Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- تفاهم نامه همکاری بین فدراسیون حمل و نقل و لجستیک با خانه معدن ایران امروز (یکشنبه) در چارچوب رشد و توسعه اقتصادی بخش معدن و حل مسائل لجستیک و مدیریت زنجیره تامین معادن ایران امضا شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، این مراسم که در محل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) برگزار شد، رئیس هیات عامل ایمیدرو در این ارتباط اظهار داشت: نقش ایمیدرو در این همکاری مشترک، کمک و پشتیبانی برای تامین زیرساخت های مختلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«خداداد غریب پور» اظهار داشت: بر اساس افق 1404 و دستیابی به ظرفیت تولید 55 میلیون تن فولاد، سالیانه نیازمند 430 کیلومتر راه آهن جدید هستیم.
وی خواستار آن شد تا خانه معدن و فدراسیون حمل و نقل و لجستیک به دنبال راهکارهای تامین مالی، جذب سرمایه گذار و روش های مختلف سرمایه گذاری برای اجرای این طرح باشند.
غریب پورخاطرنشان کرد: همکاری در چارچوب کمک به حل مسائل و مشکلات حمل و نقل و لجستیک مواد معدنی، ارائه راهکارهای مشترک در خصوص بهبود و توسعه شبکه حمل و نقل مواد معدنی ایران به خارج از کشور، هم افزایی و همیاری هرچه بیشتر به منظور مدیریت هرچه بهتر تأمین ماشین آلات مورد نیاز حمل مواد معدنی اهداف این تفاهم نامه است.
خبرنگار ایرنا افزوده است:فدراسیون حمل و نقل و لجستیک ایران آذرماه سال 94 در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به عنوان پارلمان بخش خصوصی و مشاور اقتصادی سه قوه به ثبت رسیده، این فدراسیون متشکل از اتحادیه ها،کانون ها، انجمن ها و تشکل های کارفرمایی فعال در حوزه حمل و نقل و لجستیک بین المللی جاده ای، هوایی، دریایی، بندری، ریلی، مسافربری، هواپیمایی ،ایرانگردی ،گمرک، خدمات وابسته و در تمامی شقوق حمل و نقل فعالیت می نماید.
همچنین در این مراسم «اردشیر سعد محمدی» معاون ایمیدرو از امضای ساخت خط دوم راه آهن از سنگان به تربت حیدریه و بافق به طول 800 کیلومتر در روز گذشته با سرمایه گذاری ایمیدرو خبر داد.
وی یادآور شد: برنامه های توسعه مختلفی در منطقه بافق در بحث فولاد و زغال سنگ، در مناطق یزد و زنجان در دستور کار است.
سعدمحمدی گفت: قرار است در سایت مهدی آباد ( یزد) 800 هزار تن کنسانتره روی و 90 هزار تن کنسانتره سرب تولید شود، علاوه براین در معدن انگوران زنجان تا هشت سال آینده امکان ذخیره معدنی وجود دارد و علاوه بر آن 80 کارخانه در زنجان دایر است که همگی نیازمند انتقال بار کنسانتره اند.
وی گفت: امروز در مناطق خمرود، طبس و نیز کرمان طرح های توسعه ای تعریف شده که همگی به حمل و نقل ریلی و جاده ای نیاز دارند و بر این اساس بحث حمل معدنی در آینده باید به صورت معنادار تعریف شود.
این مسئول بیان داشت: سالیانه نزدیک به 400 میلیون تن ماده معدنی در کشور استخراج می شود که بیش از 200 میلیون تن آن مربوط به مصالح ساختمانی است.
به گزارش ایرنا، در این مراسم محمد رضا بهرامن رئیس خانه معدن ایران نیز گفت: اکنون به دلیل شرایط خاص محیط معادن و پایانه های حمل و نقل محلی، حمل مواد معدنی با مشکلات فراوان انجام می شود.
به گفته این مقام صنفی، برای رسیدن به تولید سالیانه 700 میلیون تنی مواد معدنی در افق 1404 به رشد تولید سالیانه هفت درصدی نیازمندیم، این در حالی است که ظرفیت حمل و نقل جاده ای در افق یاد شده یک هزار و 127 میلیون تن برآورد شده است ؛ بنابراین رشد سالیانه پنج درصدی در این بخش را نیاز داریم.
وی افزود: براساس افق 1404 باید سالیانه 500 میلیون تن جابجایی مواد معدنی از طریق جاده داشته باشیم که با رشد سالیانه هشت درصدی در این بخش می توان به ظرفیت مورد نظر رسید.
بهرامن اضافه کرد: براساس افق 1404 در بخش ریلی، نزدیک به 25 هزار کیلومتر خط آهن پیش بینی شده که با وضعیت فعلی، نیازمند رشد حدود هشت درصدی هستیم.
وی یادآور شد: مطابق آمارها نزدیک به هفت درصد مواد معدنی در سال 1393 توسط خطوط ریلی حمل شده است، در افق 1404 باید نسبت فوق به 30 درصد یعنی 210 میلیون تن در سال برسد؛ بنابراین نیازمند رشد سالیانه 23 درصدی در این بخش هستیم.
تفاهم نامه مزبور بین محمد رضا بهرامن رئیس خانه معدن ایران و محمد عیقرلو دبیرکل فدراسیون لجستیک و حمل ونقل به امضا رسید.
اقتصام** 3065**9132 **1559

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد تفاهم نامه ايميدرو حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۸۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، عبدالحمید سرتیپی گفت: در راستای استمرار روان‌سازی فعالیت‌های کسب‌و‌کار بخصوص توسعه اقتصادی معدنی استان، اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی در نیم سال اول سال جاری ۲۸۹ محدوده معدنی، اکتشافی و بهره برداری را که بنا به دلایلی راکد و یا غیر فعال شده بودند شناسایی نموده و جهت فعال سازی، این معادن را از طریق مزایده عمومی به اشخاص دارای صلاحیت فنی و مالی لازم واگذار خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه ۷۶۰ محدوده معدنی و اکتشافی در سال ۱۴۰۲ به مزایده گذاشته شد افزود: در راستای سیاست‌های ابلاغی وزارت صمت و همچنین روان‌سازی و توسعه کسب‌و‌کارهای استان علی الخصوص فعالیت‌های اقتصاد معدنی استان، اولین مزایده محدوده‌های معدنی استان در سال ۱۴۰۳ از امروز آغاز و بر این اساس ۸۷ محدوده اکتشافی، ۱۱۳ محدوده اکتشافی دارای پروانه اکتشافی، ۷۴ معدن دارای پروانه بهره برداری، ۱۳ معدن دارای گواهی نامه کشف و ۲ محدوده دارای مجوز برداشت برای سرمایه گذاری جدید از طریق مزایده عمومی واگذار خواهد شد.

سرتیپی تصریح کرد: اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط برای شرکت در مزایده عمومی معادن استان می بایستی در سامانه اکترونیکی دولت(ستاد) به نشانی www.setadiran.ir ثبت نمام نمایند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی تأکید گرد: متقاضیان مزایده می توانند از روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۲/۸ تا ساعت ۱۲:۰۰ روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۲/۱۶ از طریق سامانه ستاد مدارک لازم برای حضور در این مزایده را اخذ و پس از تکمیل مدارک درخواستی مجدد نسبت به بارگذاری آنها در سامانه ستاد اقدام نموده و اصل ضمانت نامه بانکی یا اصل برگ واریزی نقدی حداکثر تا ساعت ۱۲:۰۰ روز چهار شنبه مورخ ۱۴۰۳/۲/۲۶ در قالب یک پاکت مهر و موم شده به دبیرخانه اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی تحویل نمایند.

دیگر خبرها

  • استخراج سالیانه ۳۰ هزار تن ماده معدنی منیزیت در شهرستان سربیشه
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • ایران و پاکستان در اجرایی کردن توافقات همکاری دوجانبه مصمم هستند
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • انعقاد تفاهم‌نامه جاده‌ای و تقویت مناسبات حمل‌ونقلی با تاجیکستان
  • امضای تفاهم نامه امنیتی میان ایران و روسیه