Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد مخبر» روز یکشنبه در آیین بهره برداری بخش دوم گلخانه هیدروپونیک زرندیه، افزود: بیش از 10 هزار و 500 طرح در سال جاری با توان اشتغالزایی 80 هزار نفر توسط این ستاد اجرایی شده که 41 هزار اشتغال آن مستقیم است.

وی بیان کرد: برای تکمیل این تعداد طرح، 50 هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ادامه داد: برای کاهش وابستگی به واردات کره، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برنامه ایجاد زنجیره دامپروری برای تولید 15 درصد کره مورد نیاز کشور تا دو سال آینده را در دستور کار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخبر اظهار داشت: اگر بتوان تولید را تقویت و ساماندهی کرد می توان از مقطع کنونی و فشارهای اقتصادی کشور گذر کرد.

وی گفت: رویکرد اصلی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اراده جدی برای مشارکت در تولید است و تاکنون حدود 400 هزار شغل ایجاد شده که بیش از 40 هزار از این شغل‌ها تنها مربوط به هشت ماه گذشته بوده است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اضافه کرد: تنگنای کشور در بخش های دارو و غذا است و با اینکه دشمنان ادعا می کنند که این اقلام مشمول تحریم ها نیست اما اجازه جابه جایی پول را نمی دهند و به همین دلیل تقویت توان داخلی در این حوزه ها بسیار مهم است.

مخبر عنوان کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در زمینه داروسازی فعالیت های چشمگیری دارد و با ساخت شهرک دارویی و استفاده از توان بخش خصوصی قصد تامین نیازهای داخلی برای نیل به خودکفایی را دارد.

وی گفت: با تولید یک داروی ضد سرطان، بیش از یک هزار و 200 میلیارد ریال به نفع بیماران در کشور صرفه جویی و از خروج ارز نیز جلوگیری شده است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) افزود: تنها چهار درصد از داروهای وارداتی به کشور قیمتی معادل 35 درصد کل داروهای داخلی را دارد و تلاش بر آن است که بخشی از این داروهای وارداتی در داخل تولید شود.

مخبر بیان کرد: در زمینه غذا نیز ایران مانند بسیاری از کشورهای جهان دچار تغییرهای اقلیمی شده که در کاهش تولیدات بخش کشاورزی و عشایری تاثیر نامطلوبی داشته است.

وی اظهار داشت: با وضعیت کمبود آب در شرایط کنونی، تامین علوفه برای دامپروری نیز با مشکلاتی همراه شده است که فقط با یک واحد تولید علوفه می توان خوراک 100 راس گاو و 500 راس گوسفند تولید کرد و این موضوع نشان از اهمیت کشت های گلخانه ای و افزایش بهره وری در استفاده از منابع آبی دارد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: با وضع کنونی و تغییرهای اقلیمی که ایران را در بر گرفته، چاره ای جز حرکت به سمت فعالیت های دانش بنیان و توسعه تولیدات گلخانه‌ای نیست.

مخبر عنوان کرد: مهمترین امتیاز ایران که در برنامه اقتصاد مقاومتی و هم در بیانیه دوم رهبر معظم انقلاب مورد تاکید قرار گرفت، وجود جوانان نخبه و تحصیلکرده است بنابراین این هنر حاکمیت است که از ظرفیت جوانان استفاده بهینه کند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ادامه داد: سهام 370 شرکت در یک سال گذشته از طریق بورس، فرابورس و تعاونی ها به مردم واگذار شده است.

مخبر افزود: گلخانه زرندیه ماهیت دانش بنیان و صادراتی دارد و از مولفه های مهم در تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی است.

زرندیه از توابع استان مرکزی در فاصله 80 کیلومتری تهران قرار دارد و در این منطقه حدود 70 هزار نفر جمعیت زندگی می کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۹۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آن‌ها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته او، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟