Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@21:14:41 GMT

صنعت توریسم با غیر مسلمانان باید تقویت شود

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۶۷۵۴۱

صنعت توریسم با غیر مسلمانان باید تقویت شود

به گزارش خبرنگارمهر، آیت‌الله سید احمد حسینی خراسانی صبح یکشنبه درنشستی با موضوع «ورود غیر مسلمانان به اعتاب مقدسه از دیدگاه فقهی» که در بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد اظهار کرد:صنعت توریسم و آمدوشدها با غیر مسلمانان باید تقویت شود. دروازه‌های کشورهای مسلمان باید به روی غیر مسلمانان گشوده شود تا تبادل آرا صورت گیرد، این ارتباطات موجب می‌شود آنان با اسلام و مسلمانان بیشتر آشنا شده و کلام الهی را بشنوند اما باید در این آمد و شدها جان و مال آنان تضمین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:در فقه ما بحث‌های فراوانی در خصوص ورود کفار، مشرکان و منکران به مبداء و معاد به اعتاب مقدسه و مساجد مطرح است.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد:این بحث‌ها در خصوص ورود غیر مسلمانان به مسجدالحرام، مسجدالنبی و دیگر مساجد و همچنین حرم مطهر مکی و حرم مبارک مدنی و نبوی مطرح می‌شود. با وجود اینکه عده‌ای تلاش می‌کنند این مانع را بردارند به لحاظ فقهی ورود غیر مسلمانان به مسجدالحرام ممنوع است.

وی گفت:مسئله ورود غیرمسلمانان به اعتاب مقدسه یک مسئله مصلحتی است و این موضوع در حوزه اختیارات حاکمیت و زعامت زعیم امت اسلامی است، اگر حاکم مصلحت دید آن را جایز و در غیر این صورت ممنوع اعلام می‌کند. 

 حسینی خراسانی بیان کرد: امام علی(علیه السلام) در عهدنامه به مالک اشتر می‌فرمایند: «اگر لازم است با مشرکان و کافران معامله، مذاکره و رفت و آمد داشته باشید؛ اما در هر حال به آنان اعتماد نکنید».

وی تصریح کرد:کتاب «جهانگردی در فقه و تمدن اسلامی» که حاوی عناوین فقه و صنعت جهانگردی، گردشگری در قرآن، اصل نخستین در برخورد با غیر مسلمانان، بازدید جهانگردان غیرمسلمان از مکان‌های مقدس، زنان و محدودیت‌های جهانگردی، آمد و شد با جهانگرد غیرمسلمان، حقوق گردشگران غیرمسلمان در کشورهای اسلامی، نگاهی به جهانگردی در تمدن اسلامی، گردشگری در سیره معصومان و ابرار، فقیهان جهانگرد، جهانگردی در جمهوری اسلامی ایران، و مسائل و نارسایی‌هاست  به نگارش در آوردم و از زاویه‌ای جدید به فقه جهانگردی و آثار ارزشمند هنری، فرهنگی، بناهای تاریخی و زیارتی پرداخته شده است.

کد خبر 4550788

منبع: مهر

کلیدواژه: آستان قدس رضوی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۷۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما:بابک شکارچی گفت: برگزاری کنگره طب ایرانی دو جنبه دارد یکی برای خود مجموعه جامعه پزشکی و خدمات دهندگان سلامت کشور که شامل پزشک و پرستار و دندانپزشک و مدیکال می‌شود و قسمت دیگر مردم هستند که این خدمات را دریافت می‌کنند.
وی افزود: ما در سازمان نظام پزشکی در تلاش هستیم که همگرایی در این خصوص ایجاد کنیم تا این موضوع را شرح دهیم که طب ایرانی چه توانمندی‌هایی دارد و تا کجا می‌تواند پیش برود کجا می‌تواند در درمان بیماری به کار گرفته شود و کجا نمیتوان از ان استفاده کرد و یک جا‌هایی هست که مردم استقبال می‌کنند که به سمت طب ایرانی بیایند وظیفه ما آگاه کردن اینها است.
معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی ادامه داد: مردم تمایل به استفاده از محصولاتی به نام ارگانیک دارند و در بیشتر فروشگاه‌ها این محصولات قیمت بالاتری هم دارد در واقع مصرف محصولات ارگانیک مختص طب ایرانی ما است و می‌توان به این وسیله توریسم درمانی به کشورمان بیاوریم البته فاصله زیادی با این ایده داریم چرا که زیر ساخت‌های آن هنوز انطور که باید در کشور ما مهیا نیست، اما می‌تواند به این موضوع توجه داشت.

دیگر خبرها

  • شناخت دشمن نیاز به تقویت بصیرت انقلابی دارد
  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • سفر مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه/پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • رابطه بین دانش و صنعت تقویت شود
  • پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • نگرانی آمریکا از تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد