(س) را بهترین الگو و سیره رفتاری مدیریت زندگی جامعه خواند و گفت: راست و درست زندگی کردن، قاعده‌های خوشبختی را در زندگی کسی دیدن، چند روزی، چند ساعتی، لحظاتی، با یک عزیز بی‌همتا گذراندن، در خانه او تکیه به دیوارش دادن و چشم دنبالش داشتن، فکر و ذهن را میزبان صحبت‌هایش کردن، دل را در کنارش بزرگ کردن، تا بی‌نهایت، یک آرزوست و این مسیر همان مقام همسر و زن است که الگویش حضرت فاطمه زهرا(س) باشد.

الگوگیری از آموزه‌های زندگی توحیدی و قرآنی حضرت زهرا(س)

حجت‌الاسلام دهنوی با بیان اینکه زندگی توحیدی و قرآنی حضرت زهرا(س) دربردارنده الگوها و آموزه‌هایی در زمینه‌های اخلاقی، اجتماعی، خانوادگی، و سیاسی است، بیان کرد: شخصیت علمی و اخلاقی راضیه مرضیه، حضرت زهرای اطهر(س) موجب شد که محیط خانواده خویش را و تربیت فرزندانش را بر اساس موسیقی بندگی، تعبد و ستایشگری توحیدی و با روحیه ولایتمداری؛ هماهنگ و به رنگ خدا و به عطر بهشت سازگار کند؛ همانطور که در مسئله غصب فدک توسط کفار؛ دختر پیامبر اسلام‌(ص) برمی‌خیزد و شجاعانه به صحنه مبارزه وارد می‌شود و خطبه فدکیه را ایراد می کند.

تجلیل از 40 دانش‌آموز ممتاز و خانواده قرآنی نیروهای مسلح

به گزارش ایکنا، برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع خانواده و مسابقه هوشی بیان و شعرخوانی ویژه کودکان و نوجوانان و تجلیل از 40 دانش‌آموز ممتاز و خانواده قرآنی کارکنان(ساتا) از دیگر برنامه‌های جنبی و نشاط بخش همایش خانواده و سبک زندگی فاطمی بود.

حضرت ثامن‌الحجج‌(ع)؛ رهبر راستین و امام هدایتگر

سرهنگ عباس ثابت مقدم، نماینده وزیر دفاع و مدیرکل تأمین اجتماعی نیروهای مسلح استان بوشهر در این آئین با اشاره به اینکه انسان‌ها می‌توانند با عملی کردن روش‌های الهی سیره اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در زندگی در مقابل لغزش‌ها و تندبادها، از کیان معنوی و انسانی خویش حفظ و پاسداری کنند، اظهار کرد: حضرت ثامن‌الحجج، امام رضا(ع) رهبر راستین و امام هدایتگر شیعیان است.

انقلاب ایران؛ پرچم‌دار بيداری اسلامی در منطقه

ارشد وزارت دفاع در استان بوشهر با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی سبک زندگی اسلامی را به دنيا معرفی کرده است، تصریح کرد: تحقق بيداری اسلامی ‌ثمره الگوگيری از انقلاب اسلامی ايران و مقاومت در برابر استكبار است و اکنون انقلاب اسلامی پرچم‌دار بيداری اسلامی در منطقه بوده و همه مردم منطقه این فتوحات را مدیون تدبیر بصیرانه ولایت فقیه هستند.

ثابت مقدم در پایان با اشاره به اینکه باید فرهنگ اصیل دینی خود را در مقابل تهاجم فرهنگی بیگانگان حفظ کرد، گفت: شناخت مقام الهی حضرت فاطمه زهرا(س) انسان را به كمال می‌رساند و بدین جهت می‌بایست زنان با الگوگيری از دختر پیغمبر اکرم(ص) و مطابق با اندیشه‌های ناب مقام معظم رهبری آينده نظام را به آينده‌ای روشن سوق دهند.

سیده‌فردوس رضوی

عکاس: حامد فکوری

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا نیروهای مسلح تامین اجتماعی ساتا وزارت دفاع بوشهر خانواده سبک زندگی فاطمی تجلیل حضرت زهرا امام رضا همایش انقلاب اسلامی ایران بیداری اسلامی آینده ولایتمداری کودکان و نوجوانان تربیت ازدواج زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۶۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد

ایسنا/لرستان استاندار لرستان در جلسه با روحانیت استان گفت: نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد.

ابوطالب شفقت با ابراز خرسندی از دیدار با جامعه روحانیت استان، اساتید و روسای حوزه‌های علمیه و نمایندگان روحانیت در دستگاه‌های اجرایی و خاصه نماینده معظم ولی فقیه در استان به ظرفیت‌ جامعه روحانیت، ظرفیت‌های مادی و طبیعی استان و قابلیت مردم اشاره کرد و گفت: پیشنهادات ارائه شده توسط روحانیت معظم در این جلسه را مخلصانه می‌پذیرم.

استاندار لرستان تصریح کرد: اولین مسئله داشتن مبانی فکری است که اشراف بر اقدام دارد و اگر مبانی فکری ما مشخص نباشد اقدام ما نا صحیح است .

وی افزود: دیدگاه بنده رسیدن به یک حکمرانی قدرت محور مبتنی بر اراده مردم است. من معتقدم اگر بتوانیم شناخت لازم  و چیدمان خوبی داشته باشیم قابلیت ایجاد و با چیدمان صحیح قابلیت‌ها، قدرت تولید می‌شود.

استاندار لرستان تصریح کرد: توسعه کشاورزی، بهره برداری از معادن و گسترش صنعت گردشگری از جمله ظرفیت‌های مهم لرستان است که باید مورد توجه قرار گیرد و لازم است از فرهنگ گردشگری با رویکرد قرآنی محافظت شود.

شفقت گفت: اگر قرار است به جایگاه تمدن اسلامی و امت اسلامی که زمینه ساز ظهور امام عصر(عج) است برسیم نیاز به یک بازنگری اساسی در ساختار اداره کشور داریم تا رشد همه جانبه فراهم شود و جامعه روحانیت با اندیشه ورزی، مقدمات  رسیدن به دولت اسلامی را فراهم کنند.

وی با بیان اینکه دبیرخانه تامین مالی برای حمایت از سرمایه‌گذاران در تهران تشکیل شده است، گفت: تاکنون با ده‌ها سرمایه‌گذار تماس گرفته‌ایم تا در بخش‌های دولتی و عمومی در لرستان سرمایه گذاری کنند.

استاندار لرستان تصریح کرد: باید پیشرفت را به عنوان یک مسئله جدی در نظر بگیریم و از روحانیت محترم انتظار می‌رود از آنجا که هدف اصلی تربیت و کمال انسان است و بخشی از این مهم بر عهده آموزش و پرورش و سایر بخش‌های دولتی است اما مردم هنوز به روحانیت وفادار هستند و باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد و با گسترش مسجد محوری طرحی ارائه دهیم تا متناسب با رشد فن آوری به رشد معنوی انسان افزوده شود.

نماینده عالی دولت در استان لرستان افزود: اولین و بالاترین قدرت تولیدی، نیروی انسانی است که مغفول مانده و لازم است به این منظور تعلیم و تربیت را دریابیم زیرا نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد.

این جلسه با حضور حجت الاسلام شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد، اساتید حوزه و دانشگاه و روحانیت مسئول در دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تأکید رهبر انقلاب بر فهم معانی کلام خداوند در کارهای قرآنی
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • ترویج آموزه‌های اخلاقی در اولویت فرهنگیان باشد
  • معلمی که آموزه‌های زندگی را تدریس کند، هویت دانشجوی خودش را تقویت می‌کند
  • یادنامه ای برای «استاد»
  • طرح ملی زندگی با آیه ها از نگاه قرآنی ها
  • نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد
  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند