Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، بهروز آقایی در حاشیه بازدید سرمایه‌گذاران خارجی و خبرنگاران از بندر شهید بهشتی چابهار با اشاره به چهار فاکتور توسعه این بندر اظهار داشت: بندر شهید بهشتی چابهار را با چهار فاکتور توسعه دادیم اولین هدف‌گذاری ما در این بندر ارتقای ترانزیت بار و کالا بود.

وی با اشاره به سه فاکتور دیگر توسعه بندر شهید بهشتی اظهار داشت: توسعه ترافیک دریایی و مسافر دریایی، پیوند کشورها و ایجاد دروازه ملل و همچنین کاهش معضلات زیست محیطی و منطقه‌ای در حوزه دریای عمان از فاکتورهای توسعه بندر شهید بهشتی در چابهار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنادر و دریانوری سیسات و بلوچستان با بیان اینکه توسعه بندر چابهار بر اساس زیرساخت‌های عمرانی انجام شده و 203 هکتار دریا در این بندر استحصال شد که به عنوان پسکرانه از آن استفاده شود، گفت: پنج اسکله در بندر چابهار به تعداد اسکله‌ها در فاز یک اضافه شده است و درفت اسکله بندر چابهار 16.5 متر طراحی شدها ست.

آقایی با تاکید بر اینکه در بندر چابهار محدودیتی برای پذیرش کشتی‌های اقیانوس‌پیما نداریم گفت: همچنین هیچ محدودیتی در فصول مختلف سال برای پذیرش کشتی‌ها و تخلیه و بارگیری کالا نداریم.

مدیرکل بنادر و دریانوری سیسات و بلوچستان افزود: پس از تکمیل زیرساخت‌ها تجهیزات بندری در سه پارت به بندر منتقل و مونتاژ شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی ادامه داد: امروز جرثقیل‌ها عملیات تخلیه و بارگیری را انجام می‌دهند 30 دستگاه استراتژیک در این حوزه وارد بندر شده است که با سرعت 600 تن در ساعت عملیات تخلیه و بارگیری را انجام می‌دهند.

آقایی با تاکید بر اینکه هیچ محدودیتی در تخلیه انواع کالا در بندر چابهار وجود ندارد اظهار داشت: از سال گذشته تا به امروز 9 کشتی حامل کالاهای ترانزیتی افغانستان با کمترین زمان از طریق بندر چابهار انتقال داده شدند.

وی افزود: در 12 سال گذشته بیشترین تخلیه و بارگیری در بازه زمانی 11 ماهه امسال انجام شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوری سیسات و بلوچستان گفت: از سال گذشته بیش از 50 درصد کالاها به صورت مستقیم از بنادر مبدا به چابهار منتقل شدند و امروز بندر چابهار پذیرای هر نوع کالا و کشتی است.

وی درباره فرصت‌های سرمنایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در بندر چابهار اظهار داشت: یکی از مهمترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری تکمیل فاز دوم بندر شهید بهشتی است حوزه‌های پتروشیمی و نفتی هم از فرصت‌های سرمایه گذاری در این منطقه محسوب می‌شوند. تاسیس و راه‌اندازی کالاهای بسته‌بندی و پردازش و همچنین فازهای 3، 4 و 5 بندر شهید بهشتی از جمله فرصت‌هایی هستند که سرمایه‌گذاران می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی درباره روابط تجاری ایران و افغانستان از طریق بندر چابهار اظهار داشت: یکی از اهداف ما از توسعه بندر شهید بهشتی کمک به افغانستان است که با کمترین زمان و کمترین هزینه‌ کالاهای خودرا از مسیر چابهار منتقل کنند.

وی تاکید کرد: برای کالاهای معدنی افغانستان بهترین مسیر بندر شهید بهشتی است که در یک شرایط رقابتی هزینه‌های حمل و نقل را برای افغانستان بسیار کاهش می‌دهد.

آقایی گفت: هیچ محدودیتی برای پذیرش سرمایه‌گذاران ایرانی و خارجی نداریم و بیشترین میزان سرمایه‌گذاری در بندر شهید بهشتی در یک دهه گذشته در سال جاری انجام شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوری سیسات و بلوچستان درباره مزایای معافیت از تحریم‌ها برای بندرچابهار اظهار داشت: در این فرصت معافیت از  تحریم‌ها توانستیم در حوزه نقل و انتقال کالاهای کانتینتری 60 درصد رشد داشته باشیم و همچنین تخلیفه و باررگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی را تا 56 درصد رشد دهیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: افغانستان شهید بهشتی کشتی بنادر چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۱۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار | فوت یک نفر و خسارت سنگین مالی به صیادان

به گزارش همشهری آنلاین، سرپرست شیلات شهرستان چابهار گفت: انفجار گاز اکسیژن جوشکاری باعث آتش سوزی لنج صیادی در اسکله هفت تیر شهرستان چابهار شد.

سعیدی، در تشریح جزئیات این حادثه افزود: ظهر امروز حوالی ساعت ۱۵ بر اثر تعمیرات و جوشکاری لنج صیادی و انفجار گاز اکسیژن در شهرستان چابهار یک لنج صیادی کاملا طعمه حریق شد.

کد خبر 848180 منبع: ایرنا برچسب‌ها آتش‌ سوزی خبر مهم بندر چابهار

دیگر خبرها

  • آتش‌ سوزی ۲ فروند لنج در چابهار؛ یک نفر فوت کرد
  • آتش سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار | فوت یک نفر و خسارت سنگین مالی به صیادان
  • رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری در راه آهن شمال شرق۲
  • کنسرسیوم «توسعه ریلی افغانستان» ترانزیت را از مجاری قانونی پیگیری کند
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد
  • ◄ اولین قطار ترانزیت افغانستان به ترکیه در دام سوء مدیریت/ تکرار تجربه تلخ راه آهن شلمچه بصره
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان