Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهارمین بانوی روستایی برتر جهان گفت: آرزوی من آبادانی و توسعه همزمان سیستان وبلوچستان است که در این راه حمایت های مردمی بسیار موثر خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زیبا عزیزی که از سوی سازمان ملل به عنوان چهارمین زن روستایی برتر جهان معرفی شد در گفتگو با عصرهامون اظهار کرد: بنده به دلیل فعالیت های خیرخواهانه ای که در مناطق محروم داشتم به عنوان یکی از چهار بانوی برتر جهان معرفی شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه متولد 1362 و ساکن روستای "گهجن" از توابع شهرستان قصرقند است افزود: از سال 1395 فعالیت خود را با محور اشتغال زایی در روستاها آغاز کردم که با حمایت موسسات خیریه موفق شدیم خدمات خوبی را به مردم و روستائیان مناطق محروم در شهرستان های قصرقند، راسک، نیکشهر و سرباز ارائه کنیم.

وی خاطر نشان کرد: در کنار این موارد بحث های مختلف در حوزه های بهداشت و درمان، ساخت خانه محرومان، حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل و بهسازی و نوسازی مدارس در روستاهای محروم را با کمک همین موسسات مردمی پیگیری کردیم.

وی ادامه داد: طی 3 سال فعالیتی که در حوزه های محرومیت زدایی داشته ایم تاکنون 3 باب مدرسه در بلوچستان احداث کرده ایم. هچنین 13 چشمه سرویس بهداشتی نیز احداث شد تا بتوانیم بخشی از نیازهای بهداشتی مردم مناطق محروم را برطرف کنیم.

به گفته عزیزی؛ یکی دیگر از اموری که در این مدت پیگیری شد توزیع موادغذایی میان نیازمندان بود که در سال اول حدود هزار بسته مواد غذایی در ماه رمضان میان روستائیان توزیع شد. در همین زمینه نیز آن دسته از کودکانی که دچار سوء تغذیه بودند شناسایی شدند که 350 کارتن شیرخشک نیز به آنها اهدا شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در این منطقه کودکان بازمانده از تحصیل زیادی وجود داشت شناسایی آنها نیز در دستور کار قرار گرفت که تاکنون 40 کودک بازمانده از تحصیل تحت حمایت قرار گرفته اند. هر ساله نیز اهدا لوازم التحریر به دانش آموزان در لیست کارهای اجرایی قرار دارد که سال گذشته با توزیع 1500 بسته کامل لوازم التحریر موفق شدیم حدود 200 مدرسه که اکثراً در مناطق محروم و حاشیه ای بودند را تحت پوشش قرار دهیم.

یکی از 11چهره منتخب مردمی کشور تصریح کرد: انتخاب من به عنوان چهارمین بانوی فعال روستایی جهان و یکی از 11 چهره مردمی کشور به انتخاب شبکه یک سیما برایم مایه افتخار است و دوست دارم با استفاده از این مقبولیت و حمایت مردمی، نه تنها در بلوچستان بلکه برای استان پهناور سیستان وبلوچستان با حمایت خیران گام های بلندی برداریم تا این استان هر چه بیشتر پیشرفت کند.

وی که دبیر جامعه شناسی و مطالعات اجتماعی در مدارس قصرقند و دارای مدرک کارشناسی ارشد جامعه شناسی است ادامه داد: هم اکنون نیز در حال ساخت خانه برای یکی از خانواده های ملوانان ربوده شده توسط دزدان دریای سومالی هستیم که با داشتن 4 فرزند هیچ سرپناهی ندارند که در این زمینه هم نیازمند کمک خیران هستیم.

عزیزی ساخت یک مدرسه شبانه روزی در قصرقند را جزو برنامه های خود در آینده اعلام کرد.

شایان ذکر است ۱۱ نفر به‌عنوان چهره‌های برگزیده به مرحله نهایی انتخاب چهره سال شبکه یک راه پیدا کردند؛ این ۱۱ نفر از بین ۴۰ گزینه مرحله نیمه‌نهایی این برنامه و با رأی هیئت انتخاب و آرای مردمی توانستند بیشترین رأی را کسب کرده و به مرحله پایانی برسند.

بخش اصلی آرای تعیین کننده این مرحله رای و نظر مستقیم مردمی بود که از طریق شبکه‌های اجتماعی مختلف جمع‌آوری و اعلام شد و در تعیین گزینه‌های برگزیده نقش اصلی را ایفا کرد که در این میان نام زیبا عزیزی از استان سیستان وبلوچستان نیز دیده می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۴۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • ۲۶ طرح روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • آرزوی سه ساله تامین زمین در طرح نهضت ملی مسکن شیراز
  • دستگیری عوامل جیش الظلم در سیستان وبلوچستان
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • تلاش شبانه‌روزی تیم‌های خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی از معابر