Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول سازمان بسیج مهندسین خوزستان با اشاره به افزایش فارغ‌التحصیلان رشته‌های مهندسی در کشور گفت: بیشتر فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی در کشور از مهارت کافی برخوردار نیستند. ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۵ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

احمد پور بهرامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، با تبریک روز مهندس به همه خانواده فنی و مهندسی کشور اظهار داشت: ایران سومین کشور دنیا در صدور فارغ‌التحصیل رشته‌های فنی و مهندسی است اما عدم اشتغال این فارغ‌التحصیلان در بازار کار به ضعف مهارتی آن‌ها در دوره تحصیل برمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیشتر فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی در کشور از مهارت کافی در رشته خود برخوردار نیستند و ضعف موجود در سیستم آموزشی روزبه‌روز کارآمدی مهندسان را کاهش داده است.

مسئول سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری خوزستان ادامه داد: یکی از بزرگ‌ترین مشکلات امروز کشور، ورود افراد غیر مهندس و متخصص در کارهای تخصصی به‌ویژه ساخت‌وساز و فعالیت‌های عمرانی است که البته در حرفه‌های دیگر نیز دیده می‌شود.

پور بهرامی بابیان اینکه برعکس این قضیه را در رشته پزشکی می‌توان مشاهده کرد، گفت: در رشته‌های پزشکی به دلیل مهارت‌آموزی به فارغ‌التحصیلان شاهد پیشرفت‌های زیادی در این حوزه هستیم. در رشته‌های فنی و مهندسی نیز پیشرفت‌هایی داشتیم اما همچنان با جایگاهی که در شأن نظام جمهوری اسلامی است فاصله‌داریم.

مسئول سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری خوزستان با اشاره به نبوغ مهندسین در حوزه پشتیبانی فنی و استحکامات 8 سال دفاع مقدس، افزود: مهندسین در جنگ کارهای بی‌نظیری انجام دادند اما چرا امروز در کشور ما که یکی از محورهای آن افزایش تولیدات صنعتی است، با مشکلات بسیاری مواجه هستیم.

راه‌اندازی کسب و کارهای غیرحرفه‌ای فارغ‌التحصیلان رشته‌های مهندسی نگران‌کننده استاحتمال افزایش تعرفه خدمات نظام مهندسی تا پایان سالانتخاب مهندس ناظر توسط مالک، ایجاد رقابت یا تبانی؟

مهندس لوکوموتیو جامعه است

پور بهرامی بابیان اینکه مهندس لوکوموتیو جامعه است، اظهار داشت: مهندس کسی است که براساس نعمت خدادادی و توانایی‌هایی که پیداکرده سعی می‌کند خود و محیط پیرامون خود را به لحاظ آبادانی و عمران جامعه و سوق به سمت پیشرفت معنوی و تعالی انسانی ارتقاء دهد.

وی افزود: خواجه‌نصیرالدین طوسی به‌عنوان یک دانشمند جهان اسلام که بالغ‌بر 150 رساله علمی معتبر تألیف کرده گفته است من همه علوم را گشته‌ام و به این نتیجه رسیدم که علم خلاصه‌شده در دین، راه پیشرفت و سعادت انسان در دین نهفته است.

مسئول سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری خوزستان با اشاره به اینکه بسیج مهندسین ارتباط خوبی با سازمان فنی و حرفه‌ای در زمینه ارتقاء دانش فنی و کیفی سازی مهارت متخصصین برقرار کرده، عنوان کرد: اعضای سازمان بسیج مهندسین در 8 گروه تخصصی و یک گروه در زمینه محرومیت‌زدایی سازمان‌دهی شده‌اند. در زمینه محرومیت‌زدایی نیز گروه‌های جهادی تخصص محور را با راه‌اندازی انجمن مهندسین خیر ایجاد کردیم و علاوه بر آن گروه‌های تخصصی مانند آب و محیط‌زیست، مدیریت شهری، حمل‌ونقل و ترافیک، گروه صنفی، معماری و شهرسازی اسلامی و تأسیسات مکانیکی و برقی ساختمان در استان و شهرستان‌ها نیز تشکیل‌شده است.

پور بهرامی با تأکید بر اینکه تلاش ما بر این است تا از دل جامعه مهندسین نهضت جوشان مطالبه گری مسائل فنی را ایجاد کنیم، گفت: ما براساس برنامه‌سازمانی آموزش حدود 200 نفر را در دستور کار داشتیم که با تلاش‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته توانستیم حدود 500 نفر را در زمینه ایجاد شغل فنی آموزش داده و علاوه بر آن آموزش‌های برون‌سپاری را نیز به اعضای سازمان بسیج مهندسین ارائه کنیم.

‌انتهای پیام/ش

R41468/P/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۸۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند گفت: در سال ۱۴۰۲ هزار و ۵۰۰ بانوی بیرجندی در ۱۹ گروه هدف آموزشی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند، حداقل یک مهارت جدید فرا گرفتند.


خانم طالبی افزود: سال گذشته ۱۱۶ دوره آموزشی در مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند برگزار که در مجموع برای متقاضیان، ۱۹۲ هزار و ۱۴۶ نفر ساعت آموزش اجرا شد.


وی گفت: در این مرکز ۵ کارگاه آموزشی در حرفه‌های صنایع چوب، صنایع چرم، گوهر تراشی، هنر‌های تجسمی و هنر‌های نمایشی دایر است که در آن در مجموع بیش از ۳۰ حرفه‌ی آموزشی بنا به تقاضای مهارت آموزان اجرا می‌شود.


رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند افزود: در سال گذشته به ترتیب، دانش آموزان، متقاضیان مهارت آموزی و زنان خانه دار، بیشترین شرکت کننده در بین گروه‌های هدف مهارت آموزی بوده اند.


طالبی از راه اندازی فروشگاه و نمایشگاه دائمی مهرتاش در سال گذشته در این مرکز یاد کرد و گفت: در این نمایشگاه محصولات تولید شده کارگاه‌های آموزشی و همچنین محصولات کارآموزان مرکز که در خانه مشغول به تولید هستند عرضه می‌شود.


در این مکان علاوه بر فروش محصولات، سه غرفه در اختیار کارآموزان توانمند دوره‌های آموزشی قرار داده شده تا در تولید سفارشات تبصره ۷۵ این مرکز را همراهی کنند.

                                                                                     

دیگر خبرها

  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور