Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ،حجت الاسلام محمدی رئیس ستاد امر به معروف شهرستان طبس امروز در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر طبس در محل ناحیه مقاومت بسیج سپاه در خصوص توجه به مقوله امر به معروف و نهی از منکر در حوزه گردشگری گفت: ما نباید در اجرای این امر خجالت داشته باشیم و مسلمانی را باید تمام و کمال انجام دهیم این آیه قرآن است که زنان خود را از مردان بپوشانند و طبق آیه قرآن رفتار برخی گردشگران مناسب نیست و باید برای اصلاح این مسائل کاری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر دارالمؤمنین بودن شهرستان طبس و وجود امام زاده حسین ابن موسی الکاظم (ع) به عنوان قطب فرهنگی شهرستان افزود: برخی رفتار‌ها دهن‌کجی به ارزش‌های ما است و نباید اجازه بدهیم این اتفاقات در طبس بیفتد.

حجت الاسلام محمدی با اشاره به برخی رفتار‌های نامناسب حجاب و عفافی برخی گردشگران و بی‌توجهی تور‌ها گفت: این مسئله شایسته شهرستان طبس نیست.

رئیس ستاد امر به معروف شهرستان طبس در خصوص همیاران گردشگری در بحث تذکر برخی موارد به گردشگران نیز تأکید کرد و افزود:لازم است این مسئله گسترش بیشتری پیدا کند.

وی حضور پیشکسوتان به عنوان همیاران گردشگری را امری مؤثر دانست و گفت: استفاده از این افراد می‌تواند تأثیر خوبی داشته باشد.

حجت الاسلام محمدی همچنین با اشاره به تعهد دهیاران روستا‌های هدف گردشگری و صاحبان خانه‌های بوم گردی در مناطق مختلف طبس و عدم رعایت این تعهدات از سوی برخی از آنها افزود:متأسفانه برخی تعهد می دهند اما با بی توجهی به تعهداتشان حتی تصاویر خود را با گردشگرانی که شئونات را رعایت نمی‌کنند در فضای مجازی منتشر می‌کنند و این رفتار‌ها قابل برخورد و تذکر است.

رییس ستاد امر به معروف طبس از بهبهانی ریاست اداره میراث فرهنگی طبس خواست تا با صاحبان خانه‌های بوم گردی که علی رغم تعهد بر سالم برگزار شدن تور‌ها در ایام شهادت حضرت زهرا (س) باز دچار تخلفاتی شدند برابر قانون برخورد کند.

انتهای پیام/غ

برخی رفتار‌ها دهن‌کجی به ارزش‌های ما است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امام جمعه امر به معروف و نهی از منکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۹۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امام جمعه قم: برای امر به معروف و نهی از منکر هم‌افزایی کنید
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • تشکیل پرونده قضایی برای ضاربان آمر به معروف در کاشمر
  • دلسوزی شاگرد منتظری برای شهید مطهری/ تشکیل 700 پرونده برای مشاوران املاک یک استان!
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر باعث پیشرفت و تعالی جامعه می شود
  • پرونده معاون امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان شفاف‌سازی شود
  • تاکید بر برخورد قانونی با سایتهای ضد اخلاقی مازندران در فضای مجازی