Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@21:05:35 GMT

ترامپ و کره شمالی، دمکرات ها را مسخره کردند

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۷۶۵۱۸

ترامپ و کره شمالی، دمکرات ها را مسخره کردند

تهران- ایرنا- رهبران دمکرات سنای آمریکا در نامه ای به رئیس جمهوری این کشور توصیه هایی درباره مذاکره با رهبر کره شمالی به وی کردند اما نامه آن ها با تمسخر ترامپ و هشدار پیونگ یانگ علیه آن مواجه شد.

به گزارش یکشنبه شب ایرنا، تارنمای خبری هیل خبر داد تعدادی از سناتورهای ارشد دمکرات آمریکایی در نامه ای به دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور توصیه کردند که مذاکره اش با رهبر کره شمالی پیشرفتی ملموس در خلع سلاح هسته ای این کشور به دنبال داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این سناتورها اگرچه به تغییر رفتار کیم جونگ اون رهبر کره شمالی از زمان دیدار پیشین ترامپ با او اذعان کردند اما گفتند که ارزیابی جامعه اطلاعاتی آمریکا از تداوم تهدید پیونگ یانگ، با آنچه ترامپ می گوید منافات دارد.
رهبران دمکرات سنا که نام «چاک شومر» رهبر اقلیت و «باب منندز» معاون کمیته روابط خارجی این مجلس در میان آنان دیده می شود، ابراز امیدواری کردند که ترامپ برنامه دیپلماتیک جدی برای این مذاکرات داشته باشد که توقف و نابودی قابل راستی آزمایی تاسیسات هسته ای کره شمالی را دربر بگیرد.
اما واکنش ترامپ به توصیه 9 سناتور دمکرات کشورش چندان خوشایند آن ها نبود چرا که وی در پیامی توئیتری آن ها را به سخره گرفت.
رئیس جمهوری آمریکا نوشت: خیلی مسخره است ببینی افرادی که سال هاست شکست خورده اند و هیچ دستاوردی نداشته اند، به من بگویند چطور با کره شمالی مذاکره کنم.
این در حالی است که رویترز نیز گزارش داد خبرگزاری رسمی کره شمالی ترامپ را از گوش دادن به توصیه های منتقدان این مذاکرات برحذر داشته است.
خبرگزاری مرکزی کره شمالی نوشت: اگر دولت کنونی آمریکا به حرف دیگران گوش کند، رویای ارتقای روابط با پیونگ یانگ، صلح جهانی و فرصت تاریخی مذاکرات را به باد می دهد.
توافق بسیار خلاصه و مبهم ترامپ و کیم در دیدار خردادماه آن ها در سنگاپور انتقادهای بسیاری را برانگیخت که آن را به دلیل نپرداختن به جزئیات ناکارآمد دانستند.
رهبر کره شمالی قرار است پس از طی یک سفر زمینی 60 ساعته ، در دومین نشست دو جانبه خود با رئیس جمهوری آمریکا به منظور خلع سلاح هسته ای پیونگ یانگ شرکت کند.
کیم و ترامپ طبق برنامه های اعلام شده روزهای 27 و 28 فوریه (سه شنبه و چهارشنبه 7و 8 اسفند) در هانوی ویتنام با یکدیگر برای دومین بار در کمتر از یک سال دیدار می کنند. اولین دیدار آنها ژوئن 2018 در سنگاپور انجام شد.
پیشتر دولت های چین و ویتنام اعلام کردند که با توجه به اینکه دیدار دوم ترامپ و اون در هفته جاری در هانوی برگزار می شود، تمهیدات گسترده امنیتی، سیاسی و اقتصادی را برای این نشست که مهمترین اجلاس بین المللی در سال 2019 برای جنوب شرق آسیا است، به کار گرفته اند.
در این میان، بسیاری از رسانه های آسیایی و غربی اذعان کرده اند که نشست اول ترامپ و کیم که در سنگاپور برگزار شد تاکنون نتایجی جز تعهد شفاهی و مبهم پیونگ یانگ به خلع سلاح هسته ای در ازای توقف رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی و احتمالا لغو تحریم های آمریکا نداشته است.
شبد**9416**1010

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي آمريكا كره شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۶۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر به‌عنوان ابزار سیاسی علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی : آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می کند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • کره شمالی چند پرتابه راکتی آزمایش کرد
  • پاسخ قاطع پیونگ‌یانگ به نسخه تحریمی آمریکا
  • پیونگ‌یانگ به آمریکا درخصوص «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد