Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@23:01:50 GMT

«اتاق پايش سلامت پل هاي تهران» تشکيل شود

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۷۰۵۷۸

«اتاق پايش سلامت پل هاي تهران» تشکيل شود

خبرگزاري آريا- بيش از 700 پل درون و برون شهري تهران نيازمند پايش سلامت هستند که يکي از راهکارهاي کارشناسان شهري براي پيشگيري از حوادث احتمالي ناشي از مغفول ماندن اين مهم تشکيل «اتاق پايش سلامت پل ها» است.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از روابط عمومي مرکز مطالعات و برنامه ريزي شهر تهران، عليرضا نوري مدير امور فني و عمراني، استاندارد سازي و امور بحران اين مرکز در نشست «تکنولوژي هاي نوين پايش سلامت پل هاي شهري» موضوع پايش سلامت پلها را يکي از اقدامات مورد نياز شهر تهران دانست که اطلاعات مورد نياز براي ترميم و مقاوم سازي پلها و تخمين عمر باقيمانده سازه را فراهم مي سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنين اين مهم پيش زمينه لازم براي اعلام هشدار قبلي از خرابي سازه را فراهم مي سازد.
در ادامه محمدرضا صابري متخصص حوزه پايش سلامت پلها با اشاره به اهميت موضوع پايش اظهار کرد: از دو دهه گذشته تاکنون کشورهاي چين، آمريکا، استراليا و سوئد پايش پل هاي شهري و بين شهري را آغاز کردند اما اين مهم هنوز در ايران مغفول مانده است.
صابري با اشاره به وجود بيش از 700 پل در تهران خاطرنشان کرد: اين پل ها رو به زوالند و بعضا دچار آسيب هاي جدي و پايش سلامت آنها بايد به يک خواست جمعي تبديل شود.
وي با اشاره به نقش اساسي مشاوران در فرآيند پايش سلامت پل ها گفت: در ايران به علت عدم توانمندي برخي از مشاوران و جوان بودن اين دانش بعضا ادعاهايي در خصوص پايش سلامت مطرح مي شود که از اساس درستي برخوردار نيست و لازم است حدود و ثغور و توانمنديهاي پايش سلامت به نحو مناسب در دستگاههاي متولي شناخته شوند.
اين متخصص حوزه پايش سلامت پلها به هزينه گزاف نگهداري پل ها اشاره کرد و گفت: بازرسي از پل ها فرآيند جداي از پايش پل ها نيست و اين فرآيند شامل رفتارنگاري و رفتارسنجي است که در مرحله نخست ارزيابي تفصيلي پل ها صورت مي گيرد.
صابري همچنين بر زمان مناسب پايش سلامت پل ها تاکيد کرد و گفت: براي تهران نيازمند تشکيل «اتاق پايش سلامت» هستيم که در زمان هاي مناسب زنگ خطر سلامت پل ها را به صدا درآورد تا اقدامات لازم در زمان صحيح انجام پذيرد.
در ادامه اين جلسه رحمتي، مدير مقاوم سازي و نگهداشت پل و ابنيه فني سازمان مشاور فني و مهندسي شهر تهران گزارشي از اقداماتي که شهرداري تهران در خصوص پلها به انجام رسانيده است ارائه کرد و افزود: در چند سال اخير اقدامات ارزشمندي در حوزه پايش سلامت پلها انجام پذيرفته است که با وجود محدوديتهاي مالي اين اقدامات پرفايده و بي سابقه هستند.
در ادامه اين جلسه نيز رضا کرمي محمدي دانشيار، دانشگاه صنعتي خواجه نصير توسي باارائه پاورپوينتي سيستم پايش پل ها را به سيستم SHM (پايش سلامت بدن انسان) تشبيه کرد و افزود : همانگونه که در زمان وقوع بيماري در بدن انسان آزمايشها و بررسيها و پايش دقيق سلامت مورد نياز است و اين مهم لازم است توسط افرادي متخصص انجام پذيرد، پايش سلامت پلها نيز لازم است توسط افراد متخصص انجام شود. اين آزمايشها و بررسيها ممکن است منجر به کشف مشکل يا مسئله اي در بخشهايي از پلها شود که قطعا وجود مشکل موضوعي مترقبه نيست، اما اين مهم در صورتي که منجر به رفع مشکل و پيشگيري از بروز حوادث يا مخاطرات بيشتر شود موضوعي بسيار ارزشمند است. وي سپس با تشريح سيستم BRIMOS به ملزومات سامانه پايش پلها اشاره و اقدام به تشريح بايسته هاي پايش سلامت پلها کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سلامت پل تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۰۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد


به گزارش تابناک به نقل از اکوایران؛ ماهیندا آماراویرا، وزیر کشاورزی سریلانکا که در راس هیاتی به ایران آمده بود؛ در حاشیه ایران اکسپو 2024 در جمع فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی در  اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران حاضر شد.

 در این گردهمایی، حسام الدین حلاج، معاون امور بین‌الملل اتاق تهران خواهان برقراری پرواز مستقیم میان دو کشور شد و گفت: این اتفاق می‌تواند به تجار و گردشگران دو کشور  کمک بسیاری کند. در عین حال لغو روادید میان دو کشور نیز برای افزایش همکاری‌ها میان بازرگانان راهگشا خواهد بود.

عطااله اشرفی اصفهانی، رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق تهران نیز ابراز امیدواری کرد که این همایش منجر به تعمیم همکاری‌های های ایران و سریلانکا در حوزه های مختلف باشد.

از سال گذشته ایران در مقابل  ۲۵۰ میلیون دلار نفت بلوکه شده خود که در سریلانکاست؛ از این کشور چای وارد می‌کند. البته در این نشست وزیر کشاورزی سریلانکا اعلام کرد که بخش‌خصوصی ایران نیز می‌تواند از محل این منابع کالا بخرد. 

اشرفی اصفهانی هم خطاب به طرف سریلانکای گفت: ما آمادگی داریم در زمینه صادرات سوخت، محصولات خوراکی و آشامیدنی، محصولات لبنی، دارو و تجهزات پزشکی با این کشور همکاری کنیم. در عین حال امکان همکاری در حوزه تحقیق و توسعه، خدمات فنی و مهندسی و IT و کشت گلخانه ای با محوریت اتاق تهران نیز وجود دارد.

این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران در ادامه درخواست ایجاد یک کمیته اقتصادی و تجاری در زمینه‌های مختلف را مطرح کرد.

این درخواست را  هادی طالبیان، مدیرکل شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران مطرح کرد و بر شکل‌گیری کمیته مشترک برای برقراری هماهنگی‌های بیشتر  تاکید کرد. او خواهان فعال سازی موافقتنامه تجارت ترجیحی میان ایران و سریلانکا شد. طالبیان پیشنهاد همکاری در بخش هوشمندسازی گلخانه ها و مکانیزه کردن کشاورزی را هم داد  و گفت:  با توجه به احصای نیازهای این کشور، صادرات خرما، گوجه فرنگی، شیلات و خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا دارای مزیت خواهد بود.

اجاره 99 ساله زمین در سریلانکا


در این گردهمایی  وزیر کشاورزی سریلانکا به ضرورت تعیین یک استراتژی بلندمدت برای همکاری اشاره کرد و گفت: ایران یکی از مهمترین صادرکنندگان انرژی در جهان بوده و محصولات کشاورزی در سریلانکا نیز از تنوع بالایی برخوردار است. بنابراین فرصت‌های بسیاری برای همکاری وجود دارد.

آماراویرا همچنین از ضرورت همکاری در بخش‌های فناوری‌های پیشرفته در حوزه کشاورزی، دامداری، حمل و نقل و گردشگری نیز سخن گفت و در ادامه از تجار ایرانی برای بازدید و آشنایی با پتانسیل‌های این کشور دعوت کرد.

در این جلسه پاسان آماراویرا معاون وزیر کشاورزی سریلانکا به نمایندگی از وزیر به پرسش‌های فعالان اقتصادی هم پاسخ داد. او در واکنش به اینکه آیا تجار ایرانی می توانند از محل  پول‌های بلوکه ایران واردات انجام دهند؟ اعلام کرد که تجار ایرانی می‌توانند برمبنای پول بلوکه شده ایران در  سریلانکا کالا وارد کنند. پیش‌تر دولت ایران برمبنای پول نفتی که در سریلانکا بلوکه شده بود چای وارد می‌کرد. البته این روند امسال هم ادامه پیدا کند. آماراویرا ادامه داد تهاتر با هماهنگی بانک‌های مرکزی دو کشور انجام خواهد شد. در ضمن بزودی خبرهای خوبی در انتقال منابع مالی هم منتشر خواهد شد. 

او در واکنش به درخواست‌های همکاری مشترک در  سریلانکا اعلام کرد که از  سرمایه‌گذاری ایرانیان در سریلانکا استقبال می‌کند. آماراویرا گفت: ما می‌توانیم همکاری مشترک درحوزه کشاورزی داشته باشیم. ما به شما زمین می‌دهیم در قالب اجاره 99 ساله؛ البته قرارداد اجاره ابتدا 30 ساله است و درصوت تمایل شما امکان تمدید آن تا 99 سال وجود دارد.

در پاسخ به اینکه آیا سریلانکا آماده همکاری در حوزه سلامت هست؟ او اعلام کرد که در حوزه گردشگری سلامت فرصت های زیادی در سریلانکا وجود دارد. درضمن این آمادگی هست که ما به سرمایه گذاران ایرانی زمین دولتی بدهیم. او افزود: ما حتما در این زمینه با وزیر بهداشت سریلانکا هم صحبت میکنیم و نتایج دقیق تر به ایران می‌دهیم.

آماراویرا با صادرات چوب به ایران هم موافقت کرد و گفت این موضوع امکان پذیری است. حتی امکان تهاتر آن با نفت هم وجود دارد.

دیگر خبرها

  • تشکیل ۴۳۴ فقره پرونده برای رانندگان متخلف ناوگان برون‌شهری آذربایجان‌غربی
  • باران و تگرگ آسمان قزوین را فرامی‌گیرد
  • اتاق فکر سیاست‌های اقتصادی با حضور بخش خصوصی تشکیل شود
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • تشکیل استان تهران غربی و شرقی
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است
  • وزیر کشور: انتقال پایتخت ۱۰۰ میلیارد دلار لازم دارد
  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد/ تشکیل پرونده برای چهره‌هایی که اهمیت عملیات وعده صادق را به مخاطره انداخته بودند/ تشریح آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل/ کشف جرم جدید در پرونده چای دبش
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری