Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@13:53:11 GMT

جاسوس‌افزار اندرویدی ۵۰ میلیون کاربر را آلوده کرد

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۷۰۴۱۵

به گزارش مهر به نقل از آسین ایج، اولین بار در آگوست سال ۲۰۱۸ محققان شرکت امنیتی بیت دیفندر این جاسوس افزار را شناسایی کردند که Triout نام گرفت و از قابلیت های متعددی برای سرقت اطلاعات کاربران برخوردار است.

Triout خود را در قالب برنامه های قانونی و بی خطر مخفی کرده و از همین رو برای مدتی در فروشگاه گوگل پلی نیز از طریق اپلیکیشن های ثالث در دسترس بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 Triout به راحتی بر روی گوشی و تبلت مخفی می شود، تماس های تلفنی کاربران را ضبط می کند، تمامی پیام های دریافتی را بررسی و ذخیره کرده و حتی می تواند با استفاده از دوربین گوشی عکس و فیلم تهیه کند. جمع اوری اطلاعات جی پی اس یکی دیگر از روش های جاسوسی Triout است.

تمامی اطلاعات مسروقه برای یک سرور کنترل و فرمان ارسال می شوند که هویت گردانندگان آن هنوز مشخص نشده است. شرکت بیت دیفندر یک برنامه خاص برای شناسایی و پاک کردن این جاسوس افزار طراحی کرده است.

یکی از برنامه هایی که Triout از آن برای مخفی کردن خود استفاده می کند، می توان به برنامه سایفون اشاره کرد که یکی از فیلترشکن های مشهور موجود در فروشگاه گوگل پلی است. این جاسوس افزار در کره جنوبی و المان قربانیان زیادی گرفته است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۰۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در عظیمیه کرج

‌به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمد نادربیگی گفت: کارشناسان پلیس فتای استان البرز با بکارگیری روش‌های نوین بررسی جرایم رایانه‌ای و اقدامات فنی و پلیسی از فعالیت یک اکانت تلگرامی در زمینه فیشینگ مطلع شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان البرز اضافه کرد: پس از انجام اقدامات پلیسی هویت و مخفیگاه متهم مورد نظر در منطقه عظیمیه کرج شناسایی و نامبرده با هماهنگی مقام قضائی دستگیر شد.

وی بیان کرد: در بازرسی از تجهیزات الکترونیک متهم که به وسیله آنها اقدام به ارسال پیامک‌های جعلی ابلاغیه قضائی می‌کرد، اطلاعات بانکی بیش از ۴۰۰ کاربر شناسایی شد که تاکنون ۱۸ نفر از مالباختگان شناسایی شده‌اند.

سرهنگ نادربیگی با بیان اینکه ارزش کلاهبرداری انجام شده توسط این متهم توسط کارشناسان بیش از دو میلیارد ریال برآورد می‌شود، از معرفی وی به مرجع قضائی خبر داد.

وی گفت: مشاهده ابلاغیه قضائی هیچ نیازی به پرداخت وجه ندارد، لذا در مواجهه با سایت‌های جعلی که برای مشاهده ابلاغیه کاربر را به درگاه واریز منتقل می‌کند، به هیچ وجه اطلاعات بانکی را در آن بارگذاری نکنید.

کد خبر 6097093

دیگر خبرها

  • اندرویدی ها از وجود این فایل مخرب بی خبر هستند
  • ریموت کنترل جرثقیل و کاربرد آن
  • هشدار مایکروسافت به اندرویدی‌ها
  • اندرویدی‌ها از وجود این فایل مخرب بی‌خبر هستند
  • فیشینگ حرفه‌ای در عظیمیه کرج دستگیر شد
  • هوش مصنوعی iOS ۱۸ را زیر و رو می‌کند
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در عظیمیه کرج
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای
  • حاج صادق آهنگران افشا کرد: جاسوس‌ها در هیئت‌ها نفوذ کرده‌اند