Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-03@19:03:02 GMT

بالاترین نرخ رشد اقتصادی متعلق به کدام کشور است؟

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۸۱۳۹۷

به گزارش ایسنا به نقل از بیزینس اینسایدر، موسسه "آکسفورد اکونومیکس" به معرفی اقتصادهای برتر جهان در یک دهه آینده پرداخته است که بیشتر آنها کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا هستند. بر این اساس ۱۰ کشوری که بالاترین سطح رشد اقتصادی را در یک دهه آینده تجربه خواهند کرد عبارت‌اند از:

۱- هند: سومین اقتصاد بزرگ دنیا تا ۱۰ سال آینده و احتمالاً بزرگ‌ترین اقتصاد جهان به زودی! هند تنها کشوری در جهان است که متوسط نرخ رشد اقتصادی آن در ۱۰ سال آینده بالای ۶ درصد است و طبق براورد موسسه آکسفورد اکونومیکس، متوسط رشد اقتصادی دومین اقتصاد بزرگ حال حاضر آسیا ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد خواهد بود.

۲- فیلیپین: از زمان روی کار امدن رودریگو دوترته، رئیس جمهور این کشور، منازعات فیلیپین با غرب افزایش یافته است. اما این کشور به لطف اصلاحات ساختاری در نیروی کار و بهره‌وری خود، سطوح بالایی از رشد اقتصادی را تجربه خواهد کرد. موسسه آکسفورد اکونومیکس، متوسط رشد اقتصادی سالانه این کشور در ۱۰ سال آینده را ۵.۳ درصد برآورد کرده است.

۳- اندونزی: کشوری که از پیوستن هزاران جزیره به یکدیگر، اکنون به یکی از منابع عمده صادرات کالاهای اساسی جهان تبدیل شده است در ۱۰ سال آینده به طور متوسط ۵.۱ درصد رشد خواهد کرد.

۴- چین: دومین اقتصاد بزرگ جهان که شاید دیدن نامش در رده چهارم آن هم پس از یک دهه رشد اقتصادی خیره کننده عجیب باشد. با این حال رشد اقتصادی چین هم چنان سریع و یکی از بهترین‌ها در جهان خواهد بود. موسسه آکسفورد اکونومیکس، متوسط رشد اقتصادی سالانه این کشور در ۱۰ سال آینده را ۵.۱ درصد برآورد کرده است.

۵- مالزی: کشوری که زمانی تنها صادرکننده محصولات غذایی بود در حال تبدیل شدن به یکی از قطب‌های صنعتی جهان است. موسسه آکسفورد اکونومیکس، متوسط رشد اقتصادی سالانه این کشور در ۱۰ سال آینده را ۳.۸ درصد برآورد کرده است.

۶- ترکیه: ترکیه به عنوان پل ارتباطی بین اروپا و آسیا، همواره یکی از کشورهای اثر گذار در اقتصاد جهانی بوده است. موسسه آکسفورد اکونومیکس، متوسط رشد اقتصادی سالانه این کشور در ۱۰ سال آینده را ۳ درصد برآورد کرده است.

۷- تایلند: سرزمین لبخندها با دارا بودن نرخ رشد اقتصادی متوسط ۲.۹ درصد در ۱۰ سال‌آینده یکی از پیشروترین اقتصادهای جهانی خواهد بود.

۸- شیلی: تنها نماینده از آمریکای جنوبی که اکنون با پیشی گرفتن از برزیل و آرژانیتن، به جذاب ترین مقصد برای سرمایه‌گذاران خارجی در این منطقه تبدیل شده است. موسسه آکسفورد اکونومیکس، متوسط رشد اقتصادی سالانه این کشور در ۱۰ سال آینده را ۲.۶ درصد برآورد کرده است.

۹- لهستان: تنها کشور اروپایی که نام آن در لیست به چشم می‌خورد لهستان است که از زمان عضویت در اتحادیه اروپا به رشد اقتصادی قابل توجهی دست یافته است. موسسه آکسفورد اکونومیکس، متوسط رشد اقتصادی سالانه این کشور در ۱۰ سال آینده را ۲.۵ درصد برآورد کرده است.

۱۰- آفریقای جنوبی: تنها کشور آفریقایی حاضر در این لیست که موسسه آکسفورد اکونومیکس، متوسط رشد اقتصادی سالانه آن در ۱۰ سال اینده را ۲.۳ درصد برآورد کرده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۱۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،گزارش مرکز رصد فرهنگی با عنوان "ایران در آینه شاخص‌های جهانی فرهنگ" با تکیه بر داده‌های پیمایشی بین‌المللی منتشر شد.

طبق یافته‌های مرکز ملی رصد فرهنگی کشور نشان می‌دهد: ارزش‌های اخلاقی در ایران در مقایسه با وضع جهانی از جایگاه بالاتری برخوردار است.

بر اساس داده‌های مرکز رصد فرهنگی کشور، دزدی، خودکشی، خشونت خانگی علیه زنان و گرفتن رشوه غیراخلاقی‌ترین رفتار از نگاه مردم ایران است.

در گزارش مرکز رصد فرهنگی کشور، وضع ایران در شاخص‌های مختلف فرهنگی از جمله ارزش‌های اجتماعی، هنجار‌ها و کلیشه‌ها، خوشبختی و رفاه، سرمایه اجتماعی و اعتماد، ارزش‌های اقتصادی، تصور از فساد، مهاجرت، امنیت، دانش و فناوری، ارزش‌های مذهبی و اخلاقی و فرهنگ سیاسی مورد بررسی قرار گرفته است.

بر اساس داده‌ها، ایران جزو ۱۰ کشور اول جهان با کمترین نگرانی نسبت به وقوع جنگ است و از سویی دیگر احساس امنیت در ایران کماکان در مقایسه با میانگین جهانی، وضع مطلوب‌تری دارد.

داده‌های این گزارش علمی نشان می‌دهد در ایران ارزش‌های اخلاقی نیز در مقایسه با وضع جهانی از جایگاه بالاتری برخوردار است و می‌توان جامعه ایران را در مقایسه با دیگر کشور‌ها یک جامعه اخلاقی توصیف کرد.

داده‌های معتبر پیمایش جهانی نشان می‌دهد غیرقابل‌توجیه‌ترین رفتار نزد ایرانیان، دزدی، خودکشی، کتک‌زدن زن از طرف شوهر، گرفتن رشوه و همجنس‌گرایی است و مردم ایران بیش از میانگین جهانی نسبت به این بی‌اخلاقی‌ها موضع منفی دارند.

دیگر خبرها

  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • پیش‌بینی آغاز تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده 
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • اتباع غیرمجاز افغان دستگیر و از کشور خارج می شوند /۵۰ درصد اتباع در کدام شهر ساکن هستند؟
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد
  • کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ (+عکس)