Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ گروه ویژه اقدام مالی fatf اعلام کرد چهار ماه دیگر به ایران زمان می‌دهد تا قوانین مبارزه با پولشویی را تصویب کند. این در حالی است که مخالفان این موضوع تلاش بسیاری کرده‌اند تا عضویت ایران در این کنوانسیون انجام نشود یا به تعویق بیفتد. موضوع پیوستن یا عدم پیوستن به این کنوانسیون یکی از بحث‌های داغ این روزهای سیاست ایران است که تقریبا می‌توان گفت افراد را به دو قطب مخالف و موافق تقسیم کرده‌ است؛ جالب آنکه این موضوع حتی برای آنها که از ماهیت این کنوانسیون اطلاع دقیقی ندارد، نیز صدق می‌کند!

محمد صادق جوادی حصار عضو حزب اعتماد ملی در گفت‌وگو با رویداد۲۴ درباره پیامدهای پیوستن به کنوانسیون منع پولشویی و مبارزه با تروریسم  می‌گوید: حضور ایران در چنین مجامعی می‌تواند به عنوان یک فرصت تلقی شود، به این معنا که هم حسن نیت و توانایی خود را در جهت حضور فعال و موثر در مجامع بین المللی اثبات کند و هم جریان‌های بدخواه داخلی و خارجی ایران را خلع سلاح کند که ایران نه درپی رفتار‌های غیرشفاف داخلی است و نه جایگاهی برای حمایت از تروریسم مالی قائل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوادی حصار معتقد است اگر فرض را بر این بگذاریم که نمی‌خواهیم با جهان مراوده‌ای داشته باشیم (که فرض محالی هم است) باز هم باید برای فعالیت‌های اقتصادی داخلی شفاف باشیم و کاری انجام دهیم که امکان رشوه، پولشویی، تقلب و بسترسازی برای رفتار‌های نامطلوب و غیرشفاف از میان برود.

این فعال سیاسی ادامه داد: پیوستن به fatf هیچ ضرری برای ایران به همراه نخواهد داشت مگر اینکه برخی از جریان‌های داخلی از شفاف شدن روابط مالی که دارند متضرر شوند.

عضو حزب اعتماد ملی در توضیح این موضوع که مخالفان گفته‌اند برجام حاصلی برای کشور نداشت به چه علت بر پیوستن به fatf اصرار می‌شود، می‌گوید: اگر برجام هیچ حاصلی نداشته است، پس چرا مخالفان برای هیچ ناله می‎کنند؟ اگر هیچی نبود چرا دلواپس و نگران هستند که آمریکا از آن خارج شده است؟ اما اگر برجام فایده داشته (که داشته)، این فایده و سود باید برای همه اعضا شکل می‌گرفت اما چون برای آمریکا سود زیادی نداشته است، تصمیم به خروج از آن گرفته است.

جوادی حصار ادامه داد: fatf یک تعهد بین المللی است که قرار است کشور‌های عضو آن با پولشویی مقابله کنند. این موضوعی است که ایران هم ادعایی راجع به آن ندارد و از پولشویی و روابط غیرشفاف مالی حمایت نمی‌کند و فقط کسانی از پیوستن ایران به fatf نگران و خشمگین هستند که حامی پولشویی هستند و هروز به دنبال ایجاد آشوب در کشور بوده و خواهان این هستند که هروز از دیوار یک سفارت بالا بروند و حاضر هم نیستند که بگویند از منابع مالی‌شان از کجا تامین و در کجا هزینه می‌شود.

او می‌گوید: fatf نمی‌خواهد در مسائل داخلی کشور ما دخالتی داشته باشد، اما کاری که fatf انجام می‌دهد به گونه‌ای است که به طور مثال باید مشخص شود فردی که ماهیانه حقوق ۱۰ میلیون تومانی دارد، چگونه بعد از دو سال در یکی از بهترین مناطق تهران خانه‌ای به ارزش ۱۰ میلیارد تومان خریداری می‌کند!

عضو حزب اعتماد ملی می‌گوید: زمانی که همه کشور‌ها از جمله همسایگان ما مانند افعانستان و ... عضو این معاهده هستند، منطقی است که ما بگوییم تافته جدا بافته هستیم و عضو این معاهده نمی‌شویم؟

جوادی حصار یاد آور شد: سازمان ملل چند گروه القاعده، داعش، جبهه النصره را به عنوان تروریسم مشخص کرده است، مگر ما به این‌ها کمک مالی انجام می‌دهیم که برای پیوستن به fatf ترسی داشته باشیم؟ کسانی که مخالفت پیوستن ما به این معاهده هستند به دنبال شلوغ کردن فضا هستند تا حقیقت برای مردم آشکار نشود.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۹۰۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی: اگر رشادت مستشاران سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سوال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولتهای ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

به گزارش ایلنا، کنعانی افزود: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می‌کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می‌شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولتهای اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد تکرار رویکردهای غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعاهای آن‌ها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آن‌ها باید زمانی پاسخگوی این ادعاها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

دیگر خبرها

  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • کنعانی: اگر رشادت مستشاران سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • وزیر دفاع: حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود؛ به دنبال جنگ نیستیم
  • وزیر دفاع : حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود / به دنبال جنگ نیستیم
  • وزیر دفاع: حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود /به دنبال جنگ نیستیم
  • پست معنادار داعش با انتشار تصویر یک ورزشگاه دیگر بیخگوش ایران!
  • «به‌دنبال جنگ نیستیم، اما پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر از قبل می‌دهیم»