Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساوه - ایرنا - رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: روزانه 200 شغل با فعالیت های این ستاد در کشور ایجاد می شود و مستندات آنها نیز به ثبت می رسد.

به گزارش ایرنا، «محمد مخبر» روز یکشنبه در آیین بهره برداری بخش دوم گلخانه هیدروپونیک زرندیه، افزود: بیش از 10 هزار و 500 طرح در سال جاری با توان اشتغالزایی 80 هزار نفر توسط این ستاد اجرایی شده که 41 هزار اشتغال آن مستقیم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: برای تکمیل این تعداد طرح، بالغ بر 50 هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ادامه داد: برای کاهش وابستگی به واردات کره، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برنامه ایجاد زنجیره دامپروری برای تولید 15 درصد کره مورد نیاز کشور تا 2 سال آینده را در دستور کار دارد.
مخبر اظهار داشت: اگر بتوان تولید را تقویت و ساماندهی کرد می توان از مقطع کنونی و فشارهای اقتصادی کشور عبور کرد.
وی گفت: رویکرد اصلی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اراده جدی برای مشارکت در تولید است و تاکنون حدود 400 هزار شغل ایجاد و در تنها در هشت ماه اخیر بیش از 40 هزار اشتغال جدید ایجاد شده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اضافه کرد: تنگنای کشور در بخش های دارو و غذا است و با اینکه دشمنان ادعا می کنند که این اقلام مشمول تحریم ها نیست اما اجازه جابه جایی پول را نمی دهند و به همین دلیل تقویت توان داخلی در این حوزه ها بسیار مهم است.
مخبر عنوان کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در زمینه داروسازی فعالیت های چشمگیری دارد و با ساخت یک شهرک دارویی و استفاده از توان بخش خصوصی قصد تامین نیازهای داخلی برای نیل به خودکفایی را دارد.
وی گفت: با تولید یک داروی ضد سرطانی، بیش از یک هزار و 200 میلیارد ریال به نفع بیماران در کشور صرفه جویی و از خروج ارز نیز جلوگیری شده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) افزود: تنها چهار درصد از داروهای وارداتی به کشور قیمتی معادل 35 درصد کل داروهای داخلی را دارد و تلاش بر آن است که بخشی از این داروهای وارداتی در داخل تولید شود.
مخبر بیان کرد: در زمینه غذا نیز ایران مانند بسیاری از کشورهای جهان دچار تغییرات اقلیمی شده است که در کاهش تولیدات بخش کشاورزی و عشایری تاثیر نامطلوبی داشته است.
وی اظهار داشت: با وضعیت کمبود آب در شرایط فعلی، تامین علوفه برای دامپروری نیز با مشکلاتی همراه شده است که فقط با یک واحد تولید علوفه می توان خوراک 100 راس گاو و 500 راس گوسفند تولید کرد و این مسئله نشان از اهمیت کشت های گلخانه ای و افزایش بهره وری در استفاده از منابع آبی دارد.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: با وضع کنونی و تغییرات اقلیمی که ایران را در بر گرفته، چاره ای جز حرکت به سمت فعالیت های دانش بنیان و توسعه تولیدات گلخانه ای نیست.
مخبر عنوان کرد: مهمترین امتیاز ایران که در برنامه اقتصاد مقاومتی و هم در بیانیه دوم رهبر معظم انقلاب مورد تاکید قرار گرفت، وجود جوانان نخبه و تحصیلکرده است بنابراین این هنر حاکمیت است که از ظرفیت جوانان استفاده بهینه کند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ادامه داد: سهام 370 شرکت در یک سال اخیر از طریق بورس، فرابورس و تعاونی ها به مردم واگذار شده است.
مخبر افزود: گلخانه زرندیه ماهیت دانش بنیان و صادراتی دارد و از مولفه های مهم در تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی است.
زرندیه از توابع استان مرکزی است که در فاصله 80 کیلومتری تهران قرار دارد و در این منطقه حدود 70 هزار نفر جمعیت زندگی می کند.
6539/3075

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صنعت و كشاورزي ستاد فرمان اجرايي امام زرنديه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۸۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟

حجت الاسلام والمسلمین مهدی یعقوبی گیلانی، کارشناس مذهبی درمورد فضائل حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه بیان کرد: مرحوم آیت الله محمد محمدی ری شهری که مدتی، تولیت آستان شریف حضرت عبدالعظیم حسنی را برعهده داشت در کتاب «خاطره هاى آموزنده» خویش با یک واسطه، داستان عجیبی درمورد زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه نقل کرده است. 

این خطیب شهیر که در زمان رضاخان پهلوى در تهران تبلیغ مى‏کرد، به دستور طاغوت وقت دستگیر مى‏شود. ایشان بعد از آزادى نقل می‌کرد: بعد از یک سال زندان به شهر بیرجند تبعید شدم. یکى از شب‏ها که بسیار دلتنگ بودم، به حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه متوسل شدم و با چشم گریان به خواب رفتم. در رویا دیدم وارد مجلسى شدم که جالسین همه روحانى بودند، چ و صدر مجلس، حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه با صورتى نورانى و مجلل نشسته است. جلو رفتم و بعد از سلام شکایت حالم را به عرض رساندم.

فرمودند: «وقتى در تهران بودى نزد ما نمى‏آمدى؛ ولى بعد از این به دیدار ما بیا.»

از خواب بیدار شدم و تا صبح فکر مى‏کردم. بعد از اذان صبح، مأمور شهربانى در منزل آمد و گفت: مرخص شدى، هر کجا مى‏خواهى برو!

بدون هیچ تعرض و تعقیب و تعهد به تهران آمدم و با خود عهد کردم تا آخر عمر زیارت آن حضرت را شب‏هاى جمعه ترک نکنم. 

سالیانی ست که بر قبله‌ی ری رو کردم

دست من نیست، به احسان شما خو کردم

هر سلامی به تو دادیم، حسن داده جواب

بی سبب نیست که در صحن تو هوهو کردم

 

مقام حضرت عبدالعظیم نزد اهل بیت (ع)

 

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: این محدث کبیر و این امام زاده واجب التعظیم از دریای بیکران فضل و بزرگواری برخوردار هستند.

بر اساس آن‌چه از تاریخ تولد و وفات حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه بدست می‌آید، ایشان دوران حیات پنج امام از امامان اهل بیت علیه السلام یعنى امام کاظم علیه السلام تا امام عسکرى علیه السلام را درک کرده اند؛ امّا این بدان معنا نیست که به محضر همه آنها هم رسیده و یا از آن معصومین علیه السلام سخنى نقل کرده اند.

آن‌چه قطعى و مسلّم است، این است که حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه محضر امام جواد علیه السلام و امام هادى علیه السلام را درک نموده و از این معصومین علیه السلام احادیث فراوانى نقل کرده اند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی گیلانی گفت: براى اثبات عظمت علمى حضرت عبد العظیم حسنی علیه السلام کافى است که بدانیم امام معصوم علیه السلام، مردم را براى حل مشکلات دینى و یافتن پاسخ پرسش‏هاى اعتقادى و عملى‏شان، به حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه ارجاع داده اند.

 

این کارشناس مذهبی ادامه داد: صاحب بن عبّاد در رساله‏اى که در شرح حال حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه نوشته، در توصیف علمى ایشان آورده اند: 

 ابو تراب رویانى، روایت کرد که شنیدم ابو حمّاد رازى مى‏گفت: خدمت امام هادى علیه السلام در سامرّا رسیدم و مسائلى از حلال و حرام از ایشان پرسیدم. 

امام هادی علیه السلام به پرسش‏هاى من پاسخ دادند و هنگامى که خواستم از ایشان خداحافظى کنم، به من فرمودند:

«یا أبا حَمّاد! إذا أَشکَلَ عَلَیک شَى‏ءٌ مِن أمرِ دینِک بِناحِیَتِک فَسَل عَنهُ عَبدَ العَظیمِ بنَ عَبدِ اللَّهِ الحَسَنِیّ و أقرِئهُ مِنّیِ السَّلامَ.» «اى ابو حمّاد! هنگامى که چیزى از امور دینى در منطقه‏ات براى تو مشکل شد، از عبد العظیم بن عبد اللَّه حسنى بپرس و سلام مرا به او برسان.»

این تعبیر، به روشنى نشان مى‏دهد که حضرت عبد العظیم حسنی علیه السلام در عصر خود، «مجتهد» توانمندى بوده که بر اساس اصول و قواعدى که از اهل بیت علیه السلام در اختیار داشته، مى‏توانسته اند دیدگاه‏هاى اسلام ناب را در زمینه‏هاى مختلف اعتقادى و عملى، استخراج کنند و به پرسش‏هاى مردم پاسخ دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی گیلانی افزود: بنابراین، ایشان تنها یک «محدّث» و راوى احادیث اهل بیت علیه السلام نبوده اند؛ بلکه از علماى بزرگ خاندان رسالت بوده اند که پس از معصومان علیه السلام، توان پاسخگویى به مسائل علمى را داشته اند و توانمندى علمى‏ ایشان مورد تأیید و تصدیق امام هادی علیه السلام قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • اجتماع بزرگ صادقیون برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب