Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «سباستین کورتز»، صدراعظم اتریش، پیشتر گفت که این کشور همچنان به حمایت خود از پروژه نورد استریم۲ ادامه خواهد داد. 

اسپوتنیک در این رابطه با «ممدوح سلامه»، اقتصاددان و متخصص حوزه نفت، گفت‌وگویی انجام داده است. 

اسپوتنیک: پروژه نورد استریم۲ روسیه تا چه اندازه برای امنیت انرژی اتریش اهمیت دارد؟ 

ممدوح سلامه: این پروژه برای اتریش از اهمیت بسزایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان‌طور که می‌دانید،  ۱۴ درصد از نیاز اتریش به گاز از تولید داخلی تامین می‌شود و بخشی از این نیاز هم از جانب اتحادیه اروپا. با این حال، بخش عمده نیاز اتریش از روسیه و پروژه‌هایی چون نورد استریم ۱ و ۲ تامین می‌شود. با پایان یافتن نورد استریم۲ تا پایان سال جاری میلادی، ۵۵ میلیارد مترمکعب به منابع گازی اروپا افزوده می‌شود که اتریش نیز از آن ذی‌نفع خواهد بود. 

اسپوتنیک: تا جایی که یادم هست ۸۶ درصد مردم آلمان موافق نورد استریم۲ بودند. این پروژه نه‌تنها ۳۰ هزار شغل در اروپا ایجاد کرده بلکه گاز ارزان‌تری را نیز در اختیار مردم قرار می‌دهد. مزایای ایجاد این خط لوله را چطور ارزیابی می‌کنید؟ 

 ممدوح سلامه: نورد استریم۲ نه فقط برای آلمان بلکه برای سراسر اروپا نیز حیاتی است. این خط لوله گاز ارزانی را از طریق روسیه برای آلمان و دیگر کشورهای اروپا فراهم می‌کند. 

آلمان هم در پی روی برگرداندن از سوخت اتمی و ذغال‌سنگ به گاز بیشتری در سال‌های پیش رو احتیاج دارد. بنابراین اقبال به گاز در اروپا در حال افزایش است. بنابراین گمان می‌کنم اعتراض کشورهای چون لهستان، لاتویا و کشورهای حوزه بالتیک چندان منطقی نباشد و به گمانم ایالات متحده آنها را تحریک کرده است. 

اسپوتنیک: «پتر آلتمایر»، وزیر انرژی آلمان، اخیرا گفت که این کشور علاقه‌ای به وضع تحریم‌ها علیه روسیه ندارد. این امر تا چه اندازه امید به بهبود روابط میان آلمان و روسیه را بالا می‌برد؟ 

ممدوح سلامه: خب، تحریم‌های اروپا و آلمان علیه روسیه در راستای حمایت از تحریم‌های آمریکا صورت گرفتند. اروپا علاقه‌ای به تحریم علیه روسیه ندارد، بالاخص آلمان که ۶۰ درصد از نیاز نفت و ۳۵ الی ۴۰ درصد از نیاز گاز خود را از روسیه تامین می‌کند. از سوی دیگر، تحریم‌های آمریکا بر روی روسیه اثرگذار نبوده است. 

اقتصاد روسیه می‌تواند با نفت بشکه‌ای ۴۰ دلار هم پیش برود. نمی‌توان مانع پروژه‌هایی چون نورد استریم و ترک‌استریم شد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آلمان روسیه نورد استریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۵۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین می‌گوید که اوکراین پیش نویس پیمان صلح با روسیه را در سال ۲۰۲۲ تحت فشار انگلیس کنار گذاشت.

به گزارش آر تی، این توافق که می‌توانست چند هفته پس از آغاز جنگ، به مناقشه اوکراین پایان دهد، توسط مذاکره‌کنندگان در استانبول تأیید شد، اما کی‌یف بعداً از مذاکرات خارج شد.

روزنامه آلمانی ولت روز گذشته مدعی شد که مسکو پس از طرح یک چارچوب برای توافق، درخواست‌های دیگری از جمله تبدیل زبان روسی به عنوان دومین زبان رسمی در اوکراین را مطرح کرده و سبب خروج اوکراین از مذاکرات شده است.

با این حال، پسکوف امروز (شنبه) با استناد به اظهارات دیوید آراخامیا، نماینده پارلمان اوکراین که ریاست هیئت کی‌یف در مذاکرات را بر عهده داشت، این ادعا‌ها را رد کرد.

آراخامیا نوامبر گذشته در مصاحبه‌ای با رسانه‌های داخلی اوکراین گفت که بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس در روند صلح مداخله کرده و از اوکراینی‌ها خواسته که «فقط با روسیه بجنگند».

پسکوف تاکید کرد که کی‌یف عملاً این توافق را تحت فشار مستقیم لندن کنار گذاشت و بقیه دلایلی که مطرح می‌شود صرفا حدس و گمان است.

مقامات روسی مناقشه اوکراین را جنگ نیابتی غرب علیه مسکو توصیف کرده‌اند. به گفته مسکو، هدف آنها مهار روسیه و متوقف ساختن توسعه آن به جای حفاظت از منافع مردم اوکراین است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • اطلاعات نادرست چت جی پی تی در اتریش دردسرساز شد
  • ژاوی: برای فصل بعد همه باید پیشرفت کنیم/ «لِوا» الگوست
  • آمریکا مانع حضور نماینده روسیه در نشست کمیته اطلاعات سازمان ملل شد
  • (ویدئو) سوال میلیون دلاری در اسرائیل: روسیه به ایران چه داده؟!
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • (ویدئو) نابودی سیستم موشکی ۱۰۰ میلیون دلاری روسیه در حمله اوکراین