Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@12:27:38 GMT

شلیک ژاپنی‌ها به سیارک‌ها!

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۸۴۰۶۹

شلیک ژاپنی‌ها به سیارک‌ها!

دانشمندان ژاپنی قصد دارند با شلیک گلوله‌های سنجشی به سیارک‌ها از مواد تشکیل‌دهنده آنها باخبر شوند.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، دانشمندان آژانس اکتشاف هوافضای ژاپن(JAXA) در حال آماده‌سازی برای شلیک گلوله‌های مخصوص به سیارک‌ها به منظور تعیین ترکیب شیمیایی آنها هستند.

کاوشگر "هایابوسا 2"(Hayabusa2) که اخیراً بر روی یک سیارک به نام "ریوگو"(Ryugu) نشسته است به ابزاری به نام "پروژکتور" مجهز شده است که این کار را در فضای خلاء انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گفته JAXA، پروژکتور به ریوگو نزدیک خواهد شد و گلوله‌ای را به سطح سیارک شلیک می‌کند و مواد تشکیل دهنده سیارک را برای تجزیه و تحلیل جمع‌آوری می‌کند.

به این ترتیب هایابوسا۲ قادر خواهد بود جنس سیارک را شناسایی کند. اگر این روش موفقیت‌آمیز باشد، می‌تواند راه جدیدی برای بررسی سیارک‌ها در فضا و استخراج مواد معدنی از آنها در آینده باشد.

تیم هایابوسا۲ با همکاری پروفسور هیداکی میاموتو از دانشکده مهندسی دانشگاه توکیو با استفاده از قطعات مشابه به آنچه در هایابوسا۲ استفاده شده، یک محفظه خلاء و یک سطح شبیه سازی شده از سیارک ریوگو را ساختند تا این سیستم را آزمایش کنند.

این گلوله توانست با موفقیت به جمع‌آوری نمونه‌ها بپردازد و مواد تشکیل‌دهنده را به خوبی تشخیص دهد.

انتظارات تیم هایابوسا۲ در این آزمایش بیش از چیزی که فکر می‌کردند برآورده شد، بنابراین هایابوسا۲ به زودی شروع به تیراندازی به ریوگو خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیارک ریوگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۴۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپیس، الگوریتم جدید هوش مصنوعی ردیابی سیارک، به نام Tracklet-less Heliocentric Orbit Recovery یا THOR، بیش از ۴۰۰ هزار تصویر آرشیوی از آسمان شب را بررسی کرد که توسط آزمایشگاه ملی تحقیقات نجوم نوری مادون قرمز (NOIRLab) نگهداری می شد. این الگوریتم برای انجام کار خود به ۵ رصد در طول ۳۰ روز از یک بخش خاص از آسمان نیاز دارد و آموزش داده شده است تا ۱.۷ میلیارد نقطه نوری را تنها در یک تصویر در هر فضا تجزیه و تحلیل کند.

ستاره شناسان همچنین از هوش مصنوعی برای بهبود کیفیت تصویر و تجزیه و تحلیل عکس های فضایی استفاده می کنند. برخی از هوش مصنوعی حتی ممکن است به نجات زمین از یک سیارک فاجعه آمیز کمک کند. اگرچه دانشمندان زمان زیادی را صرف جستجوی سیارک ها در فضا، از جمله در منظومه شمسی کرده اند، اما یافتن برخی از آنها بسیار چالش برانگیز است.

یک الگوریتم جدید هوش مصنوعی حدود ۲۷۵۰۰ سیارک را در عکس‌های تلسکوپ موجود در معرض دید قرار داده است. الگوریتم هوش مصنوعی به دانشمندان کمک می کند تا سیارک ها را ردیابی کنند که برخی از آنها ممکن است روزی با زمین برخورد کنند. بسیاری از سیارک‌های جدید در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری قرار دارند.

دانشمندان در حال حاضر بیش از ۱.۳ میلیون سیارک را در این بخش از منظومه شمسی یافته اند، اما به نوعی، با وجود اینکه در عکس های تله فوتوی قدیمی قرار داشتند، هنوز نزدیک به ۳۰۰۰۰ مورد از آنها پیدا نشده بود. از این سیارک‌ها که در طی حدود ۵ هفته یافت شده‌اند، ۱۵۰ سیارک مسیرهایی دارند که می‌توانند آنها را به مدار زمین هدایت کنند، اگرچه به نظر می‌رسد هیچ کدام قرار نیست به این سیاره برخورد کنند.

بیشتر بخوانید:

پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید

با این حال، با توجه به اینکه یک سیارک می تواند آسیب قابل توجهی به زمین وارد کند اطلاع قبلی ضروری است.

کد خبر 849482 برچسب‌ها ناسا کره زمین هوش‌ مصنوعی نجوم - سیاره - ستاره فضاپیما - کاوشگر

دیگر خبرها

  • افزودنی های بتن
  • در این سیاره سرعت باد مثل سرعت «گلوله» است
  • این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند
  • (عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان
  • کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان/ عکس
  • ببینید | ادعای تکان‌دهنده میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها: بازدیدکنندگان فضا
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • چرا اسرائیل یک گلوله هم به سمت یمن شلیک نکرده است؟
  • چرا تل‌آویو یک گلوله هم به سمت یمن شلیک نکرده است؟