Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- مدير کل امور پايگاه هاي ميراث جهاني در همايش از سطانيه تا فلورانس بر تداوم همکاري هاي دانشگاه فلورانس و سازمان ميراث فرهنگي در گنبد سلطانيه تاکيد کرد. او گفت: «اين همکاري ها نه تنها در فرايند حفاظت از آثار تاريخي تاثير به سزايي گذاشته است که زمينه تبادل نظر و استفاده از تجارب علمي را ميسر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، فرهاد عزيزي مدير کل امور پايگاههاي ميراث جهاني در همايش همايش «از سلطانيه تا فلورانس» با اشاره به ارزشهاي برجسته گنبد سلطانيه ،به عنوان هفتمين اثر ثبت شده در فهرست ميراث جهاني گفت: «از سال1348 اقدامات پژوهشي واجرايي مختلفي در گنبدسلطانيه و محدوده آن توسط گروههاي مختلفي ازجمله پژوهشگران ايتاليايي، صورت پذيرفته است که در ادامه مطالعات صورت گرفته و به منظور تکميل و روشن شدن مسير مطالعات بعدي، همايش "ازسلطانيه تا فلورانس" با همکاري اساتيد و محققان دانشگاه شهيد بهشتي، دانشکده جامع فلورانس و سازمان ميراث فرهنگي برگزار شد.»
او افزود: «در حال حاضر 23 اثر از آثار تاريخي کشور در فهرست ميراث جهاني يونسکو به ثبت رسيده که پتانسيل خوبي با ايجاد پايگاههاي ميراث جهاني فراهم کرده و سبب شده تا همکاري هاي مختلف علمي و پژوهشي با محققين دانشگاهي صورت گيرد که ضمن تاثير مثبت در فرايند حفاظت آثار تاريخي ،زمينه تبادل نظر و استفاده از تجارب علمي را ميسر کرده است.»
عزيزي همچنين تاکيد کرد: «اميدواريم با بستر هاي مناسبي که در اين کارگاه آموزشي ايجاد مي شود، شرايط مناسبي جهت ادامه پژوهش کاربردي در پايگاه ميراث جهاني سلطانيه و معرفي ارزش هاي برجسته معماري و سازه اي اين بناي مهم به علاقه مندان وپژوهشگران فراهم شود.»
اين همايش با همکاري مرکز مستندنگاري و مطالعات معماري ايران، دانشکده معماري و شهرسازي دانشگاه شهيدبهشتي و با مشارکتِ «اداره کل امور پايگاه‌هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري»، «دانشکده معماري و شهرسازي دانشگاه جامع فلورانس» و «مؤسسه تاريخ هنر فلورانس» برگزار مي‌شود.
در اين همايش سيد مهدي مجابي، لورنتسو ويگوتي، مهسا فيضي، بهاره تقوي‌نژاد، داريو دونتي و هادي صفايي‌پور سخنراني خواهند داشت. همچنين ميزگرد تخصصي «مرمت و احياي ارگ و بناي گنبد سلطانيه»؛ با حضور اکبر زرگر، سيد مهدي مجابي، محمدحسن محب‌علي و علي‌رضا رازقي در اين همايش برگزار مي‌شود.
همايش «ازسلطانيه تا فلورانس: سنت‌هاي طراحي و ساخت در معماري قرون هشتم و نهم هجري» امروز شنبه 4 اسفندماه 1397، از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر در دانشگاه شهيد بهشتي، مرکز همايش‌هاي بين المللي، تالار خوارزمي در حال برگزاري است .

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: همکاري دانشگاه فلورانس ميراث فرهنگي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۲۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد فرهنگی سازمان همکاری اسلامی و دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، سازمان همکاری اسلامی (OIC) و دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی (IIUM) به طور مشترک رویدادی فرهنگی سه روزه (OIC-CA 2024) در کوالالامپور با عنوان «پویایی‌های بین فرهنگی در جنوب شرق آسیا: وضعیت فعلی، فرصت‌ها و چشم اندازهای آینده» برگزار کردند.
 
این سمینار بین‌المللی از 22 تا 24 آوریل 2024 با موضوع «پرورش خرد، الهام بخشیدن به تعالی و شکل دادن به آینده» برگزار شد.
 
تمرکز این رویداد در روز اول متمرکز بر استراتژی‌هایی بود که برای پرورش بهتر آرمان‌های فرهنگی، احترام متقابل، همزیستی مسالمت‌آمیز و مشارکت سودمند هستند.
 
همچنین نقش سازمان همکاری اسلامی در ترویج نزدیکی فرهنگی میان کشورهای عضو آن مورد تاکید قرار گرفت، چرا که فرهنگ، ابزاری موثر برای قدرت نرم در جهان اسلام و فراتر از آن است.
 
در 23 و 24 آوریل نیز موضوعات مختلفی از جمله هوش مصنوعی، نقش گفت‌وگوی بین فرهنگی در حل مشکلات معاصر، نقش روشنفکران در به حداقل رساندن تضادهای اجتماعی از طریق مشارکت اجتماعی و... و وضعیت گفت‌وگوی بین فرهنگی در آسیای جنوب شرقی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 
همچنین در اولین روز این سمینار بین‌المللی، یک رویداد جانبی با موضوع نسل‌کشی فرهنگی اسرائیل علیه هویت تاریخی فرهنگی، مذهبی، بهداشتی و آموزشی فلسطین برگزار شد.
 

دیگر خبرها

  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • تجلی اقتدار نظامی ایران در عملیات موشکی علیه رژیم صهیونیستی
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • برگزاری رویداد فرهنگی سازمان همکاری اسلامی و دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی