Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی عصر امروز قبل از برگزاری همایش بین‌المللی توسعه چابهار با حضور در بندر بهشتی چندین طرح و پروژه را افتتاح و آماده بهره‌برداری کرد.

کاشت نهال پیوند بین کشور‌ها در چابهار یکی از اقداماتی است که محمد اسلامی در بدو ورود به بندر شهید بهشتی، همراه معاونان حمل و نقل هند و افغانستان انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهره برداری از ۸ مکنده غلات با ظرفیت حدود ۳۰۰ تن به ارزش ۱۳ میلیون دلار و همچنین ۵ جرثقیل ساحلی با ظرفیت ۸۰ تا ۱۴۰ تن از موارد افتتاح بود که آماده بهره‌برداری در بندر شهید بهشتی شدند

طبق اعلام محمد راستادمدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی ایران، این ۸ مکنده از پیشرفته‌ترین مکنده‌ها در بنادر کشور هستند و برای اولین بار توسط سازنده آلمانی- ایرانی در کشور مونتاژ شده‌اند.

وی همچنین با اشاره به اینکه ۲۰ درصد کالا‌های اساسی مورد نیاز شرق و جنوب شرق کشور از بندر چابهار صورت خواهد گرفت ادامه داد: جز استان‌های شرقی و جنوب شرق، قرار است انتقال و ترانزیت کالا‌های اساسی افغانستان نیز از این بندر انجام شود.

بیش از این با استفاده از تجهیزات مکانیکی تخلیه غلات روزانه ۸ هزار تن بود که حالا با اضافه شدن این ۸ مکنده جدید با ظرفیت ۶۰۰ تن در ساعت میزان تخلیه به ۲۰ هزار تن ساعت خواهد رسید.

گفتنی است به طور همزمان با حضور وزیر راه و شهرسازی و معاون حمل و نقل کشور‌های هند و افغانستان، استاندار سیستان و بلوچستان و دیگر معاونان وزیر راه و شهرسازی اولین محموله ترانزیتی کشور افغانستان به هند در بندر چابهار بارگیری شد

انتهای پیام/ع

وزیر راه در چابهار

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت راه بنادر و دریانوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۹۰۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن موسوی عصر سه شنبه در دیدار با سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران اظهار کرد: با توجه به گرمسیری بودن این شهرستان مرزی، باید کاشت نهال متناسب با آب و هوای آن مورد تاکید جدی قرار گیرد.

وی گفت: یکی از طرح‌های خوبی که در این دولت مردمی آغاز شده، پویش کاشت یک میلیارد درخت بود که این طرح که از فرمایشات مقام معظم رهبری نیز است لذا برای تحقیق این مهم باید به صورت عملیاتی در دستور کار منابع طبیعی قرار بگیرد.

وی به جذب اعتبارات در حوزه های مختلف منابع طبیعی با توجه به وسعت شهرستان اشاره کرد و بیان کرد: ایجاد سازه های آبخیزداری و پخش سیلاب و از همه مهمتر کاشت نهال در عرصه های بیابانی و کانون های گرد و غبار از موضوعات مهمی است که باید به آن توجه قرار بگیرد هرچند در سالهای گذشته نیز اقدامات خوبی در حوزه های یاد شده صورت گرفته است.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران گفت: حفاظت و حراست از عرصه های ملی از موضوعات مهم و سازمانی است که همواره مورد توجه همکاران ما در منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بوده است.

جلیل فرهادی تصریح کرد: شهرستان دهلران دارای یک نهالستان گرمسیری و ۲ نهالستان سردسیری است ودر راستای برنامه دولت مبنی بر کاشت یک میلیار درخت و توجه و تحقق به منویات مقام معظم رهبری پویش‌های مختلف کاشت درخت با حضور مسئولان، سازمان‌های مردم نهاد و اقشار مختلف مردم در سطح شهرستان اجرا کرده است.

وی با اشاره به اینکه دهلران از مناطق سیل خیز است، افزود: با توجه به مطالعات حوزه‌های آبخیز و آبریز بخش‌های موسیان، مرکزی، میمه و زرین آباد و دشت‌های برتش، بیات در بالادست اراضی کشاورزی، اقدامات مهم و موثری در ایجاد سازه‌های خاکی انجام شده و کار های آبخیزداری در شهرستان همچنان تداوم دارد.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران گفت: باتوجه به فرارسیدن فصل گرما در شهرستان و برداشت محصولات کشاورزی منابع طبیعی شهرستان برای جلوگیری از حریق های احتمالی تیم های واکنش سریع تشکیل داده است.

فرهادی ادامه داد: باتوجه به اینکه وسعت شهرستان دهلران زیاد است انتظار می رود همه دستگاه های دولتی و غیر دولتی، دهیاران و شورا ها و اقشار مختلف مردم به عنوان همیار طبیعت کارکنان منابع طبیعی را یاری کنند.

کد خبر 6093778

دیگر خبرها

  • رشد ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • ارسال اولین محموله کمک چین به افغانستان
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • افزایش ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • آخرین وضعیت محموله ترانزیتی افغانستانی در گمرک
  • جابه‌جایی ۱۵ هزار و ۸۳۲ دستگاه خودروی ترانزیتی