Web Analytics Made Easy - Statcounter

لایحه «جامع انتخابات» به مجلس رسید، تاکید عراقچی برای پیوستن به FATF، بیانیه راهبردی مقام معظم رهبری پاسخی به ادعاهای دشمن، ارائه طرح «مشارکت مستقیم شهروندان در امور قوه مقننه» از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در یکشنبه پنجم اسفند ماه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، لایحه «جامع انتخابات» به مجلس رسید، تاکید عراقچی برای پیوستن به FATF، بیانیه راهبردی مقام معظم رهبری پاسخی به ادعاهای دشمن، ارائه طرح «مشارکت مستقیم شهروندان در امور قوه مقننه» از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در یکشنبه پنجم اسفند ماه است که می‌توانید مشروح آن را در لینک‌های زیر بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح مجلس برای تبدیل ارز ۴۲۰۰ تومانی به ۸ هزار تومانی

«عباس پاپی زاده» دیشب (شنبه چهارم اسفند ماه) با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درخصوص واردات با ارز 4200 تومانی با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی مخالف استفاده از ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات است، گفت: «ادامه این روند به ضرر مردم است. انتظار این است که وقتی 56 هزار میلیارد تومان منافع کشور به دلالان و وارد کنندگان اختصاص می یابد شاهد افزایش قیمت کالاها نباشیم که عملاً اینگونه نیست.»

 

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی در ادامه به طرح مجلس برای اصلاح این روند اشاره کرد و در این باره اینگونه توضیح داد: «مجلس شورای اسلامی در طرح جدیدی به دنبال تبدیل ارز 4200 تومانی به 8 هزار تومان است. بر این اساس 56 هزار میلیارد تومان درآمد کسب شده با کارت اعتباری به 5 دهک پایین جامعه پرداخت می شود.»

 

بیانیه راهبردی مقام معظم رهبری پاسخی به ادعاهای دشمن است

 

«مهدی محمدی» شب گذشته (شنبه چهارم اسفند ماه) مهمان برنامه نگاه یک شیکه یک سیما بود و در این برنامه به بررسی بیانیه راهبردی مقام معظم رهبری پرداخت و با اشاره به اینکه این بیانیه ارزش راهبردی دارد، گفت: «این بیانیه نقشه راه برای آینده است.»

 

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه بیانیه گام دوم رهبری کارنامه چهار دهه انقلاب اسلامی را بیان می کند و پاسخی به ادعاهای دشمن نیز است، گفت: «در پایان دهه چهل انقلاب اسلامی، این انقلاب به یک جمع بندی نیاز داشت و باید یک بار از دیدگاه کلان و راهبردی و از زبان فردی که در همه سال های پس از انقلاب در راس انقلاب قرار داشت این جزئیات و برنامه های دشمن و وضعیت کشور بیان می شد.»

 

وی ادامه داد: «بیانیه راهبردی مقام معظم رهبری باعث شد تا دشمن نتواند جمع بندی خود از انقلاب را به افکار عمومی کشور قالب کند. با جمع بندی که رهبر معظم انقلاب از وضعیت کشور داشتند با جمع بندی استاندارد مواجه هستیم و با وجود این استاندارد، جمع بندی رقیب از میدان خارج می شود.»

 

محمدی با بیان اینکه بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب اسلامی، تصحیح انتظار محاسباتی دشمن بود، گفت: «این بیانیه به دشمن اعلام کرد که محاسبات راهبردی و کلان نظام جمهوری اسلامی تغییر نکرده است. دشمن منتظر مصالحه و عقب نشینی ما بود اما محاسبات راهبردی ما تغییر نکرده بلکه تثبیت شده است و از دل آن، مسیر جدیدی را برای آینده خلق کرده ایم.»

 

تاکید عراقچی برای پیوستن به FATF

«مهرداد لاهوتی» در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور سیدعباس عراقچی در جلسه صبح امروز فراکسیون مستقلین مجلس گفت: آقای عراقچی در این نشست مباحثی را درباره اجلاس ورشو مطرح کرد و گفت که آمریکایی‌ها به دنبال آن بودند که بتوانند اجماعی علیه ایران به وجود آورند اما حدود ۷۹ کشور در این اجلاس حضور یافتند و سطح مقامات شرکت کننده در این اجلاس هم پایین بود و فقط ۲۳ کشور در حد وزیر بودند و مابقی در حد سفرای کشورها به این اجلاس آمدند.

 

سخنگوی فراکسیون مستقلین اظهار داشت:  همچنین عنوان شد پیش از این آمریکایی‌ها در دعوت نامه خود مطرح کرده بودند که قرار است موضوع ایران در این اجلاس بررسی شود اما احتمال دادند که کشورهای دیگر از این موضوع استقبال نکنند و در نتیجه عنوان نشست را تغییر دادند و گفتند که قرار است در مورد کل خاورمیانه بحث شود.

 

وی ادامه داد: طبق گزارش ارائه شده با وجود این که عنوان نشست تغییر یافت باز هم کشورها با آمریکا مخالفت کردند و نتیجه این اجلاس منتج به شکست آمریکا شد و حتی نتوانستند بیانیه مد نظرشان را از این اجلاس خارج کنند.

 

سود وام های معوق زیر صدمیلیون تومان مشمول بخشودگی می شود

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه  جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه ۵ اسفند) مجلس شورای اسلامی و در بررسی بندهای درآمدی  لایحه بودجه سال ۹۸ در  بند ه تبصره ۱۶ مصوب کردند،به  دولت اجازه داده می‌شود مطالبات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و بانک‌های تجاری بابت اصل و سود تسهیلات پرداخت‌شده به شرکت دولتی تابعه ذی‌ربط وزارت نفت، بابت تأمین مالی طرح‌های بالادستی نفت و گاز را تا پایان سال ۱۴۰۰ امهال کند.

 

طبق بند و تبصره ۱۶ ،به منظور تهاتر و تسویه بخشی از بدهی اشخاص حقیقی و حقوقی به تضمین دولت به بانک‌های صادرات ایران، تجارت و ملت از محل واگذاری دارایی‌های غیرنقدی دولت، بانک‌های فوق‌الذکر موظفند در صورتی که اصل و سود تا سررسید قرارداد تسهیلات اولیه توسط گیرنده تسهیلات به صورت دفعتاً واحده تسویه شود، نسبت به فک رهن، آزادسازی وثایق، خروج از فهرست مشتریان بدحساب و اقدام برای رفع ممنوع‌الخروجی ذی‌نفعان هر یک از طرف‌های درگیر در استفاده از تسهیلات مزبور اقدام کنند.

 

به موجب این مصوبه منابع حاصل‌شده از اجرای این بند در ردیف درآمدی شماره ۳۱۰۶۰۲ با عنوان «منابع حاصل از برگشتی از محل تسهیلات اعطایی (وجوه اداره‌شده)» واریز می‌شود.

 

حوزه های آسیب پذیری را شناسایی و واکسینه کنیم/از خرابکاری دشمن در صنعت دفاعی آگاه بودیم

سردار «امیرعلی حاجی زاده» در چهارمین جشنواره سلمان فارسی گفت: جنگ های زیادی که تاکنون در میان ملت های دنیا اتفاق افتاده است، آسیب های زیادی را وارد کرده که البته هزینه های زیادی هم برای کاهش این آسیب ها اختصاص داده شده است.

 

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه افزود: در ایران برای اولین بار برای نگهداری مهمات از تونل های زیرزمینی در سال 63 استفاده شد و تا امروز نیز برای نگهداری و ساخت موشک ها از این روش ها استفاده می شود و تا جایی که بنده اطلاع دارم این روند در تمام نیروهای مسلح دنبال می شود.

 

وی با بیان اینکه با گذشت زمان تهدیدات ادامه دارد، گفت: با گذشت زمان شرایط تغییر کرده است اما باید بدانیم تمام تهدیدات دشمن هم نظامی نیستند. امروز تهدیدات غیر نظامی چند برابر تهدیدات نظامی هستند.

 

سردار حاجی زاده خاطرنشان کرد: آسیب هایی که کشور ما در بخش غیر نظامی و عدم اجرای پدافند غیرعامل می بیند بیشتر از آسیب های نظامی است.

 

وی گفت: یکی از زمینه های دشمنی دشمنان ما در حوزه اقتصاد است. باید بپذیریم که دشمنی دشمنان همچنان ادامه دارد و شاهد جلوگیری آنها از فروش نفت و مبادلات ارزی هستیم.

 

طرح «مشارکت مستقیم شهروندان در امور قوه مقننه» تقدیم هیأت رئیسه شد

«رضا شیران خراسانی» در حاشیه جلسه علنی امروز (یکشنبه ۵اسفند) مجلس شورای اسلامی در نشست خبری گفت: ۵۰ نماینده مجلس طرح یک فوریتی  را به عنوان مشارکت مستقیم شهروندان در امور قوه مقننه امضا و تقدیم هیات رئیسه مجلس کرده اند.

 

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در اصول ۵۶ و ۶ قانون اساسی بحث مشارکت مردم ،آمده است و این به این معناست که باید اداره امور کشور متکی بر آرای عمومی باشد که تجلی آن در تمامی انتخابات‌ها یا برگزاری همه پرسی دیده می‌شود.

 

وی ادامه داد: شیوه غیر مستقیمی در دنیا طراحی شده مبنی بر این که شهروندان در امر قانون گذاری مشارکت مستقیم داشته باشند که ما هم این طرح را تهیه کرده‌ایم.

 

شیران خراسانی ادامه داد: بر اساس این طرح اگر ۵۰۰ هزار نفر درخواستی مبنی بر تصویب قانون داشته باشد، هیأت رئیسه موظف است طرح مربوط به آن درخواست را در اختیار نمایندگان قرار دهد. تقاضای تصویب آن قانون هم در سامانه الکترونیکی قابل ثبت از سوی مردم است که این سامانه را باید مجلس ایجاد کند. همچنین در این پایگاه احزاب سیاسی دارای مجوز انجمن‌ها و سازمانهای مردم نهاد و انجمن‌های صنفی و رسانه‌های دارای مجوز و اتحادیه‌های علمی و صنفی می‌توانند طرح‌های خود را ثبت کند.

 

لایحه «جامع انتخابات» به مجلس رفت

لایحه جامع انتخابات که به پیشنهاد وزارت کشور در جلسه ۳ بهمن ۱۳۹۷ هیئت وزیران با قید یک فوریت به تصویب رسیده، برای طی تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

 

گفتنی است، وزارت کشور در اجرای اصول مربوط به انتخابات در قانون اساسی جمهوری ‏اسلامی ایران و سیاست‏های کلی انتخابات و به ‏منظور سامان بخشیدن به قوانین و مقررات پراکنده در عرصه انتخابات و اصلاح و تجمیع آنها و حذف تفاوت‏های غیرضروری در فرآیندهای برگزاری انتخابات، تأمین عدالت در حق انتخاب شهروندان، تضمین هرچه ‏بیشتر سلامت انتخابات، شفاف ساختن وظایف اجرایی و نظارتی، ساماندهی روند برگزاری انتخابات و جلوگیری از اتلاف وقت و تضییع امکانات کشور و نظام‏ مند ساختن تبلیغات انتخابات و شیوه ورود داوطلبان به عرصه انتخابات،‌ این لایحه را ارائه داده که موضوع در کمیسیون سیاسی و دفاعی هیئت دولت بررسی و در هیئت وزیران تصویب شد.

 

پرداخت ۸۳ میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان

شبکه بانکی کشور در ۹ ماه منتهی به آذرماه سال ۱۳۹۷، به ۶۲۶ شرکت دانش بنیان معادل ۵۱۹۹۴ میلیارد ریال تسهیلات (به طور متوسط به هر شرکت ۸۳ میلیارد ریال) پرداخت کرده است.

 

همچنین مجموع تسهیلات پرداختی از آذرماه ۱۳۹۶ تا آذرماه ۱۳۹۷ به شرکت‌های دانش بنیان، معادل ۶۹۸۷۳.۲ میلیارد ریال و سهم بانک‌های دولتی، بانک‌های خصوصی شده و بانک‌های خصوصی و موسسات اعتباری از این میزان به ترتیب معادل ۱۷۴۳۷.۱، ۲۷۲۰۱.۶ و ۲۵۲۳۴.۵ میلیارد ریال بوده است.

 

 مانده کل تسهیلات اعطایی به ۱۰۴۰ شرکت دانش بنیان در پایان ماه مذکور معادل ۷۰۱۵۱.۷ میلیارد ریال (میانگین به هر شرکت ۶۷.۵ میلیارد ریال) است. بیشترین مانده به بانک‌های ملی (۱۳۴۰۴ میلیارد ریال)، ملت (۹۷۵۲.۳ میلیاردریال) و پاسارگاد (۶۹۲۹.۳ میلیارد ریال) تعلق دارد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان استان بوشهر بیانیه گام دوم انقلاب آیت الله مومن مجلس کرمان آمریکا گام دوم انقلاب مومن سیاسی خبرگزاری شبستان اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۱۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود

محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور طی سخنانی درباره آخرین اخبار پیرامون مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: فعالیت ستاد انتخابات وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز 21 اردیبهشت ماه به صورت منسجم و هماهنگ با 15 استان کشور شدت گرفته است.


* زمان برگزاری انتخابات
وی با اشاره به برگزاری مطلوب انتخابات در 11 اسفند ماه 1402 عنوان کرد: عطف به ماده 10 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی هر داوطلبی باید یک‌پنجمِ آرای صحیح را کسب کند تا در مرحله اول منتخب آرای ملت برای حضور در مجلس شورای اسلامی باشد و بر این اساس و بر پایه شمارش آرای ماخوذه در انتخابات 11 اسفند پارسال نظر به اینکه در 22 حوزه انتخابی نامزدان نتوانستند حد نصاب آرای مأخوذه را کسب کنند، 90 نفر از آنان برای 45 کرسی از 290 کرسی مجلس شورای اسلامی و بنا بر قانون در مرحله دوم به رقابت خواهند پرداخت.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برخی مناسبت‌ها از جمله عید فطر و برگزاری کنکور سراسری گفت: زمان برگزاری انتخابات مرحله دوم با هماهنگی وزارت کشور و شورای محترم نگهبان مشخص شد که بنا بر هماهنگی‌های انجام شده روز 21 اردیبهشت 1403 به طور رسمی برای اخذ آرا از مردم اعلام شده است.

* حوزه‌های انتخاباتی مرحله دوم

اسلامی 22 حوزه انتخابیه را برای مرحله دوم انتخابات مجلس به شرح زیر اعلام کرد: «تبریز، آذرشهر و اسکو» ، «شبستر»، «میانه»، «پارس آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان »، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردیس»، «تهران، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس»، «مشهد و کلات»، «بیرجند، درمیان، خوسف»،«آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدا بنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبد کاووس»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی» و «ملایر» که در 15 استان کشور قرار دارند.

وی افزود: در مرحله نخست انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که در 11 اسفند برگزار شد با هماهنگی شورای نگهبان در چهار حوزه اخذ رای به صورت الکترونیکی انجام شد. در مرحله دوم از شورای نگهبان درخواست شد که درحوزه های انتخابی که بیش از یک نماینده از آن حوزه برای مرحله دوم باقی مانده‌اند و دارای تعدد کرسی است؛ انتخابات به‌صورت الکترونیک برگزار شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تصریح کرد با موافقت شورای نگهبان و براساس این شاخص شاهد برگزاری انتخابات 21 اردیبهشت ماه جاری در تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم آباد، قائم شهر و ملایر به صورت الکترونیکی خواهیم بود. لازم به ذکر است در دو حوزه آبادان و ملایر در مرحله اول نیز انتخابات به صورت الکترونیک برگزار شد.

اسلامی تصریح کرد: با روند موفق انتخابات الکترونیک می‌توان این انتظار را داشت که انتخابات ریاست جمهوری سال آینده نیز به صورت الکترونیکی در کشور برگزار شود.

* در شعب الکترونیکی تعرفه دستی وجود ندارد

وی در ادامه در رابطه با شعب دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: از آنجا که تعیین شعب براساس قانون برعهده هیئت‌های اجرایی است، طبق مکاتباتی که در این مورد با هیئت‌های اجرایی و فرمانداران انجام شده، هیئت‌های اجرایی به این نظر رسیدند که در برخی از حوزه‌ها شاهد کاهش شعب اخذ رای باشیم که در مجموع کمتر از دو هزار شعبه نسبت به دور قبل از شعب انتخاباتی کاسته شد.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور افزود: براین اساس 11 هزار و 500 شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در 15 استان و 22 حوزه انتخابیه وجود خواهند داشت. لازم به ذکر است کاهش شعب اخذ رای در تمامی انتخابات گذشته که شاهد دور دوم بودند، معمول بوده است.

اسلامی تصریح کرد: در شعبی که انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود رای‌گیری با تعرفه دستی انجام نخواهد شد و صندوق الکترونیکی در حکم تعرفه خواهد بود. با این وجود در راستای پیش‌بینی موارد غیرمترقبه تعرفه‌های دستی در تمامی شعب از جمله شعب اخذ رأی الکترونیکی بارگذاری می‌شوند. همچنین ارسال ملزومات شعب تا پایان هفته جاری به اتمام خواهد رسید.

* زمان برگزاری انتخابات

وی تصریح کرد: بر اساس قانون، مرحله اول و دوم انتخابات تفاوتی در ساعات برگزاری ندارد. اخذ رأی رأس ساعت 8 صبح روز جمعه 21 اردیبهشت‌ماه جاری شروع می‌شود و به‌مدت 10 ساعت ادامه خواهد داشت. زمان أخذ رأی با تشخیص ستاد انتخابات و وزیر محترم کشور قابل تمدید است که در این صورت توسط ستاد انتخابات کشور اطلاع رسانی خواهد شد.

* چهار مولفه راهبردی انتخابات

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال 1402 درباره چهار مولفه راهبردی انتخابات (امنیت - رقابت - سلامت و مشارکت) عنوان کرد: هم ستاد انتخابات و هم وزارت کشور به‌طور کلی یک برنامه‌ریزی اصولی در تحقق این چهار راهبرد داشته‌اند و باید عنوان کرد مجموعه ارکان کشور در تحقق این چهار راهبرد به وزارت کشور کمک کردند. وزارت کشور به‌عنوان متولی و برگزارکننده انتخابات توانست در تمامی شاخص‌های چهارگانه کارنامه مطلوبی را برجای بگذارد.

اسلامی افزود: در بحث امنیت رسانه‌های داخلی و بین المللی شاهد بودند که هیچ‌گونه چالش امنیتی را در دور اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری شاهد نبودیم. این امر نشان‌دهنده همکاری مجموعه ارکان امنیتی کل کشور با وزارت کشور بود.

وی گفت: ناظران شورای نگهبان صحت انتخابات را در حوزه‌های مختلف مورد تایید قرار دادند و روند بسیار سالم و سلامت انتخابات مورد تایید قرار گرفت. در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیش از 70 درصد داوطلبان توسط شورای محترم نگهبان تایید شدند که توانست فضای رقابتی را برای حضور تمامی گروه‌ها و سلایق سیاسی پدید آورد. این امر در خروجی انتخابات یعنی نمایندگان منتخب مردم نیز قابل مشاهده است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور اظهارداشت: در مورد مشارکت هم می‌توان عنوان کرد با توجه به حضور بیش از 25 میلیون نفر از واجدین شرایط که رقمی بیش از مشارکت‌کنندگان سال 1398 بود نمره قابل قبولی را باید برای مولفه مشارکت در انتخابات مرحله اول در سراسر کشور در نظر گرفت. بنابراین ما شاهد بودیم با توفیق الهی هر چهار مولفه تحقق یافته است و امیدواریم که در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز این مولفه‌ها محقق شوند.

* اعلام نتایج انتخابات

اسلامی با اشاره به تجربه مرحله اول انتخابات در حوزه‌های انتخاباتی الکترونیکی اظهار کرد: حدود یک‌ساعت پس از اتمام رأی‌گیری ما قادر به اعلام نتایج خواهیم بود. در تهران نیز با توجه به رقابت 32 نامزد، انتخابات به‌صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد و خروجی صندوق‌های الکترونیکی سریع خواهد بود. خروجی این صندوق‌ها در اختیار نماینده فرماندار و نماینده هیئت نظارت (تایید ناظر و مجری) قرار می‌گیرد و وارد دستگاه احراز می‌شود و پس از آن داده‌های دستگاه در ستاد انتخابات کشور قابل رویت است. از این رو فرآیندهای انتخابات و أخذ رأی طولانی نخواهد بود.

وی گفت: قابل پیش بینی است که تا ابتدای روز شنبه 22 اردیبهشت‌ماه پس از پایان أخذ رأی‌گیری، نتایج انتخابات مرحله دوم مجلس در 15 استان با تایید هیئت نظارت برسد و به‌طور رسمی اعلام شود.

* تبلیغات

سخنگوی ستاد انتخابات کشور عنوان کرد نامزدان باید توجه داشته باشند که در این مرحله نیز شامل قوانین تبلیغات انتخاباتی خواهند بود.

اسلامی افزود: بر این اساس مانند مرحله پیشین سامانه شفافیت برقرار است و منابع دریافتی و هزینه‌های نامزدان باید در سامانه ثبت شوند. بر همین اساس پیامک‌هایی از ستاد انتخابات کشور برای 90 نامزد انتخاباتی دور دوم ارسال شده است. همچنین بر اساس مذاکراتی که با صدا و سیما انجام شده مناظره‌های انتخاباتی در استان‌های مختلف پوشش داده می‌شود.

وی تصریح کرد: بازه تبلیغات از ساعت صفر بامداد 13 اردیبهشت‌ماه جاری شروع می‌شود و تا 8 صبح روز 20 اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

* واجدین شرایط

سخنگوی ستاد انتخابات کشور در مورد واجدین شرایط شرکت در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: واجدین شرایطی که درحوزه انتخاباتی که به مرحله دوم کشیده شده است؛ اگر درمرحله اول انتخابات شرکت کرده باشند فقط می‌توانند در همان حوزه رای دهند. اما افرادی که در مرحله اول انتخابات رأی نداده‌اند می‌توانند در هر کدام از حوزه‌های 22گانه شرکت کنند.

اسلامی افزود: بازه سنی برای شرکت در انتخابات 18 سال است و بنابراین افراد متولد پیش 1385/2/21 می‌توانند در انتخابات روز جمعه 21 اردیبهشت ماه شرکت کنند.

وی همچنین گفت: تشخیص اینکه افراد در مرحله اول در چه حوزه‌ای رأی داده‌اند از طریق دستگاه احراز هویت و سیستم‌های موجود در شعب أخذ رأی انجام می‌گیرد.

* اجلاسیه‌های مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تاکید بر اجرای دقیق زمان‌بندی مراحل مختلف انتخابات، تاکید کرد: وزارت کشور اهتمام ویژه دارد تا انشاالله ملت شریف ایران اسلامی شاهد برگزاری اجلاسیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در روز اول خردادماه و برگزاری اجلاسیه دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز هفتم خرداد ماه امسال باشند.

دیگر خبرها

  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • اسلامی: ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • پیش‌بینی ذوالنوری از ترکیب مجلس دوازدهم
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • کشور آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس است
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دور دوم انتخابات مجلس
  • وزیر کشور: کشور آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس است
  • آمادگی کشور برای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس