Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان گفت: از خانواده‌ها انتظار داریم در بحث کلاس‌های کنکور همکاری بیشتری با آموزش و پرروش داشته باشند و فرزندان خود را کمتر به سمت بازار آزاد سوق دهند؛ همه امکانات مورد نیاز در مدارس تدارک دیده شده است.

احسان گوهری‌راد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به مدارس اعلام کردیم که در صورت نیاز به برگزاری کلاس‌های کنکور، شیفت بعد از ظهر مدرسه را برنامه‌ریزی کنند تا شاهد حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های کنکور در مکان‌های مختلف نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به هزینه‌های میلیاردی بازار آزاد کنکور در استان، افزود: در طول سال‌های اخیر برگزاری کلاس‌های آزاد کنکور جواب خاصی نداده و سال به سال رتبه استان در کنکور پایین‌تر می‌رود.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان خاطرنشان کرد:‌ یکی دیگر از دلایل پایین آمدن رتبه کنکور سراسری استان، توجه مشاوران و خانواده‌ها به یک رشته است. مشاور برای نمونه در رشته تجربی برای دانش‌آموز تنها پزشکی و دندانپزشکی و موارد مانند این را انتخاب می‌کند و همین امر باعث افزایش آمار مردودی‌های ما در کنکور می‌شود.

گوهری‌راد با اشاره به اینکه بسیاری از دانش‌آموزان استان بدلیل انتظارات بالایی که دارند حتی انتخاب رشته هم نمی‌کنند، تصریح کرد:‌ در اغلب استان‌ها چنین نیست و مشاوران که در مدارس وجود دارند، از دانش‌آموز می‌خواهند که در صورت کسب هر رتبه‌ای انتخاب رشته را حتی در دانشگاه‌های غیردولتی انجام دهند و در صورت تمایل سال بعد دوباره در کنکور شرکت کنند. همین امر باعث شده استانی که کیفیت تحصیلی‌اش از استان ما پایین‌تر بوده، رتبه کنکورش بالاتر شود.

وی، خانواده، مشاوران و جو جامعه را علت بالا رفتن توقع دانش‌آموزان عنوان و اظهار کرد: مگر چند دانشجوی پزشکی می‌توانیم داشته باشیم؟ در رشته ریاضی صندلی خالی در کشور داریم ولی در رشته‌های خوب تجربی تنها 20 درصد شرکت کنندگان قبول می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان یکی دیگر از علل گرایش به رشته تجربی را عدم وجود دانشگاه صنعتی و صنعت مدرن در استان دانست و اظهار کرد: در برخی استان‌ها با توجه به نیازی که در صنعت دارند، دانش آموزان به سمت رشته‌های مورد نیاز صنایع آن استان روی‌ می‌آورند.

گوهری‌راد در ادامه با اشاره به اهمیت رشته‌های فنی و حرفه‌ای، خاطرنشان کرد: در آموزش و پرورش به دنبال تربیت دانش‌آموزانی هستیم که بعد از فارغ‌التحصیلی بتوانند کار انجام دهند. "ایران مهارت" یکی از طرح‌هایی است که در قالب آن دانش‌آموز متوسطه اول با رشته‌های مهارتی آشنا می‌شود. برگزاری جلسات مشاوره‌ای و گفت‌وگو با دانش‌آموزان از دیگر اقداماتی است که در این راستا دنبال می‌کنیم.

وی با اشاره به طرح دبیران خیرین آموزشی، تصریح کرد: دبیران خیر برای دانش‌آموزان مستعدی که از نظر مالی امکان حضور در کلاس‌های تقویتی و کنکور را ندارند، کلاس برگزار می‌کنند. در شهر گرگان حدود 1000 نفر از دانش‌آموزان تحت پوشش این دبیران هستند.

گوهری راد با اشاره به اینکه اغلب این دانش‌آموزان در پایه متوسطه دوم مشغول به تحصیل هستند،‌ افزود: این دانش‌آموزان بدون هیچ هزینه‌ای در کلاس‌های کنکور و تقویتی شرکت می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان بیان کرد: احساس می‌کنم در کنکور 98 وضعیت بهتری نسبت به سال قبل از آن داشته باشیم.

وی در پایان گفت: هر چقدر بگوییم که کنکور ابزار مناسبی نیست، ولی الان شاخصی برای رتبه بندی آموزش و پرورش یک استان است و اگر به این موضوع ورود پیدا نکنیم، استان ما متضرر خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش کنکور سراسری منطقه گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۹۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدامیر شوشتری صبح سه شنبه در مراسم «زنگ سپاس معلم» اظهار کرد: خراسان رضوی در تمام رشته‌ها از میانگین کشور بالاتر است. استان در نقشه کشوری سبز پررنگ بوده و جزو استان‌های خوب در عرصه علمی و آموزشی است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی بیان کرد: هفته بزرگداشت مقام معلم در استان با بیش از ۱.۵ میلیون دانش‌آموز از امروز با نواختن زنگ سپاس توسط استاندار خراسان رضوی آغاز می‌شود.

وی ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم به همه فرهنگیان سراسر استان و کشور عنوان کرد: شهید مطهری در فضای بسیار مه‌آلود تردید و شک روزهای اول انقلاب و در پله پله رشد انقلاب، خطرناک‌ترین شبهات و همچنین سلوک را در انقلاب شناسایی می‌کرد، بر پیروان امام (ره) می‌نمایاند و در میدان فکر و اندیشه و در عرصه اعتقاد و ایمان، حافظ و نگهبان قدرتمندی از اندیشه انقلابیون بود.

شوشتری با اشاره به اینکه آموزش‌وپرورش استان در چهار عرصه موفقیت‌هایی داشته است، تصریح کرد: یکی از قله‌ها در عرصه پرورشی، تربیت بدنی و فرهنگی است که ما برنامه‌های ارزشمندی برای ارتقا برگزاری نماز جماعت، برنامه‌های قرآن و تاثیرگذاری اجتماعی و سیاسی دانش‌آموزان در میدان ۱۴۰۲ داشتیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی افزود: ۹۱ هزار دانش‌آموز از ۱۲۰ هزار نفر، معتکفین استان را تشکیل دادند که بیش از چهار برابر سال‌های گذشته بود. حضور گسترده و اثرگذار دانش‌آموزان در راهپیمایی ۲۲ بهمن و بعد انتخابات را شاهد هستیم که بیش از ۲ هزار نفر برای اولین بار از دانش‌آموزان متوسط دوم به عنوان ناظران صندوق‌های رای در انتخابات حضور پیدا کردند. بیش از ۵ هزار دانش‌آموز خبرنگار پانا در سراسر استان پای صندوق‌های رای رفتند که تا قبل از ظهر کلیپ‌های تبلیغی آنها از صداوسیما پخش شد.

وی ادامه داد: اولین بار جلسات دانش‌آموزی مستقر در سراسر استان در حضور استاندار برگزار شد. این دانش‌آموزان به مسوولان بیان می‌کردند که اگر کار را به ما بسپارید خیالتان جمع باشد که ما کار را به آنها سپردیم و دیدیم در انتخابات چه کردند تا جایی که وزیر کشور تشریف آوردند و از استان تقدیر کردند.

شوشتری بیان کرد: در عرصه آموزشی، علمی و پژوهشی نمرات ما در استان در تمام رشته‌ها از میانگین کشور بالاتر است. استان در نقشه کشوری سبز پررنگ بوده و جزو استان‌های خوب در عرصه علمی و آموزشی است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در عرصه پشتیبانی، مالی و اداری در زمینه استخدام‌های سال گذشته، بیش از ۲۱ هزار نفر تنها در تابستان سال گذشته گزینش پیچیده شده و حدود ۷ هزار نفر نفر انتخاب شدند. امسال برای اولین بار بیش از ۱۰ هزار نفر استخدام خواهیم داشت که باید از ۳۰ هزار نفر گزینش کنیم. امیدواریم وضعیت نیروی انسانی در یکی، دو سال آینده بهبود پیدا کند. گزینش‌های آموزش‌وپرورش منحصر به فرد و بی‌نظیر است.

وی اضافه کرد: در عرصه عمرانی، نوسازی و توسعه فضا، در سال گذشته ساخت ۳۰۱ پروژه با ۱۵۰۰ کلاس و افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس نسبت به سال قبل را داشتیم و تا پایان سال نوید خوبی خواهیم داد. ما به جد تجاری‌سازی و مولدسازی را دنبال می‌کنیم.

شوشتری گفت: در عرصه راهبردی و سیاست‌گذاری اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش را داریم که بر همه عرصه‌های گذشته نظارت و راهبری خواهد داشت. این سند در ۱۰۰ مدرسه در حال برگزاری است.

کد خبر 6092945

دیگر خبرها

  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت