Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: دستگیری «عبدالمالک ریگی» توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) آن هم به صورت زنده و به طرز شگفت‌انگیز، ضربه مهلکی به بدنه شبکه تروریستی تحت حمایت سرویس‌های جاسوسی آمریکا، رژیم صهیونیستی و ارتجاع عرب وارد آورد و این سرویس‌های حامی تروریسم را در بهت فرو برد.

به گزارش رکنا، اوایل اسفند سال ۱۳۸۸ یکی از شاهکار‌های اطلاعاتی و امنیتی سربازان گمنام امام زمان(عج) اجرایی شد و «عبدالمالک ریگی» سرکرده گروهک جندالشیطان و از اشرار منطقه شرق کشور بر روی آسمان دستگیر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوشه‌ای از جنایت‌های ریگی

حمله به یک پاسگاه نیروی انتظامی در نزدیکی شهر سراوان و به شهادت رساندن ۹ سرباز کشورمان؛ بستن جاده زابل - زاهدان در منطقه تاسوکی و به شهادت رساندن ۲۲ نفر از هموطنانمان؛ بمب‌گذاری در مسیر اتوبوس حامل اعضای سپاه پاسداران و به شهادت رساندن ۱۳ مرزبان کشورمان در این حادثه؛ گروگان‌گیری و به شهادت رساندن ۱۶ نفر از سربازان وظیفه پاسگاهی در سراوان که با سربریدن آن‌ها همراه بود؛ انفجار بمب در یکی از مساجد شیعیان زاهدان و به شهادت رسیدن ۲۵ نفر؛ بمب‌گذاری در همایش وحدت اقوام و مذاهب سیستان و بلوچستان در منطقه سرباز که منجر به شهادت سردار نورعلی شوشتری و بیش از ۴۲ نفر از شیوخ اهل سنت و مولوی‌های بلوچ شد؛ تنها بخشی از جنایت‌های ریگی و گروهک تحت امر او علیه مردم ایران بود.

حامیان خارجی ریگی

ریگی این جنایت‌ها را با حمایت سرویس‌های اطلاعاتی غربی، لابی‌های سازمان ISI پاکستان و دلار‌ها و تسلیحات آمریکایی و سعودی مرتکب می‌شد. در این رابطه اسناد متقنی وجود دارد که مکرراً در رسانه‌ها بازنشر شده است.

ابعاد و زوایای پیچیده عملیات دستگیری ریگی

اما علی‌رغم گذشت ۹ سال از عملیات دستگیری ریگی، همچنان پرداختن به ابعاد و زوایای پیچیده این عملیات سربازان گمنام امام زمان (عج)، مایه مباهات مردم سرزمین امن ایران اسلامی است.

عزیمت ریگی از کابل به دُبی

در نخستین روز‌های اسفند ۱۳۸۸ عبدالمالک ریگی پس از چند دیدار با نمایندگان سرویس‌های جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در مقر نیرو‌های آمریکایی در افغانستان با یک هویت و گذرنامه جعلی از کابل عازم دوبی شد.

این تروریست با سابقه در همان زمانی که در مقر نیرو‌های آمریکایی در افغانستان بود، تحت رصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) قرار داشت.

قرار ملاقات ریگی با مقام آمریکایی در قرقیزستان

ریگی در دوبی نیز چند ساعت مستقر بود؛ سپس با یک عکس تغییر چهره داده شده و یک گذرنامه جعلی دیگر، عازم بیشکک پایتخت قرقیزستان شد. ریگی قرار بود در بیشکک به دیدار «ریچارد هالبروک» ملقب به «بولدوزر» دیپلمات و مقام امنیتی عالی‌رتبه آمریکا برود.

عبور از آسمان ایران

۴ اسفند ۱۳۸۸، هواپیمای حامل ریگی که از طریق یک ایرلاین خارجی از دوبی به سمت بیشکک قرقیزستان در حال پرواز بود، قصد داشت از آسمان ایران عبور کند.

ساعت به وقت ایران، ۱۱ شب روز دوشنبه سوم اسفند ۸۸ را نشان می‌داد که نیرو‌های امنیتی کشور به نیروی هوایی اعلام کردند هواپیمای حامل ریگی شرور و تروریست معروف شرق کشور که از دوبی عازم بیشکک قرقیزستان است از آسمان ایران خواهد گذشت.

آغاز عملیات توسط نیروهی هوایی

در ساعت یک بامداد روز سه‌شنبه ۴ اسفند ۸۸ عملیات توقف هواپیمای حامل ریگی توسط یک هواپیمای فانتوم آغاز شد. آنطور که «امیر سرتیپ خلبان حسین چیت‌فروش» معاون وقت فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفته است، عملیات تعقیب و گریز و حتی شلیک توسط هواپیمای ایران برای متوقف کردن هواپیمای حامل ریگی صورت گرفت، اما هواپیمای خارجی، حاضر به نشستن نبود که در نهایت ساعت ۳ بامداد با شلیک ۲۰۰ گلوله به گونه‌ای که هواپیما نیز سرنگون نشود و با کمک دو فانتوم و یک هواپیمای اف ۴، هواپیمای حامل ریگی به زمین نشست و این تروریست مورد حمایت آمریکا و سعودی دستگیر شد.

ناگفته‌های عملیات دستگیری «ریگی»/ خلبان اف۴ خبر نداشت ریگی درون هواپیماست

امیر سرتیپ خلبان «مهدی هادیان» در خصوص جزئیات عملیات دستگیری «عبدالمالک ریگی» سرکرده معدوم گروهک تروریستی جندالشیطان در اسفندماه سال ۸۸ به خبرنگار میزان گفت: عملیات دستگیری «عبدالمالک ریگی» در آسمان، کار عملیاتی و مشترکی بود که از حوزه اطلاعاتی شروع شد و به حوزه پدافند و نهایتا آفند ارتش برگشت.

وی افزود: بخشی از ماموریت نیروی هوایی، حوزه پدافند است؛ نیروی هوایی ارتش، اولین لایه پدافندی است. زمانیکه هواپیمایی وارد فضای میهن اسلامی ما شود و شناسایی نشود و در مسیر خودش حرکت نکند و به قوانین بین‌المللی تمکین نکند، پدافند همیشه بیدار ما اخطار می‌دهد و اگر به این اخطار تمکین نشود، هواپیمای اسکرمبل بلند می‌شود.

آماده باش پایگاه‌های نیروی هوایی

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش ادامه داد: در شب واقعه دستگیری ریگی، پایگاه‌های بندرعباس، اصفهان، بوشهر و شیراز نیروی هوایی به حالت عملیاتی درآمدند. البته هدف برای ما ابتدا به ساکن مشخص نبود و فقط به عنوان اینکه هواپیمایی وارد آسمان کشور شده، ما وظیفه داشتیم آن را برگرادانیم و در نزدیکترین فرودگاه بنشانیم.

امیر هادیان همچنین گفت: خلبان ما نمی‌دانست ریگی در هواپیما قرار دارد. البته خلبان نیازی ندارد که بداند در آن هواپیما «ریگی» بوده است. خلبان ماموریتی را که به او محول شده، انجام می‌دهد.

وی افزود: زمانی که خلبان هواپیما را بلند می‌کند، «آلرت» ارتفاع و مسافت اولیه را به خلبان می‌دهد. خلبانانی که با هواپیمای اف ۴ بلند شدند خدا را شکر خلبانان با تجربه‌ای بودند. هواپیما هم از تجهیزات مورد نیاز برخوردار بود. زمانی‌که یک هواپیما در آسمان نزدیک یک هواپیمای دیگر می‌شود برابر دستورالعمل‎های بین‌المللی، علائمی در شب و روز رد و بدل می‌شود تا هواپیمای هدف متوجه هشدار و دستور برای برگشت بشود.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش ادامه داد: هواپیمای ما حتی وضعیت زدن هواپیمای ریگی را هم به خود گرفت و حتی تیر‌هایی هم شلیک شد. شلیک این تیرها برای این بود که خلبان هواپیمای هدف مطمئن شد اگر تمکین نکند و مسیر خودش را تغییر ندهد، مورد اصابت موشک قرار خواهد گرفت. به عبارتی از این تیراندازی‌ها به عنوان اهرم فشار استفاده شد.

ریسک بالای عملیات

امیر هادیان در ادامه اظهار کرد: با توجه به برد و مسافتی که هواپیمای نیروی هوایی ارتش برای رسیدن به هواپیمای مسافربری طی کرد و همچنین به لحاظ برخی مباحث فنی و با وجود اینکه خلبان نمی‌دانست به سراغ چه هدف پر ارزشی می‌رود، به اعتقاد ما ریسک بالایی در این ماموریت انجام شد. خلبان با توجه به تاکیدات سلسله مراتب از فرماندهی نیرو تا فرماندهی پایگاه، این ماموریت را به نحو احسن انجام داد.

وی همچنین گفت: با توجه به میزان سوخت کم و شرایط خاص در منطقه برگشت به پایگاه مورد نظر، اگر برای هواپیما مشکل سوخت پیش می‌آمد و یا اینکه مشکلی پیش می‌آمد که هواپیما مجبور می‌شد در فرودگاه کمکی بنشیند، قطعا اف ۴ نیروی هوایی دچار مشکل می‌شد، اما روحیه جهادی و عشق به ماموریت، باعث شد خلبان این ریسک را بپذیرد و هواپیما را برگرداند.

بهت و حیرت سرویس‌های جاسوسی حامی ریگی از دستگیری این تروریست شناسنامه‌دار

اما دستگیری «عبدالمالک ریگی» توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) آن هم به صورت زنده و به طرز شگفت‌انگیز، ضربه مهلکی به بدنه شبکه تروریستی تحت حمایت سرویس‌های جاسوسی آمریکا، رژیم صهیونیستی و ارتجاع عرب وارد آورد و این سرویس‌های حامی تروریسم که در سودای اقدامات ضدامنیتی علیه مردم ایران بودند را در بهت و حیرت فرو برد.

البته ناگفته نماند که بنا به اظهارات یکی از مسئولان امنیتی کشور، پیش از عملیات پیچیده اطلاعاتی شکار ریگی در اسفند ۸۸، این تروریست تحت حمایت آمریکا در دو مرحله طی عملیات ویژه‌ای در تیررس نیرو‌های امنیتی و اطلاعاتی ایران اسلامی قرار داشت، اما به جهت اینکه خانواده همراهش بود و یا در محیطی بود که افراد و مردم بی‌گناه حضور داشتند و ممکن بود به این افراد بی‌گناه صدمه وارد شود، عملیات شکار ریگی به تعویق افتاد.ریگی اعدام شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

منبع: رکنا

کلیدواژه: امام زمان تروریست امام زمان تروریست اخبار حوادث ایران عرب تروریست حمایت شبانه عکس زن فیلم تصاویر مرد بیمارستان ساعت کشف داماد وحشتناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۰۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا

وزیر نیروی هوایی ایالات متحده تصریح کرده است که حداقل یک کشور علاقه‌مند به خرید جت‌های A-۱۰ Thunderbolt II مازاد است.

به گزارش روزیاتو، فرانک کندال در نشستی در کاپیتول هیل اظهار داشت که «حداقل یک کشور علاقه خود را ابراز کرده است»، اما فاش نکرد که کدام کشور. کندال در ادامه توضیح داد که هر کسی که Warthog‌های مستعمل را بخرد، عملیاتی نگه داشتن این هواپیما‌ها برایش دشوار خواهد بود.

اوکراین نیست

این جت بسیار شناخته شده به دلیل ظاهر زشتش نام مستعار “Warthog”یا گراز را به خود اختصاص داد و به خاطر صدای خاص توپ Gatling ۳۰ میلی متری GAU-۸/A Avenger که روی دماغه نصب شده بود، معروف شده است. محبوبیت این هواپیما در میان نیرو‌های زمینی، کهنه سربازان، مردم و کنگره باعث شده تا آن را بسیار طولانی‌تر از آنچه در ابتدا در نظر گرفته شده بود، در سرویس نگه دارند.

نیروی هوایی ایالات متحده بیش از سه دهه است که تلاش می‌کند از شر A-۱۰ خلاص شود، جنگنده‌های که به طور رسمی با نام Thunderbolt II شناخته می‌شود. اگرچه این جت – که برای حمله به ستون‌های تانک دشمن در سناریوی جنگ جهانی سوم طراحی شده بود – در جنگ خلیج فارس در سال ۱۹۹۱ عملکرد خوبی داشت، نیروی هوایی مدت‌هاست که می‌خواهد موجودی هواپیما و A-۱۰ Warthog‌های خود را با جنگنده بمب‌افکن‌های جدیدتر جایگزین کند. این موضوع بسیار طولانی شده و جایگزین پیشنهادی از F-۱۶ Fighting Falcon به F-۳۵ Lightning II تغییر پیدا است.

وقت رسماً به پایان رسیده است و نیروی هوایی ایالات متحده A-۱۰‌های خود را با نرخ حدود ۴۰ تا ۵۰ فروند در سال بازنشسته می‌کند و هدف آن این است که این جت مورد احترام تا سال ۲۰۲۹ به طور کامل از سرویس خارج شود. اما مدافعان اصرار دارند که کشور‌های دیگر ممکن است بخواهند این جنگنده‌های قدیمی را در اختیار بگیرند. یکی از نامزد‌های آشکار اوکراین است که در برابر یک حمله سنگین و مکانیزه قرار گرفته که (در نگاه اول) میدان مناسبی برای این جتِ تانک کش است.

مشکل این است که پدافند هوایی – همانطور که در اوکراین مشخص شده – چنان مرگبار شده است که آینده یک هواپیمای سرنشین دار که در ارتفاع پایین و بر فراز میدان نبرد پرواز می‌کند در بهترین حالت مبهم است. اوکراین با تهدیداتی مواجه است که نیروی هوایی ایالات متحده آن را به عنوان یک تئوری برای مبارزه‌های آینده در نظر می‌گیرد. کندال، وزیر نیروی هوایی ایالات متحده، که در مقابل جلسه کمیته نیرو‌های مسلح مجلس نمایندگان حاضر شده بود، به قانونگذاران گفت که اوکراین برای خرید A-۱۰ Warthog “علاقه زیادی ابراز نکرده است. ”

ویژگی‌های جت جنگنده A-۱۰ Thunderbolt II

نقش اصلی: پشتیبانی نزدیک هوایی، کنترل هوایی هوابرد، عملیات نجات و جستجوی رزمی

سازنده: Fairchild Republic Co.

موتور: دو موتور توربوفن General Electric TF۳۴-GE-۱۰۰

پیشرانه: هر موتور ۹،۰۶۵ پوند

طول: ۱۶.۱۶ متر

ارتفاع: ۴.۴۲ متر

طول بال ها: ۱۷.۴۲ متر

سرعت: ۰.۵۶ ماخ یا ۶۷۰ کیلومتر در ساعت

سقف پروازی: ۴۵،۰۰۰ پا (۱۳،۶۳۶ متر)

حداکثر وزن در هنگام بلند شدن: ۲۲،۹۵۰ کیلوگرم

برد: ۱،۲۸۰ کیلومتر

تسلیحات: یک توپ گاتلینک هفت لوله‌ای ۳۰ میلیمتری GAU-۸/A، تا ۱۶۰۰۰ گلوله (۷۲۰۰ کیلوگرم) از تجهیزات تهاجمی ترکیبی روی هشت نقطه سخت زیر بال‌ها و سه ایستگاه نصب زیر بدنه، از جمله بمب‌های ۲۲۵ کیلوگرمی Mk-۸۲ و ۹۰۰ کیلوگرمی Mk-۸۴، بمب‌های خوشه‌ای آتش زا، مهمات ضد مین، موشک‌های AGM-۶۵ Maverick، بمب‌های با هدایت لیزری و جی پی اس، راکت‌های ۲.۷۵ اینچی هدایت لیزری و غیرهدایت شونده، منور‌های دفاعی مادون قرمز، ابزار‌های ضد جنگ الکترونیک، غلاف‌های جمینگ، منور‌های بصری و موشک‌های AIM-۹ Sidewinder

تعداد خدمه: ۱ نفر

سال معرفی: مارس ۱۹۷۶

هزینه هر فروند: ۹.۸ میلیون دلار

تعداد فروند‌های موجود: حدود ۲۸۱ فروند

اگر اوکراین نیست، پس چه کشوری است؟

بنابراین، اگر اوکراین نیست، طرف علاقه‌مند به A-۱۰ Warthog‌ها کیست؟ بیایید لیست مظنونان را بررسی کنیم.

لهستان

لهستان هم مرز با اوکراین است و در طول چندین قرن گذشته بار‌ها توسط روسیه مورد تهاجم و اشغال قرار گرفته است. روسیه بار‌ها لهستان را تهدید کرده و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، مشروعیت دولت لهستان را به چالش کشیده است… همان کاری که قبل از حمله به اوکراین با این کشور انجام داد. در نتیجه، لهستان درگیر بزرگترین جمع آوری تسلیحات در اروپا شده است. این کشور در حال خرید تانک‌های اصلی M۱A۲SEPv۳ آبرامز، کامیون‌های راکت انداز M۱۴۲ HIMARS، هواپیما‌های F-۳۵، موشک‌های دفاع هوایی پاتریوت، هلیکوپتر‌های آپاچی و سایر تجهیزات آمریکایی است. آیا این خرید‌ها می‌تواند شامل A-۱۰ نیز باشد؟

کره جنوبی

کره جنوبی با یک حریف به شدت مسلح (هر چند فقیر) در قالب همسایه اش، کره شمالی روبرو است. کره شمالی تانک و خودرو‌های زرهی دارد، اما مشخص نیست که چه تعداد از آن‌ها واقعا عملیاتی و کارآمد هستند، و اینکه آیا این کشور می‌تواند سوخت آن‌ها را تامین کند یا خیر. A-۱۰‌ها می‌توانند در مناطق مرزی کوهستانی بین دو کشور بسیار کارآمد باشند، از دره‌ها بالا آمده و خود را مخفی کنند و قبل از ناپدید شدن ایمن در پشت یال‌های مجاور به نیرو‌های مکانیزه کره شمالی حمله می‌کنند. نیروی هوایی ایالات متحده یک اسکادران از A-۱۰‌ها را در کره جنوبی، اسکادران ۲۵ جنگنده در پایگاه هوایی اوسان، مستقر دارد و سئول ممکن است بخواهد این توانمندی را پس از سال ۲۰۲۹ نیز حفظ کند.

تایوان

تایوان در معرض تهدید تهاجم از جانب چین قرار دارد – رویدادی که در آن ترابری آبی خاکی به سمت جزیره جریان پیدا کرده، هلیکوپتر‌های مملو از نیرو‌های تهاجمی هوایی در سراسر تنگه تایوان به پرواز درآمده و ترابری سنگین مملو از چتربازان خواهد بود که پایگاه‌های هوایی و فرودگاه‌ها را هدف قرار می‌دهند. هر یک از این سه حالت ترابری تهاجمی، روز بدی را در مقابل یک A-۱۰ نیروی هوایی خواهند داشت. تایوان دارای امکانات مناسب برای محافظت از A-۱۰‌ها در برابر رگبار‌های موشکی در آغاز تهاجم (از جمله کوهی با پایگاه هوایی در داخل آن) و قطار‌هایی برای استفاده از بزرگراه‌های محلی برای به پرواز درآوردن و بازیابی این جت‌های جنگنده است.

مصر

مصر سابقه طولانی در استفاده از تجهیزات نظامی آمریکایی (از جمله تانک‌های M۱A۱) و تقویت قدرت نظامی خود برای راضی نگه داشتن نیرو‌های مسلح دارد. این کشور همچنین با ارتشی قدرتمند خود را رهبر جهان عرب می‌داند. در نقطه اتصال آسیا و آفریقا، مصر با دو کشور جنگ زده سال‌های اخیر هم مرز است: لیبی و سودان. A-۱۰ می‌تواند به این کشور کمک کند تا در مرز‌های طولانی با هر دو کشور که عمدتاً بیابان خشک و غیرقابل سکونت هستند، گشت زنی کند.

ویتنام

ویتنام با چین مرزی به طول حدود ۱،۳۰۰ کیلومتر دارد و در سال ۱۹۷۹ با همسایه شمالی خود جنگی کوتاه، شدید و بی‌رحمانه انجام داد. همچنین این کشور با بازی قدرت چین در دریای چین جنوبی مخالف است، جایی که چین ادعای حاکمیت بر ۹۰ درصد از این دریا را دارد، ادعایی که با مخالفت کشور‌های همسایه همراه شده است. ویتنام ارتش نسبتاً بزرگ، اما کم بودجه‌ای دارد و به انجام بیشترین کار‌ها با کمترین منابع عادت دارد، بنابراین جت‌های منسوخ شده‌ای مانند A-۱۰ برای این کشور دور از ذهن نیستند. A-۱۰ می‌تواند در یک جنگ زمینی دیگر برای حمله به ستون‌های زرهی چین یا در دریای چین جنوبی به عنوان یک هواپیمای گشتی مسلح که قادر به غرق کردن کشتی‌ها باشد، استفاده شود.

چهل سال پیش، یک سری از کشور‌ها می‌خواستند A-۱۰ Warthog را بخرند. حتی چین، در دهه ۱۹۷۰، آن را به عنوان بخشی از دکترین دفاعی “جنگ خلق” خود ارزیابی کرد. امروزه، با وجود منسوخ شدن این هواپیما در برابر موشک‌های مدرن، حداقل یک کشور همچنان می‌خواهد با آن‌ها پرواز کند.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا
  • تلاش بلینکن برای احیای یک طرح شکست خورده علیه ایران
  • تلاش آمریکا برای احیای یک طرح شکست خورده علیه ایران
  • امیر واحدی: پایگاه «نوژه» قلب تپنده نیروی هوایی ارتش است
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • پایگاه شکاری چابهار یکی از یگان‌های عملیاتی و استراتژیک نیروی هوایی ارتش است
  • جزییات ناگفته از سرقت بانک ملی توسط کاراگاه پرونده
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • ۸ اردیبهشت ، سالروز عروج خلبان تیز پرواز آسمان ایران
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​