Web Analytics Made Easy - Statcounter

خراسان شمالی- رضا رجب زاده گفت: استان خراسان شمالی با داشتن ۷۲۴ روستای بالای ۲۰ خانوار، باید ۷۲۴ سند توسعه هم داشته باشیم و این که برخی افراد به سند آمایش استناد می کنند، باید بگوییم این سند، کلی است و مشکلات روستاها به شکل تخصصی دیده نشده است.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، رضا رجب زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی در کارگروه توسعه روستایی و عشایری این استان، گفت: اگر سند توسعه روستایی تدوین و تصویب شود، بسیاری از مشکلات این حوزه با نقشه راه موجود حل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکیدی بر تهیه سند توسعه روستایی داشت و افزود: تدوین سند توسعه روستایی می تواند مبنای اقدامات ما در این حوزه تلقی شود و این در حالیست که بسیاری از روستاهای ما فاقد این سند هستند.

وی اظهار داشت: اگر برای روستاهای استان سند توسعه تدوین شود، فرصت خوبی خواهد بود تا حداقل برای حوزه اقتصادی از این سند استفاده کنیم البته در تهیه و تدوین این سند و فرآیندهای تسهیل سازی آن باید از ظرفیت و توانمندی های دانشگاهیان و مشاوران نیز بهره گرفت.

رجب زاده خاطرنشان کرد: استان خراسان شمالی با داشتن ۷۲۴ روستای بالای ۲۰ خانوار، باید ۷۲۴ سند توسعه هم داشته باشیم و این که برخی افراد به سند آمایش استناد می کنند، باید بگوییم این سند، کلی است و مشکلات روستاها به شکل تخصصی دیده نشده است.

وی تصریح کرد: باید بدانیم که توسعه شهرها متصل به توسعه روستاهاست هر چند در بخش زیرساخت ها اقدامات خوبی انجام شده اما باز هم باید برای حوزه روستایی وقت بیشتری گذاشت ضمن این که باید از موازی کاری هم جلوگیری شود.

رجب زاده اظهار داشت: در حال حاضر توسعه صنایع دستی و بوم گردی در روستاها فرد محور است و این در حالیست که اگر سند توسعه روستایی موجود بود، می توانستیم به استناد آن بگوییم در کجا چه اتفاقاتی باید رخ دهد البته این مشکل مختص این استان نیست بلکه در کل کشور شاهد این اتفافات هستیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بیان کرد: با توجه به این که ۴۵ درصد جمعیت استان روستایی هستند، تسهیلات اشتغال روستایی ابلاغ شده اما سند توسعه روستایی تدوین نشده است بنابراین تلاش ما این است در تدوین این سند از نظارت های دفتر امور روستایی استانداری نیز غفلت نشود.

رجب زاده افزود: نهاد ریاست جمهوری طی مکاتباتی با استانداران سراسر کشور از آنان خواسته است تا سریع تر اقدام به تهیه و تدوین سند توسعه روستایی داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تدوین خراسان شمالی سند توسعه روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۳۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود

محمدرضا حسین‌نژاد پیش از ظهر چهارشنبه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید خراسان شمالی برگزار شد، از کارگران به عنوان سازندگان واقعی کشور به عنوان سازندگان واقعی کشور در عرصه تولید نام برد و گفت: پیشرفت هر جامعه‌ای در گرو نیروهای متعهد و ماهر است.

وی در ادامه افزود: نیروهای خلاق و متخصص در جامعه کارگری خراسان شمالی کم نیست و جشنواره امتنان امسال نشان از سطح توانمندی‌های آنان است.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه چرخه حرکت خراسان شمالی در صنعت پیشرو است، افزود: هدف‌گذاری استان تامین آب است که در ردیف بودجه مجلس قرار گرفته است لذا انتقال آب به داخل استان منجر به تحول و توسعه صنایع و کشاوزی می‌شود.

حسین‌نژاد به عملکرد مطلوب شرکت‌های دانش بنیان خراسان شمالی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: ۲ هزار میلیارد تومان پروژه برای شرکت‌های دانش بنیان شهرستان گرمه تعریف شده است.

وی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش، خاطر نشان کرد: زنجیره‌های ارزش در حوزه‌های گوشت، فرش، گیاهان دارویی و فولاد و ...‌. است که برنامه توسعه و تکمیل آن‌ها تهیه شده است.

وی در ادامه گفت: این زنجیره‌های ارزش ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارند تا در ابعاد مختلف توسعه رخ دهد.

استاندار خراسان شمالی افزود: موضوع ناترازی بانک‌های استان، نسبت منابع به مصارف و نیاز به خط اعتباری ویژه هم در جلسه هیات دولت هفته آینده مطرح می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه فراهم کردن بستر صادراتی از ضروریات است، افزود: در حال حاضر با ۳۸ کشور صادرات داریم اما تعهد ارزی مهم‌ترین مشکل صادرکنندگان است که هفته آینده در جلسه هیات دولت نیز این موضوع را مطرح خواهم کرد.

استاندار خراسان شمالی در ارتباط با حوزه کارگران ساختمانی نیز گفت: مشکلات این حوزه باید پیگیری شود اما اگر بخواهم از محل اعتبارات تملک دارایی شهرداری‌ها اعتباری را تخصیص دهیم، اعتبار ایجاد جایگاه ویژه برای کارگران فصلی و ساختمانی را اختصاص خواهیم داد بنابراین این موضوع در تمام شهرستان‌ها دنبال شود.

کد خبر 6094599

دیگر خبرها

  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • رفع کمبودهای حوزه آب برای توسعه صنعت و کشاورزی خراسان شمالی
  • نقشه راه سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری تدوین شده است
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود