Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، استان ایلام همراه طی سال‌های اخیر به دلیل مخاطرات طبیعی مثل زلزله و سیل در بخش‌های مختلف دچار خسارت‌هایی شده است.سال ۹۳ بر اثر زلزله ۶.۲ ریشتری مورموری منازل روستایی در شهرستان‌های جنوبی استان تخریب شد، همچنین سیل در سال ۹۴ نیز خسارت‌های زیادی به زیرساخت‌های روستا‌های استان وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۹۶ نیز بر اثر زلزله سرپل ذهاب بازهم خسارت‌های به روستا‌های استان وارد شد و در واقع طی پنج سال اخیر روستا‌های استان به شدت تحت تاثیر مخاطرات طبیعی قرار گرفتند.

اکثر روستا‌های استان ایلام به دلیل وجود بافت قدیمی بر اثر زلزله یا سیل دچار خسارت می‌شوند، در همین سال جاری بر اثر بارندگی‌های بسیار شدید بازهم مردم روستا‌های استان با مشکلات زیادی مواجه شدند.

قدیمی بودن منازل و عدم نوسازی و بازسازی مسکن در روستا‌ها از دیگر مشکلات اساسی در استان است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

مدیرکل بنیاد مسکن ایلام اظهار داشت: طی پنج سال گذشته حوادث طبیعی مانند زلزله سال ۹۳ در منطقه مورموری، سیل سال ۹۴ در استان و زلزله سال ۹۶ کرمانشاه روستا‌های استان تحت تاثیر این حوادث قرار گرفته اند.

حبیب الله محبی عنوان کرد: در زلزله سال ۹۳ که کانون آن در مورموری بود، عمده خسارت‌ها به سه شهرستان حوزه جنوبی مانند دره شهر، آبدانان و دهلران وارد شد.

وی ادامه داد: بنیاد مسکن استان برای جبران خسارت‌های زلزله مورموری در بخش شهری و روستایی چهار هزار و ۶۵۳ واحد مسکونی را نوسازی کرده است.

مدیرکل بنیاد مسکن ایلام عنوان کرد: ۱۸هزار و ۶۵۱ واحد مسکونی در این سه شهرستان تعمیر شده که در این راستا بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای تکمیل و بازسازی مناطق زلزله زده تسهیلات بانکی پرداخت شده است

وی افزود: در سیل سال ۹۴ طبق بررسی‌های انجام شده خسارت‌ها این سیل تا حدود ۶۰ درصد در شهر ایلام اتفاق افتاده بود.

مدیر کل بنیاد مسکن ایلام افزود: برای جبرات خسارت‌های سیل نیز، ۲۸ هزار و ۷۰۰ واحد توسط بنیاد مسکن نوسازی، تعمیر و احداث شده است.

محبی عنوان کرد: علاوه بر این، ۲۳ هزار و ۲۵۰ مورد کمک به واحد‌های مسکونی که اثاثیه منازل آن‌ها تخریب و یا خسارت دیده بودند، نیز انجام شده است.

وی عنوان کرد: همچنین در زلزله سال ۹۶ با اینکه کانون آن خارج از ایلام بود، اما خساراتی به استان نیز وارد شد، اقدامات بازسازی و نوسازی عمدتا در سال ۹۷ انجام شده و تاکنون ۷۵۳ واحد مسکونی احداثی که به طور ۱۰۰ درصد تخریب شده بودند در دست اقدام قرار گرفته است.

مدیرکل بنیاد مسکن ایلام اظهار داشت: ۱۲ هزار واحد نیز از طریق بنیاد به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات تعمیر معرفی شده اند.

وی گفت: در این زمینه شش میلیارد تومان نیز تسهیلات بلاعوض به واحد‌های مسکونی که مستقیم از زلزله خسارت دیده بودند، پرداخت شده است.

وی افزود:در سال ۹۷ علاوه بر بازسازی دو هزار واحد مسکونی خسارت دیده از محل زلزله، یک هزار و ۵۰۰ واحد نیز در طرح ویژه نوسازی مسکن که جزو وظایف ذاتی بنیاد مسکن بوده در دست اقدام قرار گرفته است.

مدیرکل بنیاد مسکن ایلام تصریح کرد: تمام متقاضیان به بانک‌های عامل معرفی شده و تاکنون حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ واحد نیز به بهره برداری رسیده است.

محبی اظهار داشت: بنیاد مسکن از بدو تشکیل این بنیاد در بخش مسکن روستایی تاکنون توانسته بیش از ۳۰ هزار واحد مسکونی را با مشارکت بانک‌ها و خود مردم با رعایت اصول فنی و مصالح نوین و بومی به بهره برداری برساند.

وی ادامه داد: بنیاد مسکن تاکنون بالغ بر ۲۶ هزار جلد سند مسکونی روستایی تحویل متقاضیان داده و این مهم باعث شد که فرد روستایی احساس امنیت، تعلق و آرامش داشته باشد.

محبی عنوان کرد: در سال ۹۷ بالغ بر دو هزار جلد سند در دست اقدام داریم که تاکنون حدود ۸۰۰ جلد سند صادر و تحویل متقاضیان شده است.

وی افزود: در زمینه واگذاری زمین روستایی نیز بنیاد مسکن توانسته ۱۰ هزار قطعه زمین به روستائیان واگذار کند.

با وجود تلاش‌ها برای عمران و آبادانی روستا‌های استان ایلام، اما همچنان بسیاری از زیرساخت‌ها نظیر جاده در روستا‌ها به خوبی مورد توجه قرار نگرفته است.

روستا‌های استان ایلام دارای ظرفیت‌های مهمی از جمله گردشگری، کشاورزی، پرورش ماهی، تولید گوشت قرمز و... هستند که نیاز است مسئولان توجه ویژه به منازل و زیرساخت‌های روستا‌های استان داشته باشند.

امروزه بخش مهمی از تولیدات دامی استان در روستا‌ها انجام می‌شود و مردم روستا‌ها حتما برای رفت و آمد به شهر‌ها به جاده ارتباطی مناسب نیاز دارند.

منبع: مهر

انتهای پیام/ب

بافت فرسوه روستاهای استان ایلام معضلی که همچنان پابرجاست

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۳۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به ساخت ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده استان تهران از عملیاتی شدن ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در استان تهران خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، حسین جنتی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران ظهر امروز در نشست شوراهای اسلامی با محوریت مشارکت مردم در بازآفرینی شهری به میزبانی شهرداری گلستان، با اشاره به اجرای طرح نهضت ملی مسکن اظهار داشت: با حضور و مشارکت حداکثری مردم شاهد شکوفایی مسکن در استان تهران خواهیم بود.

وی با بیان اینکه زمین برای ساخت مسکن در پروژه نهضت ملی مسکن توسط راه و شهرسازی استان تأمین‌شده است، افزود: شوراهای اسلامی شهرها نقش بسزایی در احیای بافت فرسوده و تولید انبوه مسکن دارند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به ساخت 59 هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده استان گفت: بسته‌های تشویقی بسیار متنوعی از سوی دولت برای احیای بافت فرسوده برای مردم در نظر گرفته است.

جنتی با بیان اینکه استان تهران در بازآفرینی شهری رتبه نخست را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: اقدامات در بازآفرینی شهری و احیای بافت‌های فرسوده استان تهران باید افزایش داشته باشد و سرعت آن بیشتر شود.

وی به ساخت 500 هزار واحد مسکونی در برنامه چهارساله استان تهران اشاره کرد و افزود: تا کنون ساخت 400 هزار واحد مسکونی در استان تهران عملیاتی شده است.

یک هزار هکتار بافت فرسوده در بهارستان وجود دارد

در ادامه عبدالله نوحی فرماندار بهارستان در نشست شوراهای اسلامی غرب استان تهران به مناسبت روز شوراها با تأکید بر تولید مسکن در شهرستان بهارستان اظهار داشت: در بهارستان عرصه دولتی و منابع طبیعی وجود ندارد.

وی با اشاره به وجود یک هزار هکتار بافت فرسوده در شهرستان بهارستان گفت: شهرداران شهرهای بهارستان می‌توانند در حوزه بازآفرینی شهری به وعده دولت در ساخت مسکن کمک شایانی کنند.

فرماندار بهارستان با استفاده از ظرفیت قانونی بر احیای بافت‌های فرسوده افزود: مردم باید از مشوقات نوسازی و احیای بافت فرسوده مطلع و از مزایای آن بهره‌مند شوند.

نوحی با بیان اینکه عملکرد شهرداران شهرهای بهارستان در بازآفرینی شهری موردقبول بود گفت: این مهم منجر به اخذ رتبه خوب بهارستان در حوزه بازآفرینی شهری استان تهران شد.

شناسایی 13000مسکن مهرخالی در پرند/تامین زمین 37درصد نهضت ملی

تولید بافت نامتعارف و فرسوده در شهر گلستان متوقف شد

در ادامه سیدمحمد میرزمانی شهردار گلستان با بیان اینکه در بازآفرینی شهری با مشارکت مردم امکان‌پذیر است گفت: برای نخستین بار ضوابط شهرسازی و بازآفرینی شهر را با نظر مردم بومی‌سازی کردیم.

وی به احداث آرامستان شهر گلستان در کمترین زمان اشاره کرد و افزود: 105 هزار مترمربع ابنیه در حوزه‌های مختلف سرانه در شهر گلستان در دست ساخت است.

شهردار گلستان با بیان اینکه در این شهر تولید ثروت نسبت به جمعیت پایین است، تصریح کرد: یک هزار متر طول هدایت آب‌های سطحی و فاضلاب برای برون‌رفت از آب‌گرفتگی در طول 3 سال گذشته انجام گرفته است.

میرزمانی با اشاره به تولید بافت فرسوده در سنوات گذشته گفت: در حال حاضر هیچ‌گونه بافت فرسوده‌ای در شهر گلستان تولید نمی‌شود و نوسازی واحدهای مسکونی با سرعت و مشوق‌های مختلف تداوم دارد.

شهردار گلستان در پایان با بیان اینکه 22 هکتار از اراضی شهر گلستان که در طرح تفصیلی قرار دارد به شهرک صنعتی الحاق شده است خاطرنشان کرد: این امر باعث اعتراض مردم شده است که از مسئولین درخواست می‌شود این مشکل را مرتفع کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است
  • مسیر دسترسی اراضی ۵۶۰ هکتاری در قم احداث می‌شود
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • برنامه ریزی برای واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید