Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین بهبودی، مدیر امور مؤسسات و استان‌های سازمان دارالقرآن الکریم در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا؛ در رابطه با روند صدور مجوز مؤسسات قرآنی در سازمان تبلیغات اسلامی پس از انحلال هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی اظهار کرد: پس از این انحلال، مجموعه سازمان تبلیغات اسلامی و به تبع آن سازمان دارالقرآن الکریم بدون اینکه کوچکترین تغییری در رویه اعطای مجوز به مؤسسات ایجاد کند با همان شیوه ثبت نام در سامانه، کار خود را ادامه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: پس از انحلال هیئت رسیدگی قرار بر این شد که تا زمانی که طبق مصوبه شورای توسعه فرهنگ قرآنی یک هیئت هماهنگی بین سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جهت تعیین ضوابط ویژه صدور مجوز مؤسسات تشکیل شود، روند اعطای مجوز از سوی دو نهاد، طبق همان شیوه هیئت رسیدگی انجام شود و سازمان تبلیغات اسلامی نیز فعلا به همین روش عمل می‌کند. البته قرار بر این بود که این هیئت پیش از سال جدید تشکیل شده و با اعمال نظر و ایجاد ضوابط جدید، روند صدور مجوز از ابتدای سال 98 به شیوه جدید انجام شود که خبری از تشکیل هیئت هماهنگی نیست.
بهبودی تصریح کرد: بنابر این طبیعتا رویه کار هیچ تفاوتی با آنچه در زمان هیئت رسیدگی وجود داشت، ندارد. در رابطه با ساختار اجرا نیز چون روند اجرای برنامه‌ها در گذشته و در زمان هیئت رسیدگی به همین شکل اجرا می‌شد، هم‌اکنون نیز همان شیوه در سازمان اجرا می‌شود. در حال حاضر تنها تفاوتی که وجود دارد این است که در گذشته هیئت رسیدگی نسبت به صدور مجوز اقدام می‌کرد، ولی در حال حاضر سازمان دارالقرآن الکریم این کار را با همان روش انجام می‌دهد. در این رابطه تنها ترکیب اعضای هیئت را تغییر دادیم و هیئت به صورت درون‌سازمانی و با ترکیب جدید تشکیل شده و روند صدور مجوز را به شکل متمرکز انجام می‌دهد.
مدیر امور مؤسسات و استان‌های سازمان دارالقرآن الکریم در رابطه با جزئیات ویژه ثبت نام متقاضیان تأسیس مؤسسات قرآنی اظهار کرد: پیش از این در زمان هیئت رسیدگی نیز به همین صورت بود که متقاضیان در سراسر کشور وارد سامانه‌ای که به همین منظور طراحی شده بود و لینک آن نیز در پایگاه اطلاع‌رسانی تلاوت سازمان دارالقرآن وجود دارد، شده و مراحل ثبت نام خود را طی می‌کنند. در این سامانه همچنین، بخش راهنمایی ویژه نحوه ثبت نام و ثبت اطلاعات و مدارک نیز وجود دارد تا عزیزان به راحتی از آن استفاده کنند.
بهبودی ادامه داد: پس از اتمام مراحل ثبت نام در سامانه، کارشناس مربوطه در شهرستان مورد نظر مدارک را دریافت کرده و بررسی می‌کند و پس از بازدید از مکان مورد نظر ویژه تأسیس مؤسسه، نظر خود را اعلام می‌کند. پس از تأیید مدارک از سوی کارشناس مربوطه، رئیس امور قرآنی استان مورد نظر نیز مدارک را دریافت کرده و جداگانه بررسی می‌کند. اگر مدارک از نظر وی کامل بود، متقاضی دعوت به مصاحبه می‌شود و در صورتی که هم مصاحبه‌ها و هم مدارک مورد تأیید بود، پرونده متقاضی از استان به مرکز ارسال می‌شود و هیئت ویژه سازمان دارالقرآن الکریم در مرکز با بررسی نهایی مدارک و تأیید نهایی آن، مجوز مربوطه را صادر خواهد کرد.
وی اظهار کرد: در زمانی که هیئت رسیدگی فعالیت داشت، در هر یک از استان‌های کشور سه نفر متشکل از مدیر امور قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی استان، کارشناس دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و یک نفر از پیشکسوتان قرآنی که توسط این دو نفر تأیید شده بود، به کار تأیید مدارک و رسیدگی به آن می‌پرداختند، ولی پس از انحلال هیئت رسیدگی، نماینده ارشاد از ترکیب این هیئت خارج شد. پس از این قضیه، پیشنهاد کردیم که مدیرعامل اتحادیه مدغم استانی جایگزین کارشناس وزارت ارشاد در استان شود که این کار هم‌اکنون انجام شده و ترکیب هیئت در استان‌ها نیز به همین صورت با حضور مدیرعامل اتحادیه مدغم استان به انجام کارها می‌پردازد. در هیئت کشوری نیز همین کار را انجام دادیم یعنی مدیرعامل اتحادیه مدغم کشوری را به هیئت رسیدگی سازمان دارالقرآن دعوت کردیم و روند اعطای مجوز مؤسسات با حضور وی انجام می‌شود.
مدیر امور مؤسسات و استان‌های سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به اینکه هیئت مرکزی سازمان دارالقرآن هم‌اکنون با پنج عضو فعالیت می‌کند، بیان کرد: البته ممکن است با نظر مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی و نیز سازمان دارالقرآن در آینده به تعداد اعضای این هیئت افزوده شود.
بهبودی با بیان اینکه در حال حاضر و به صورت روزمره چیزی در حدود 30 موافقت اصولی در طول دو ماه گذشته صادر کرده‌ایم، گفت: همچنین، تعداد کثیری از متقاضیان در سامانه ثبت شده‌اند که مدارک آن‌ها به استان‌ها ارسال شده و از مسئولان استانی نیز تقاضا کردیم که این پرونده‌ها را به زودی تعیین تکلیف کنند. بخشی از این درخواست‌ها ممکن است که چیزی حدود شش ماه باشد که در سامانه باقی مانده است. در این رابطه نیز به استان‌ها اعلام شده که حداکثر تا روز 15 اسفندماه جاری تمام این درخواست‌ها تعیین تکلیف شود.
مدیر امور مؤسسات و استان‌های سازمان دارالقرآن الکریم اظهار کرد: البته برخی از ثبت نام‌ها نیز وجود دارد که ممکن است از سوی متقاضی پیگیری نشده باشد که در این مورد نیز قرار بر این شد تا اگر بعد از شش ماه کسی اقدام به تکمیل پرونده و پیگیری آن نکرد، سامانه به صورت خودکار آن را به بخش بایگانی انتقال دهد که ما در گزارش‌گیری خود دچار اشتباه نشویم.
بهبودی در پایان سخنان خود تصریح کرد: در حال حاضر در حدود 200 تقاضا در سامانه وجود دارد که قرار بر این شده است تا همه این تقاضاها پالایش شود و روند پیگیری آن‌ها نیز به زودی اجرایی شده و به سرانجام برسد تا در سال 98 سامانه به روز بوده و روند پیگیری برنامه‌ها سریع‌تر انجام شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی تعیین تکلیف متقاضیان اخذ مجوز 15 اسفند قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۸۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، وضعیت ساختمان‌های ناایمن، پرخطر وبحرانی منطقه ۱۲ با حضور مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران، وحیدرضاانارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲، مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهرتهران، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۲، دبیر ستاد مدیریت بحران و شهرداران نواحی ۱،۲،و ۳ در شورای اسلامی شهر تهران بررسی شد.

در این جلسه ضمن ارائه گزارش در خصوص تعداد اماکن ناایمن و پرخطر در این منطقه، اهتمام بر ایمن سازی و تعیین تکلیف وضعیت ساختمان‌های نا ایمن و بحرانی اولویت دار در دستور کار قرار گرفت.

وحید رضا انارکی محمدی با تاکید بر حساسیت موضوع ساختمان‌های نا ایمن و نگرانی‌های مردم مبنی بر خطرآفرین بودن این ساختمان‌ها گفت: با توجه به فرسوده بودن بافت منطقه ۱۲ نسبت به سایر مناطق شهر، تاکنون بیش از ۴۰ جلسه کمیته ایمنی تشکیل شده و رفع ایمنی ساختمان‌ها و نوسازی بافت فرسوده از دغدغه‌های مدیریت شهری منطقه است.

وی با اشاره به اولویت ایمن سازی مجتمع‌های مسکونی ناایمن، با توجه به جدی بودن امنیت جان شهروندان یادآور شد: این مهم در دستور کار شهرداری است و با برگزاری جلسات هیأت امنایی و صدور اخطاریه و ارائه آموزش و در همکاری با سازمان آتش نشانی اقدامات لازم از سوی شهرداری انجام می‌شود.

وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به اینکه ایمن سازی منطقه ۱۲ با محدودیت‌های میراث فرهنگی و اوقاف مواجه است، گفت: می‌بایست بر اساس برنامه اقدام جامع مشترک، و بهره مندی از نظرات مشاوران، برنامه ایمن سازی منطقه ۱۲ را گام به گام و بر اساس اولویت‌های مهم جلو ببریم که متأسفانه به علت عدم همکاری این سازمان‌ها و در برخی موارد کسبه، در مورد ایمن سازی ۵ سرای ناایمن اقدامی نشده است.

مهدی بابایی نیز با تاکید بر اهمیت هم افزایی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی در خدمت رسانی به شهروندان گفت: بازوان اجرایی مدیریت شهری در مبحث بحران اعضای ستاد بحران می‌باشند که کمیته‌های ایمنی را در مناطق تشکیل می‌دهند که ارزیابی‌های ماهیانه از نواحی به منظور ایمن سازی ساختمان‌های پرخطر باید با صدور اخطاریه و در مرحله آخر قطع انشعابات مالکین را ملزم به رعایت ایمنی کرد.

وی با تاکید بر لزوم نظارت و تداوم پیگیری همه جانبه نهادهای متولی در خصوص رسیدگی به ساختمان‌های ناایمن، بر تعیین تکلیف ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ در نیمه اول سال تاکید کرد و افزود: با مشخص شدن مختصات و نوع ناایمنی و بحران، نهاد قضائی در کنار دستگاه‌های اجرایی برای ضمانت اجرای رفع ناایمنی ساختمان‌ها در این مناطق مشارکت و تمهیدات لازم اتخاذ خواهد شد.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران همچنین در این نشست، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته در ۱.۵ سال اخیر و با کمک دستگاه قضائی و پای کار آمدن دادستانی تهران، تمامی مالکان ساختمان‌های پرخطر و بحرانی دعوت و تذکرات و اخطارهای لازم را دریافت کردند که در نهایت خروجی این پیگیری و تلاش‌ها، کاهش تعداد ساختمان‌های ناایمن است.

کد خبر 6096001

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • مدیرعامل پرخرج اما قهرمان در راه استقلال؟ | چه کسی جایگزین خطیر می‌شود؟
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)
  • تعیین تکلیف پساب یزد