Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهرستان ری با اشاره به آلودگی‌های زیست‌محیطی و مشکلات آموزشی و شهری در روستای علیمون گفت: طرح هادی مربوط به روستای قلعه علیمون باید ابلاغ و اجرایی و معابر این روستا مرمّت، آسفالت و جدول‌گذاری شود. ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۶ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، حسن خلیل‌آبادی عصر امروز در جلسه شورای اسلامی شهرستان ری در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید اعضای شورای شهرستان ری از روستای علیمون اظهار داشت: روستای علیمون در یک کیلومتری مرکز شهر و 700 متری آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) قرار دارد که با وجود نزدیکی به مرکز شهرری از نظر زیست‌محیطی، بهره‌گیری از خدمات آموزشی و شهری و امکانات اقتصادی مردم در شرایط بسیار بدی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در این روستا به دلیل ازدیاد ازدواج‌های فامیلی تعداد زیادی معلول هم وجود دارد و همچنین به دلیل نزدیکی روستا به تصفیه‌خانه آب و فاضلاب استان تهران و تأسیس مرکز دپو نخاله دارای آلودگی‌های زیست محیطی بسیاری می‌باشد.

رئیس شورای اسلامی شهرستان ری با اشاره به آلودگی‌های زیست‌محیطی در سطح روستا افزود: اخیراً دپو نخاله ساختمانی در نزدیکی روستا احداث شده که به دلیل نوع فعالیت از نظر تفکیک و پودر کردن این نخاله‌ها سبب آزار و اذیت اهالی روستا شده است.

تهران| بوی نامطبوع فاضلاب بادامک با تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب شهرقدس مهار می‌شودتهران| زندگی گلشهری‌ها در میان بوی نامطبوع فاضلاب+فیلم‌درخواست 90 نماینده مجلس برای اطلاع از مصوبات شوراهای اسلامی شهر و روستا

وی همچنین با اشاره به بافت فرسوده روستا تصریح کرد: برخی خانواده‌های این روستا در خانه‌هایی با بافت بسیار فرسوده و ناایمن زندگی می‌کنند، این روستا در قلعه‌ای قدیمی واقع شده که بخش‌هایی از آن همچنان پابرجا است و می‌توان از آن به عنوان روستای گردشگری استفاده کرد اما به دلیل بی‌توجهی مورد غفلت واقع شده است.

رئیس شورای اسلامی شهرستان ری ادامه داد: این روستا و قلعه جزو موقوفات آستان حضرت عبدالعظیم(ع) است و در همین فرصت از نماینده ولی فقیه در آستان عبدالعظیم(ع) درخواست داریم که نمایندگان خود را برای رسیدگی به وضعیت زندگی مردم در این منطقه اعزام کنند.

خلیل‌آبادی همچنین خاطرنشان کرد: مردم منطقه باید در واقع با اجاره املاک کشاورزی و با کمک مردم به اشتغال منطقه کمک کنند و به واسطه دریافت خدمات موقوفات روستا را احیا کنند تا روستا سر و سامان پیدا کند همچنان که در جلسه شورای شهرستان نیز مصوب شد طرح هادی مربوط به قلعه علیمون باید ابلاغ و اجرایی شود و معابر این روستا نیز براساس طرح هادی مرمّت، آسفالت و جدول‌گذاری شود.

انتهای پیام/ش

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۹۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس شورای عالی استان‌ها به شفافیت و درستکاری شورا های شهر تاکید کرد و ادامه داد: ۱۲۷ هزار شورا در سراسر کشور مشغول خدمت به مردم هستند که کوچک‌ترین کم‌ و کاستی آن‌ها مورد نقد مردم قرار می‌گیرد.

شهرام دبیری روز شنبه، هشتم اردیبهشت ماه در همایش شوراها به مقام و جایگاه شورا در نظام مردم سالاری تاکید کرد و گفت: امام خمینی(ره) در جهت ارج نهادن به مردم سالاری به شورای انقلاب دستور تدوین آئین‌نامه تشکیل شوراها برای اداره شهر و روستا ها را دادند و در این راستا نیز یک فصل از قانون اساسی مربوط به شوراها است. 

وی تصریح کرد: شوراهای شهر و روستا به تمامی مشکلات، موانع و نارسایی‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مردم رسیدگی می‌کنند و مردم انتظارات زیادی از عملکرد صحیح و متعهدانه شوراهای اسلامی دارند.

وی بیشترین مشکل را خطاهای ناشی از عدم اشرافیت به قانون و مقررات اعضای شورا دانست و افزود: در شورای عالی استان طرحی برای آموزش تمامی اعضای شوراها و نظارت بر روند این دوره‌ها در دست بررسی است و در این راستا نیز از مجموعه و اعضای شورای فعال تقدیر و قدردانی کرده و از افرادی که در این حوزه کم‌کاری داشته‌اند مورد تذکر قرار می‌گیرند.

دبیری تصریح کرد: شوراهای عالی استان، شهر، بخش و روستا در اسرع وقت در صحنه‌های مختلف از جمله در سیل، زلزله و موارد بحرانی در کنار مردم حضور پیدا کرده و پیگیر حل مشکلات مردم از طریق شهرداری، فرمانداری و بنیاد مسکن هستند.

وی به نقش شوراهای روستا در حل مشکلات و اختلافات روستاییان تاکید کرد و افزود: در گذشته کدخدای روستا مشکلات و اختلافات را حل می‌کردند ولی امروزه شاهد تحقق این امر به وسیله‌های شوراهای روستا هستیم و همچنین شوراهای شهر نیز ۳۴ وظیفه از جمله انتخاب شهردار دارند.

رییس شورای شهر کلانشهر تبریز از نداشتن درآمد پایدار شهرداری‌ها ابراز گلایه‌مندی کرد و گفت: درآمد پایدار شهرداری‌ها حدود ۱۵ درصد است ولی در کل دنیا ۸۰ درصد درآمدهای پایدار شهرداری ها از طریق عوارض تامین می‌شود. 

وی تحقق شعار سال را وظیفه شوراها دانست و تصریح کرد: یکی از وظایف شوراها برنامه‌ریزی برای مشارکت مردم در امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و عمرانی است که مطابقت کاملی با تحقق شعار سال دارد و در این راستا نیز باید قدم‌هایی خوبی در این زمینه برداریم.

دبیری تاکید کرد: در برخی از موارد ابزار های اجرایی شورای شهر تعیین نشده‌ است که از مجموعه دولت و استانداری خواستار همکاری و همیاری از طریق فرمانداری‌ها هستیم.

یحیی صدیق جهانی، نماینده شورای برتر استان در این همایش با اشاره به شعار های سالیان گذشته به نقش مردمی در پیشبرد اهداف نظام اسلامی تاکید کرد و افزود: اقتدار نظام جمهوری اسلامی همواره وابسته به حضور و نقش مردم در همه عرصه‌ها است.

وی اقدامات شورای اسلامی روستای علی بیگلو شبستر تشریح کرد و افزود: آسفالت ریزی، جدول‌گذاری، تجهیز معابر ورودی و خروجی روستا به دوربین‌های مداربسته در راستای افزایش امنیت اجتماعی روستاییان، احداث شهرک‌های صنفی و واحدهای کوچک صنفی، احداث بازارچه، احداث واحدهای مسکونی و واحدهای سازمانی برای اقشار نیازمند و محروم، انتقال دامداری‌ها داخل روستا به خارج محدوده طرح هادی روستایی و مدیریت فاضلاب روستا از جمله اقدامات شورای اسلامی با مشارکت مردمی است.

باقر فلاحی، نماینده شورای برتر استان به تعامل لازم میان اعضای شورا تاکید کرد و گفت: رضایتمندی، اعتماد و اطمینان مردم شهرستان عجبشیر نسبت به شورای شهر و شهرداری مثال زدنی است و این به عنوان سرمایه اجتماعی بزرگ برای ما محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد:  دولت باید موانع و مشکلات اداری را در راستای مشارکت مردم در جهش تولید را برطرف کنند. 

وی به تدوین طرح جامع هویت شهری تاکید کرد و افزود: ما در اکثر شهرها شاهد معضلاتی همچون ترافیک و سدمعبر هستیم که با اجرای این طرح می‌توانیم از اتلاف منابع بیت‌المال جلوگیری کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • رفع مشکل آب شرب روستا‌های تمتان و قلعه اسماعیل آقا در ارومیه
  • اجرای طرح هادی در ۵۱ روستای میاندوآب
  • یک روز ناب در دل طبیعت بکر در چند کیلومتری تهران
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • اقدامات اولیه ثبت جهانی «فلک‌الافلاک» باید تا مردادماه انجام شود
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند