Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظرفیت اضافه شده برق بادی در اروپا در سال ۲۰۱۸ به ۱۱.۳ گیگاوات رسیده است.

به گزارش خبرنگار بین‌ الملل «انرژی امروز»، بر اساس آماری که انجمن برق بادی اروپا، WindEurope منتشر کرده است، ظرفیت برق بادی نصب شده اروپا در سال ۲۰۱۸ با رشد ۱۱.۳ گیگاواتی همراه بوده است.

بر همین اساس، علاوه بر این ۱۱.۳ گیگاوات ظرفیت اضافه شده، ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ گیاوات هم در سال گذشته از این نوع برق از رده خارج شده است.

آمار انجمن برق بادی اروپا می‌گوید از این مقدار ظرفیت اضافه شده ۸.۶ گیگاوات مربوط به نیروگاه‌های ساحلی بوده است که در مجموع برابر ۷۷ درصد ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های بادی است.

در کنار آن ۲.۶۵ گیگاوات هم مربوط به نیروگاه‌های فراساحلی است یعنی برابر با ۲۳ درصد.  

در مقایسه با سال ۲۰۱۸، این ارقام کاهشی ۳۰ درصدی را نشان می‌دهند. لازم به ذکر است که سال ۲۰۱۷ از نظر ظرفیت نصب نیروگاه‌های بادی یک رکورد برای اروپا به همراه داشت.

بر اساس آمار WindEurope، ظرفیت نیروگاه‌های بادی نصب شده در اروپا، حدود ۴۸ درصد ظرفیت کل نیروگاه‌های برق نصب شده در اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۸ بوده است.

در سال ۲۰۱۸، قرارداد نزدیک به ۱۰.۱ گیگاوات نیروگاه بادی در اتحادیه اروپا امضا شد:

آلمان بیشترین میزان افزایش ظرفیت‌های جدید نیروگاه‌های بادی را داشت. این کشور توانست با اضافه کردن ۳.۴ گیگاوات نیروگاه‌ جدید که ۹۶۹ مگاوات آن نیروگاه فراساحلی بود، میزان ظرفیت خود را در انرزی بادی به ۵۹ گیگاوات برساند.

بریتانیا بعد از آلمان قرار دارند، این کشور با اضافه کردن ۱.۹ گیگاوات انرزی بادی به نیروگاه‌های نصب شده خود، ظرفیت نیروگاه های بادی خود را به ۲۱ گیگاوات رساند و از این میان، ۱.۳ گیگاوات آن نیروگاه فراساحلی بوده است.

در رتبه بعدی فرانسه با افزایش ۱.۶ گیگاواتی قرار گرفته است، که تمامی آن نیروگاه بادی ساحلی است، و میزان ظرفیت نیروگاه‌های بادی این کشور به ۱.۳ گیگاوات رسیده است.

سوئد با ۰.۷ نیروگاه ساحلی اضافه شده، ظرفیت نیروگاه های خود را به ۷.۴ گیگاوات رساند.

بر اساس همین آمار، کشورهای غیر از اتحادیه اروپا هم توانستند ۱.۶ گیگاوات ظرفیت جدید نیروگاه‌های بادی را راه اندازی کنند.

ترکیه با ۴۹۷ مگاوات ظرفیت جدید، توانست میزان تولید این نیروگاه‌ها را به ۷.۴ گیگاوات برساند.

نروژ بعد از ترکیه ۴۸۰ مگاوات ظرفیت جدید داشت و توانست ظرفیت خود را به ۱.۷ گیگاوات برساند.

به طور کلی، کل ظرفیت نصب شده نیروگاه های بادی در اروپا به ۱۸۹ گیگاوات رسیده که ۱۷۹ گیگاوات آن مربوط اتحادیه اروپاست.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۷۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند