Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبران دمکرات سنای آمریکا در نامه ای به رئیس جمهوری این کشور توصیه هایی درباره مذاکره با رهبر کره شمالی به وی کردند اما نامه آن ها با تمسخر ترامپ و هشدار پیونگ یانگ مواجه شد.

به گزارش صدای ایران از ایرنا، تارنمای خبری هیل خبر داد تعدادی از سناتورهای ارشد دمکرات آمریکایی در نامه ای به دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور توصیه کردند که مذاکره اش با رهبر کره شمالی پیشرفتی ملموس در خلع سلاح هسته ای این کشور به دنبال داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این سناتورها اگرچه به تغییر رفتار کیم جونگ اون رهبر کره شمالی از زمان دیدار پیشین ترامپ با او اذعان کردند اما گفتند که ارزیابی جامعه اطلاعاتی آمریکا از تداوم تهدید پیونگ یانگ، با آنچه ترامپ می گوید منافات دارد.
رهبران دمکرات سنا که نام «چاک شومر» رهبر اقلیت و «باب منندز» معاون کمیته روابط خارجی این مجلس در میان آنان دیده می شود، ابراز امیدواری کردند که ترامپ برنامه دیپلماتیک جدی برای این مذاکرات داشته باشد که توقف و نابودی قابل راستی آزمایی تاسیسات هسته ای کره شمالی را دربر بگیرد.
اما واکنش ترامپ به توصیه 9 سناتور دمکرات کشورش چندان خوشایند آن ها نبود چرا که وی در پیامی توئیتری آن ها را به سخره گرفت.
رئیس جمهوری آمریکا نوشت: خیلی مسخره است ببینی افرادی که سال هاست شکست خورده اند و هیچ دستاوردی نداشته اند، به من بگویند چطور با کره شمالی مذاکره کنم.
این در حالی است که رویترز نیز گزارش داد خبرگزاری رسمی کره شمالی ترامپ را از گوش دادن به توصیه های منتقدان این مذاکرات برحذر داشته است.
خبرگزاری مرکزی کره شمالی نوشت: اگر دولت کنونی آمریکا به حرف دیگران گوش کند، رویای ارتقای روابط با پیونگ یانگ، صلح جهانی و فرصت تاریخی مذاکرات را به باد می دهد.
توافق بسیار خلاصه و مبهم ترامپ و کیم در دیدار خردادماه آن ها در سنگاپور انتقادهای بسیاری را برانگیخت که آن را به دلیل نپرداختن به جزئیات ناکارآمد دانستند.
رهبر کره شمالی قرار است پس از طی یک سفر زمینی 60 ساعته ، در دومین نشست دو جانبه خود با رئیس جمهوری آمریکا به منظور خلع سلاح هسته ای پیونگ یانگ شرکت کند.
کیم و ترامپ طبق برنامه های اعلام شده روزهای 27 و 28 فوریه (سه شنبه و چهارشنبه 7و 8 اسفند) در هانوی ویتنام با یکدیگر برای دومین بار در کمتر از یک سال دیدار می کنند. اولین دیدار آنها ژوئن 2018 در سنگاپور انجام شد.
پیشتر دولت های چین و ویتنام اعلام کردند که با توجه به اینکه دیدار دوم ترامپ و اون در هفته جاری در هانوی برگزار می شود، تمهیدات گسترده امنیتی، سیاسی و اقتصادی را برای این نشست که مهمترین اجلاس بین المللی در سال 2019 برای جنوب شرق آسیا است، به کار گرفته اند.
در این میان، بسیاری از رسانه های آسیایی و غربی اذعان کرده اند که نشست اول ترامپ و کیم که در سنگاپور برگزار شد تاکنون نتایجی جز تعهد شفاهی و مبهم پیونگ یانگ به خلع سلاح هسته ای در ازای توقف رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی و احتمالا لغو تحریم های آمریکا نداشته است.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ترامپ کیم جونگ اون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۰۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است

یک روزنامه وابسته به طیف اصلاح‌طلبان می‌گوید: باید برای آمدن ترامپ آماده شویم، این روزنامه در عین حال تلویحا اذعان کرده که منطق مقاومت جواب داده و ایران سه بر صفر از آمریکا جلو است.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: روزنامه هم‌میهن نوشت: «اگرچه هنوز با قاطعیت نمی‌توان گفت بازگشت ترامپ قطعی است اما باید برای بازگشت او سناریوهایی تدارک دید و باور به اینکه همه‌شان مثل هم هستند در دوران بلوغ جمهوری اسلامی پذیرفتنی نیست. مهم‌ترین خطر بازگشت ترامپ برای ایران، برخلاف تصور این نیست که امکان احیای برجام را منتفی می‌سازد، چون همین حالا هم بخت احیای برجام بالا نیست. اگر ترامپ بازگردد،

دو خطر اصلی متوجه ایران خواهد بود و جا دارد به این دو بیندیشند: نخست اینکه به احتمال زیاد، تکلیف اوکراین را یک‌سره می‌کند و بعید است بگذارد جنگ اوکراین بیش از این ادامه یابد. در این حالت، ایران نمی‌تواند مانند حالا نفت صادر کند. اگر صادرات نفت خام ایران از ۲۰۰ هزار بشکه در اواخر دولت روحانی به یک میلیون بشکه در روز رسیده (و آمار رشد اقتصادی‌ای که دولت به آن می‌بالد نیز ناشی از همین است) به خاطر این نیست که جو بایدن چشم خود را به روی فروش نفت به چین بسته، بلکه ناشی از جنگ اوکراین است که نمی‌توانند همزمان خریداران و مشتریان را از چند نقطه در تنگنا بگذارند. پس مهم‌ترین آسیب ایران می‌تواند کاهش فروش نفت باشد. نکته دوم اینکه ایران از سه تحول بازگشت طالبان در افغانستان، جنگ اوکراین و غزه سود برده و در اصطلاح فوتبالی سه بر صفر جلو است و ترامپ اگر بخواهد سر به سر ایران بگذارد، این برتری سه بر صفر را باید از بین ببرد. اول: ناامن کردن مرزهای شرقی و تضعیف بازار هرات. دوم: تغییر وضعیت غزه به‌گونه‌ای که ایران از آن سود نبرد و سوم: همان که در بالا اشاره شد؛ اوکراین».

هم‌میهن می‌افزاید: به یاد آوریم که در سال ۱۳۵۹ و در همان مجلس اول دو نماینده با دو دیدگاه کاملاً مخالف در غالب امور داخلی، در مورد مشترکی هشدار دادند و آن هم این که بعد از مرگ شاه ادامه گروگان‌گیری آمریکایی‌های شاغل در سفارت سالبه به انتفاء موضوع است و موجب روی کار آمدن رقیب جیمی کارتر خواهد شد. در حال حاضر ایران نمی‌تواند برای ماندن بایدن کار خاصی انجام دهد؛ مگر آنکه نقش ویژه‌ای در غزه یا اوکراین ایفا کند. اما باید برای فردای احتمالی سناریو داشت؛ فردایی که ترامپ درصدد جبران آن برتری در سه حوزه برخواهد آمد. از تحول افغانستان نفع امنیتی و اقتصادی (بازار هرات و اضافه شدن به بازار سلیمانیه)، از تحول اوکراین نفع سیاسی و اطمینان از وتوی قطعنامه‌ها در شورای امنیت سازمان ملل و از غزه نفع سیاسی چراکه اکنون به جای پیمان ابراهیم و نزدیک شدن اسرائیل به مرزهای ایران دانشگاه‌های آمریکا و حتی کانادا شاهد اعتراضات سراسری است و تکاپوی تشبیه حماس به داعش به شکست انجامیده و موج حمایت از فلسطینی‌ها همه جا برخاسته است. مهم‌ترین مراقبت وزارت خارجه باید حفظ همین سه موقعیت باشد تا ترامپ آنها را منتفی نکند و به هدر ندهد. در اصطلاح فوتبالی مراقب سه گل خودمان باشیم! در غزه البته با فاجعه انسانی روبه‌روییم و در اوکراین در اندازه‌ای کمتر.».

درباره این تحلیل گفتنی است:

۱) آمریکا در حوزه اقتصادی بیشترین سود را به خاطر تحریم روسیه و فروش گران‌قیمت نفت و گاز خود به اروپا می‌برد، به نحوی که برخی دولتمردان فرانسه و آلمان بارها از قیمت پنج برابر شده گاز آمریکا گلایه کرده‌اند.

۲) یکسره کردن کار جنگ اوکراین، دست اروپا و آمریکا نیست، آن هم در وضعیتی که روسیه در موضع قدرت قرار دارد.

۳) افزایش فروش نفت ایران، ربطی به جنگ اوکراین ندارد؛ بلکه نتیجه مایوس شدن از دغلبازی‌های برجامی غرب و اهتمام به دور زدن تحریم هست بایدن هم نتوانست دخالتی در معاملات نفتی ایران و چین بکند، نه این که به ادعای هم‌میهن، چشمانش را ببندد!

۴) آمریکا فارغ از آمد و شد رؤسای جمهور در کاخ سفید، در افغانستان متحمل شکست سنگینی شد و به ناچار، این کشور اشغال شده را تخلیه کرد. پس از آن هم تلاش زیادی برای ناامن‌سازی مرز افغانستان با ایران، درگیری دوطرف و ایجاد بی‌ثباتی صورت گرفت که ناکام ماند. به عبارت دیگر، دوران بایدن، اوج تلاش‌های مشترک آمریکا و انگلیس و اسرائیل برای بی‌ثبات‌سازی مرزهای شرقی ایران بود و ناکام ماند.

۵) در موضوع جنگ غزه نیز، پای آمریکا در هر صورت گیر است؛ چه به حمایت از اسرائیل ادامه دهد و چه شکست بزرگ را پس از هفت ماه حمایت همه‌جانبه نظامی و اقتصادی بپذیرد. آمریکا نخواهد توانست چیزی جز خسارت‌های سنگین، از سرانجام جنگ غره درو کند.

۶) اذعان هم‌میهن به این که ایران دست کم سه بر صفر در تحولات منطقه از آمریکا جلو افتاده، در حالی است که محافل غربگرا تا همین چند سال قبل می‌گفتند آمریکا کدخدای دنیاست و ظرف پنج دقیقه می‌تواند تمام توان نظامی ما را نابود کند و بنابراین به ادعای نشریه صدا (که سردبیرش با هم‌میهن مشترک است) باید مانند برّه و برده و از موضع تحقیرشدگی، با ترامپ یا بایدن مذاکره کرد!

دیگر خبرها

  • (ویدئو) چرا همه عاشق آهنگی درباره کیم جونگ اون شده‌اند؟
  • نامه ۱۰ انجمن بزرگ تولیدی به رهبر انقلاب
  • رهبر انقلاب: آنچه امروز در غزه اتفاق می‌افتد، راه را نشان خواهد داد
  • ادامه واکنش‌ها به یک گزارش بی نامه و نشان از BBC + فیلم
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند