Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-01@03:53:35 GMT

ساختمان هوشمند چه خصوصیاتی دارد؟

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۸۲۶۳۹

ایلنا؛ تکنولوژی ساختمان هوشمند جزو تکنولوژی های جدید در صنعت ساختمان ،که به کارگیری آن نه تنها در خانه های لوکس و لاکچری ، بلکه در خانه های معمولی و متوسط ، با سرعت زیاد روند رو به رشدی دارد .

تکنولوژی ساختمان هوشمند نشان می دهد که تا چند سال آینده ساختمان های هوشمند کاملا جایگزین ساختمان های  معمولی و از حالت تکنولوژی لوکس و لاکچری به یک تکنولوژی ضروری در هر ساختمان تبدیل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساختمان هوشمند باعث کاهش مصرف انرژی یا به عبارتی بهینه سازی مصرف انرژی می شود.

ساختمان هوشمند چیست؟

ساختمان هوشمند ساختمانی است که در بر دارنده محیطی پویا و مقرون به صرفه است. به عبارت دیگر ساختمانی است که کلیه اجزای داخلی آن به واسطه‌ای یکپارچه سازی در تعامل با یکدیگرند.

ساختمان هوشمند شامل نصب و بهره‌برداری از سیستم‌های فناوری یکپارچه‌سازی ساختمان است. این سیستم‌های اتوماسیون ساختمان، راهکارهای ایمنی و امنیتی، ارتباطات و سامانه‌های مدیریت امکانات را دربرمی‌گیرند.

با استفاده از فناوری ساختمان هوشمند رایمون می توان مدیریت انرژی (EMS) را در حدود 10% تا ۳۰٪ کاهش داد. از این رو امکانات و تجهیزات ساختمان هوشمند با قیمت مناسب قابل عرضه است.

تفاوت اصلی ساختمان هوشمند با ساختمان‌های معمولی در این است که همه‌ی وسایل، تجهیزات و امکانات در ساختمان هوشمند به یکدیگر متصل هستند و با یک سیستم مرکزی به صورتی یکپارچه مدیریت و هدایت می‌شوند.

امکانات ساختمان هوشمند

 شامل :

کنترل هوشمند روشنایی کنترل هوشمند سیستم گرمایشی و سرمایشی سیستم امنیتی هوشمند سیستم آبیاری هوشمند

تجهیزات ساختمان هوشمند

مشخصا هر سیستمی برای اجرایی شدن نیاز به یک سری تجهیزات دارد که تجهیزات ساختمان هوشمند به ساکنین آن کمک می کند تا ساختمان و محیط آن را آن گونه ای که دوست دارند کنترل و هدایت کنند .

در حالت کلی تجهیزات ساختمان های هوشمند برای تامین هدف بهینه سازی مصرف انرژی ارائه می شوندکه به سه دسته تقسیم می شوند:

سنسورها و وردی ها فعال سازها و خروجی ها رابط های کاربری

به کمک هر کدام از این تجهیزاتی که عنوان شد می توان میزان نور ، دما ، رطوبت و سایر پارامترها را کنترل کرد .

هزینه هوشمند سازی ساختمان

در حال حاضر هزینه هوشمند سازی ساختمان به نحوی تعیین میشود که خانواده ها ی بیشتری می توانند خانه قدیمی خود را هوشمند و مفهوم رفاه و آسایش ، ایمنی و امنیت را در یک زندگی لوکس و مدرن تجربه کنند .

 

برای هوشمند سازی ساختمان فاکتورهای زیر مهم می باشد:

تجهیزات هوشمند سازی ساختمان در حد بسیار ساده تجهیزات هوشمند سازی ساختمان در حد نرمال و معمولی تجهیزات هوشمند سازی ساختمان در حد پیشرفته هم تجهیزات هوشمند سازی ساختمان به صورت سفارشی و خاص

منبع : https://raymonbms.com

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انرژی خانواده روشنایی صنعت فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۲۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، آمریکا یک ناوگان از هواپیماهای آخرالزمانی در اختیار خواهد داشت که طبق گزارش ها نشانه ای از آمادگی این کشور برای جنگ جهانی سوم است.

نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای توسعه هواپیماهایی امضا کرده که جایگزین بویینگ های قدیمی می شوند که برای حفاظت از رییس جمهور طی حملات هسته ای استفاده می شد.

این بودجه به شرکت سیرا نوادا تخصیص یافته که جانشین هواپیمای E-۴B Nightwatch می شود که دارای یک پست فرماندهی متحرک و قادر به مقاومت در برابر انفجارهای هسته ای و تاثیرات الکترومغناطیسی است. طبق پیش بینی ها این پروژه «مرکز عملیات هوابرد بقا»(Survival Airborne Operations Center) نام گرفته و تا ۲۰۳۶ میلادی تکمیل می شود.

در این میان نیروهای هوایی آمریکا ناوگانی متشکل از ۴ هواپیمایE-۴B در اختیار دارد که حداقل یکی از آنها همیشه در وضعیت آماده باش است. اما این هواپیماهای بویینگ قدیمی شده و برخی قطعات آنها نیز منسوخ شده اند.

شرکت سیرا نوادا در همین زمینه اعلام کرده مشغول ساخت یک مرکز کنترل هوابرد برای آینده است. در بیانیه شرکت آمده است: چنین مرکزی در حقیقت یک هواپیمای بسیار مخصوص است که فرماندهی، کنترل و ارتباطات حیاتی طی رویدادهای اضطراری در سطح ملی را برای رییس جمهور ، وزیر دفاع و رییس ستاد مشترک آمریکا فراهم می کند.

البته هنوز جزییاتی از طراحی هواپیما منتشر نشده اما احتمالا مشابه E-۴B Nightwatch خواهد بود.

هواپیماهای آخرالزمانی فعلی دارای سیستم ارتباطات ماهواره ای پیشرفته، حفاظ های گرمایشی و هسته ای ، سیستم کنترل آکوستیک، سیستم تهویه هوای پیشرفته برای خنک نگه داشتن قطعات الکتریکی هستند.

همچنین این هواپیماها قادر به سوختگیری در هوا هستند و می توانند به مدت ۳۵.۴ ساعت در هوا و در حالت عملیاتی بمانند. موتورهای چنین هواپیمایی که قادر به حمل ۸۰۰ هزار پوند هستند، ۵۲۵۰۰ پوند پیشرانش دارند. هر هواپیمای E-۴B حدود ۲۳۱ فوت طول و پهنای بال آنها ۱۹۵ فوت است. ساخت هریک از این هواپیماها ۲۲۳ میلیون دلار هزینه دارد.

کد خبر 6092725 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • کاربرد قفل کرکره برقی هوشمند
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • وی‌ای‌آر چینی در لیگ برتر ایران!
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • سانفرانسیسکو؛ پیشرو در بازیافت آب