Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس شورای تامین دام کشور گفت: با افزایش حجم واردات و نیز عرضه دام تولید داخل از میانه اسفندماه، قیمت گوشت در بازار متعادل می شود.

«منصور پوریان» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با بیان اینکه امسال تولید دام زنده داخلی کاهش پیدا نکرده بلکه شاهد کاهش کشتار دام هستیم، افزود: مشکل گوشت در این ماه حل می شود منتهی گرانی گوشت باید با واردات بالا و عرضه بالای داخلی برطرف شود تا شاهد ثبات در بازار و کاهش ها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یادآور شد: عرضه دام زنده تولید داخل در زمستان کم می شود اما هر ساله حجم عرضه دام زنده تولید داخلی در اسفندماه افزایش پیدا می کند بنابراین مردم نگرانی در تامین گوشت قرمز با قیمت های مناسب نداشته باشند.
به گفته رئیس شورای تامین دام کشور، به طور معمول عرضه دام تولید داخلی پاییز، هر ساله از 20 اسفندماه شروع می شود.
وی یکی از مشکلات گوشت های وارداتی را تخصیص ارز برشمرد و تصریح کرد: تاکنون مشکل تخصیص ارز گوشت های وارداتی حل نشده است؛ در واقع گوشت وارد کشور شده اما هنوز توزیع نشده است.
پوریان درباره واردات گوشت با ارز نیمایی گفت: واردات گوشت با ارز نیمایی برای مصارف خانوارها انجام می شود که می تواند در متعادل کردن بازار گوشت اثرگذار باشد.
وی پیش بینی کرد: واردات گوشت با ارز نیمایی افزایش قیمت چندانی نسبت به گوشت وارداتی یارانه ای با ارز رسمی 4200 تومانی نخواهد داشت زیرا دارای تعرفه گمرکی چهار درصد است بنابراین اگر یک ران گوسفندی با ارز رسمی 40 هزار تومان به دست مصرف کنند ان می رسد برای واردات گوشت با ارز نیمایی همان محصول نهایتا با قیمت 52 هزار تومان به دست مصرف کنندگان خواهد رسید.
پوریان ورود رستوران ها، تالارها، پادگان ها، دانشگاه ها، بیمارستان ها، مراکز آموزشی را در گرانی قیمت گوشت موثر دانست و گفت: عرضه گوشت وارداتی به این مراکز توسط شرکت پشتیبانی امور دام کشور می تواند به ثبات در بازار این محصول کمک کند.
وی اظهار داشت: واردات دام زنده سنگین از برزیل برای تنظیم بازار گوشت تاثیرگذار است.
به گزارش ایرنا، وزیر جهادکشاورزی به تازگی اعلام کرده است: برای جلوگیری از نابسامانی بازار گوشت قرمز، مقرر شده توزیع گوشت قرمز به شکل هدفمند و زیر نظر ستاد تنظیم بازار، به دست مصرف کنندگان برسد، براساس این دستورالعمل، انواع گوشت قرمز وارداتی در اختیار اتحادیه ها و تعاونی های مصرف در سراسر کشور قرار می گیرد.
پیش از این سازمان دامپزشکی کشور حجم مجوز واردات گوشت را 240 هزارتن انواع گوشت قرمز شامل گوشت یخ زده گوساله، گوشت گرم گوساله بسته بندی، گوشت گرم گوسفندی، گوشت منجمد گوسفندی و دام زنده گوسفندی اعلام کرده بود که تاکنون بیش از 120 هزارتن آن به کشور وارد شده است.
معاون بازرگانی وزارت جهادکشاورزی امروز مجوز واردات برای گوشت قرمز را 300 هزارتن توسط 274 شرکت عنوان کرد.
هر کیلوگرم انواع گوشت وارداتی تنظیم بازاری اکنون بین 33 تا 45 هزارتومان عرضه می شود.
طبق آمارهای وزارت جهادکشاورزی که به تازگی منتشر شده، سالانه 960 هزارتن گوشت قرمز مورد نیاز کشور است که بخش عمده آن از محل تولید داخل و نزدیک 15 درصد آن از محل واردات تامین می شود.
اقتصام**9186*2025

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي گوشت پوريان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۶۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات گوشت از آفریقا به کشور

محمد صادق قنادزاده امروز در حاشیه نشست دومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در جمع خبرنگاران، گفت: مذاکرات تجارت آزاد با کشور پاکستان آغاز شده است، تاکنون ۴ دوره مذاکره داشته‌ایم و قبل از سفر رئیس جمهور به این کشور در خصوص مذاکرات تجارت آزاد تبادل فهرست و سند کرده‌ایم و در انتظار هستیم تا طرف پاکستانی پاسخ دهد.

وی افزود: سال گذشته برنامه‌ریزی شد تا در یک سند ۵ ساله تجارت دو کشور به ۵ میلیارد دلار دست یابیم. همچنین رؤسای جمهور ایران و پاکستان برای تحقق تجارت ۱۰ میلیارد دلاری توافق کرده‌اند.

معاون سازمان توسعه تجارت ایران افزود: موافقت‌نامه تجارت آزاد با اوراسیا نیز در انتظار مصوبه مجلس است. طرف‌های مقابل ما قول داده‌اند که تا پایان بهار امسال مصوبه مجلس را می‌گیرند و لذا ما نیز امیدواریم قبل از پایان دوره مجلس فعلی مصوبه مجلس را دریافت کنیم.

وی در خصوص تجارت ایران و قاره آفریقا اظهار کرد: قاره آفریقا هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار تجارت دارد لذا بازار کشورهای آفریقایی بسیار بزرگ است و در حوزه‌های مختلف از جمله معدن، نفت، گاز، پتروشیمی و … می‌توان در این کشور فعالیت کرد و در حوزه‌های مختلف با توجه به مواد اولیه موجود در این کشور می‌توان برای تولید مشترک برنامه‌ریزی کرد.

قنادزاده در پاسخ به این سوال که آیا قرار است یک هیأت تجاری از کره شمالی نیز برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران بیاید، گفت: هنوز هیأتی وارد نشده است. تا قبل از برگزاری نمایشگاه و حضور کشورهای مختلف در نمایشگاه نمی‌توانیم بگوییم به طور قطع چه کشوری برای بازدید از این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

وی در خصوص گوشت‌های وارداتی از آفریقا بیان کرد: گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور
  • واردات گوشت گرم به ۶۰۰ تن می‌رسد
  • اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز
  • نسخه آبی گوشی ردمی 13C 5G به زودی عرضه می‌شود