Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-02@17:05:13 GMT

فرانسه: آلمان امکان صادرات تسلیحات را تسهیل کند

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۷۷۰۶۳

فرانسه: آلمان امکان صادرات تسلیحات را تسهیل کند

خبرگزاری فارس: «برونو لومیر» وزیر اقتصاد فرانسه از دولت آلمان خواست تا در قوانین مربوط به صادرات تسلیحات به کشورهای ثالث تجدید‌نظر و امکان فروش سلاح را تسهیل کند.

وی در این مورد به نشریه آلمانی «ولت‌آم‌زونتاگ» گفت: «وقتی که شرایط صادرات تسلیحات نیست، بی‌فایده است که با بهبود همکاری میان فرانسه و آلمان، سلاح تولید کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر می‌خواهیم رقابتی و کارآمد کار کنیم در این صورت باید شرایط به گونه‌ای باشد که بتوان به کشورهای خارج از اروپا هم سلاح صادر کرد.»

فرانسه هم شرایط سختی برای صادرات تسلیحات دارد. لومیر ابراز امیدواری کرده است که برلین و پاریس در زمینه تسهیل شرایط صادرات به توافق برسند.

انگلیس دیگر کشور اروپایی است که از سیاست‌های صادرات تسلیحاتی آلمان انتقاد کرده است و از برلین خواسته است تا همراستا با سیاست اروپایی عمل کند. انگلیس و فرانسه از آلمان می‌خواهند تا در زمینه فروش جنگنده‌های «یورو فایتر» و هواپیماهای «تورنادو» استثناء قائل شود. کنسرسیوم آلمانی- فرانسوی ایرباس هم همین خواسته را دارد.

نشریه آلمانی اشپیگل به تازگی نوشت که «جرمی هانت» وزیر خارجه انگلیس در نامه‌ای به «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان ضمن هشدار درباره تاثیرات تحریم‌های تسلیحاتی آلمان علیه عربستان سعودی از برلین خواسته که پروژه‌های بزرگ دفاعی را از این تحریم‌ها مستثنی کند.

وزیر خارجه انگلیس همچنین هشدار داده که تصمیم آلمان برای توقف صادرات سلاح به عربستان سعودی منجر به خسارت ۲.۳ میلیارد یورویی آلمان تا سال ۲۰۲۶ خواهد شد.

در پی قتل «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار منتقد سعودی، آلمان صادرات تسلیحاتی به ریاض را متوقف کرد. با این حال دیگر کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) مانند انگلیس و فرانسه همچنان به معامله تسلیحاتی با عربستان ادامه می‌دهند.

روزنامه «واشنگتن پست» هم نوشته است که تحریم تسلیحاتی که آلمان سال گذشته میلادی علیه عربستان سعودی در ماجرای قتل خاشقچی تصویب کرد، موجب قطع صادرات تسلیحات اروپایی به سعودی‌ها می‌شود چرا که بسیاری از قطعات نظامی اروپایی ساخت شرکت‌های آلمانی هستند.

منبع: فردا

کلیدواژه: فرانسه آلمان صادرات تسلیحات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۷۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضع مقررات برای استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، اتریش خواستار تلاش‌های تازه‌ای برای تنظیم استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های تسلیحاتی شد که می‌تواند به اصطلاح «ربات‌های قاتل» ایجاد کنند. این در حالی است که اتریش یک کنفرانس را برگزار کرده است که هدف آن احیای بحث‌های متوقف شده درباره استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی بود.

با پیشرفت سریع فناوری هوش مصنوعی، سیستم‌های تسلیحاتی که می‌توانند بدون مداخله انسان کشتار کنند، به ما نزدیک‌تر می‌شوند و چالش‌های اخلاقی و قانونی را به وجود می‌آورند که اغلب کشور‌ها می‌گویند باید به زودی به آنها رسیدگی شود.

الکساندر شالنبرگ، وزیر امور خارجه اتریش در نشست سازمان‌های غیردولتی و بین المللی و همچنین نمایندگان ۱۴۳ کشور جهان گفت: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم این لحظه بدون اقدام بگذرد. ​​اکنون زمان توافق بر سر قوانین و هنجار‌های بین المللی برای تضمین کنترل انسانی است.

وی در سخنرانی افتتاحیه کنفرانسی با عنوان «انسانیت بر سر دوراهی سیستم‌های تسلیحاتی خودمختار و چالش مقررات» گفت: حداقل اطمینان حاصل کنیم که عمیق‌ترین و گسترده‌ترین تصمیم درباره اینکه چه کسی زندگی می‌کند و چه کسی می‌میرد، در دست انسان‌ها باشد و نه ماشین‌ها.

سال‌ها بحث در سازمان ملل به نتایج ملموسی نرسیده است و بسیاری از شرکت‌کنندگان در کنفرانس دو روزه در وین گفتند که روزنه اقدام به سرعت در حال بسته شدن است.

میرجانا اسپولیاریک، رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ، در یک میزگرد در این کنفرانس گفت: عمل کردن و اقدام بسیار سریع بسیار مهم است.

او افزود: آنچه امروز در زمینه‌های مختلف خشونت می‌بینیم، شکست‌های اخلاقی در مواجهه با جامعه بین‌المللی است؛ و ما نمی‌خواهیم با سپردن مسئولیت کنترل خشونت، به ماشین‌ها و الگوریتم‌ها، چنین شکست‌هایی را تسریع کنیم.

هوش مصنوعی در حال حاضر در میدان جنگ استفاده می‌شود. دیپلمات‌ها می‌گویند هواپیما‌های بدون سرنشین در اوکراین طوری طراحی شده اند که وقتی فناوری پارازیت سیگنال ارتباط آنها را با اپراتورشان قطع می‌کند، راه خود را به سمت هدف خود بیابند.

آمریکا گفت که در حال بررسی گزارش مبنی بر استفاده ارتش رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی برای کمک به شناسایی اهداف بمباران در غزه است.

ژان تالین، برنامه‌نویس نرم‌افزار و سرمایه‌گذار فناوری، گفت: ما قبلاً دیده‌ایم که هوش مصنوعی اشتباهات انتخابی را به روش‌های بزرگ و کوچک انجام می‌دهد، از تشخیص نادرست سر طاس داور به‌عنوان توپ فوتبال گرفته تا مرگ عابران پیاده بر اثر عدم تشخیص خودروهای خودران.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟
  • تسلیحات اهدایی ناتو به اوکراین، سر از نمایشگاه مسکو درآورد+ عکس
  • نمایشگاه غنایم جنگ اوکراین در مسکو/تسلیحات ۱۲کشور مقهورارتش روسیه
  • شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد
  • وضع مقررات برای استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل