Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@11:15:49 GMT

600 اثر به نخستین همایش ملی کتاب سال بانوان ارسال شد

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۸۸۸۳۰

600 اثر به نخستین همایش ملی کتاب سال بانوان ارسال شد

به گزارش ایرنا، ریحانه حقانی عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد: آیین اختتامیه این همایش، پنجشنبه هفته جاری ساعت 8:30 با سخنرانی آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا(س) به همراه تجلیل از بانوان برجسته پژوهشگر ترتیب می یابد.
وی افزود: این همایش به منظور حمایت از فرایند تولید علم دینی، شناسایی و تجلیل از بانوان پژوهشگر و معرفی آثار پژوهشی برتر به ویژه در عرصه «زن و خانواده» به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران برگزار می ‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی؛ حمایت از آثار پژوهشی بانوان و اثرهای برتر پژوهشی، شناسایی ظرفیت ها و تقویت توان پژوهشی بانوان و مراکز فعال، زمینه سازی افزایش مشارکت پژوهشگران و مراکز پژوهشی، گسترش و تعمیق فرهنگ پژوهش و تولید دانش در بین بانوان طلبه، هدایت پژوهش ها به سمت نیازهای علمی حوزه علمیه و نظام اسلامی با تاکید بر عرصه زن و خانواده و افزایش نشاط علمی در بین بانوان دانش پژوه را از جمله هدف های این همایش برشمرد.
وی استقبال از اولین دوره این همایش را قابل توجه دانست و اظهار کرد: بیش از 100 استاد سطوح عالی از مراکز علمی گوناگون در ارزیابی آثار رسیده در 12 رشته تخصصی در این همایش همکاری داشتند.
حقانی خاطرنشان کرد: در میان آثار رسیده، سه کتاب به زبان اردو و سه کتاب به زبان انگلیسی نیز به دبیرخانه ارسال شده است که مورد ارزیابی قرار گرفت.
دبیر شورای سیاست گذاری نخستین همایش ملی کتاب سال بانوان تصریح کرد: برخی از بانوان شرکت کننده در این همایش، بیش از 15 کتاب تالیفی و یا مقاله های تالیفی دارند.
وی با تاکید بر برگزاری مستمر این همایش در سال های آینده بیان کرد: ان شاءالله در سال های آتی از توانمندی ها و ظرفیت های مراکز علمی دیگر در این زمینه بیشتر بهره خواهیم برد.
در حال حاضر حدود 13 هزار طلبه خواهر به صورت حضوری و غیرحضوری در جامعه الزهرا(س) در شهر مقدس قم تحصیل می کنند و در حال حاضر این نهاد حوزوی به عنوان بزرگ ترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع پذیرای تعداد بسیاری از خواهران علاقه ‌مند به تحصیل علوم دینی در سه سطح آموزشی است.
جامعه الزهرا(س) به منظور معرفی و اشاعه فرهنگ و معارف اسلام ناب محمدی(ص) با استفاده از روش‌ های تعلیم و تربیت اسلامی تاسیس شده است تا زنانی اندیشمند، اسلام ‌شناس، صاحب ‌نظر، وارسته و الگو برای دیگر زنان مسلمان در داخل کشور و سایر کشورها تربیت کند.
7406/ 1175
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 انقلاب اسلامی ایران جهان زنان کتاب سال 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۸۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، مدیر مسئول دوفصلنامه «فقه و فقاهت» ضمن اعلام اولین فراخوان این نشریه، گفت: با توجه به راهبرد کلان مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق مبنی بر گروه ها و کارگروه های تخصصی فقه و اصول که دربردارنده نظریه پردازی استادان سطح عالی، طلاب و فضلای متخصص حوزه است، وجود نشریاتی که در سطح علمی پژوهشی فعالیت و اثرهای علمی را منتشر نماید، بیش از پیش ضروری به نظر می رسد.

حجت الاسلام میرزاخان افزود: مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق در راستای این هدف، تلاش کرده با گردآوری استادان، اندیشمندان و دغدغه مندان این عرصه به عنوان اعضای هیئت تحریریه همچون حضرات آیات و حجج اسلام عباس کعبی، محسن فقیهی، محمد محمدی قائنی،محمد عندلیب همدانی، محمد نجفی یزدی، محمد جعفر طبسی و محمدعلی قاسمی به بررسی و بحث درباره‌ موضوعات مهم فقهی و اصولی که در جهان اسلام مورد توجه قرار گرفته‌ اند، بپردازد.

میرزاخان به بیان محورهای فراخوان پرداخت و ابراز داشت: موضوعاتی که در این فراخوان اعلام شده‌ اند شامل «فقه اقتصاد»، «فقه پزشکی»، «فقه سیاسی»، «فقه هنر و رسانه»، «فقه اجتماعی»، «فقه روان شناسی»و «مسائل مستحدثه فقهی» می باشد.

به گفته حجت الاسلام میرزاخان، اگرچه رتبه فعلی این نشریه، علمی‌ تخصصی است، ولی سعی شده مقالات این نشریه بر اساس استانداردهای مطلوب مجلات علمی‌ پژوهشی ارزیابی شوند.

وی ضمن بیان امیدواری نسبت به اخذ رتبه علمی پژوهشی افزود: در تلاش هستیم هرچه زودتر این امتیاز برای نشریه دریافت شود و برای تمامی مقالات پذیرش شده قبلی نیز اعمال گردد.

استادان و فضلای حوزه و دانشگاه می‌ توانند آثار خود را با رعایت شرایط مندرج در بخش «راهنمای نویسندگان» در سامانه نشریه «فقه و فقاهت» به آدرس https://fqaht-mpbs.ir ارسال کنند و برای کسب اطلاع بیشتر با ایتا https://eitaa.com/Bayanalsidq_ir تماس بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم