Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ علی‌اصغر مونسان  شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران در کنگان با بیان اینکه استان بوشهر دارای ظرفیت بالای گردشگری است اظهار داشت: استان بوشهر در زمینه بناهای تاریخی، طبیعت زیبا و سواحل خلیج فارس دارای ظرفیت‌های بی‌نظیری است.

معاون رئیس جمهور، بندر سیراف را یکی از بنادر و شهرهای تاریخی مهم کشور دانست و افزود: بندر سیراف در استان بوشهر از ظرفیت‌های مهم گردشگری کشور محسوب می‌شود که باید با تخصیص اعتبارات ملی، استانی و اداره کل میراث فرهنگی استان بوشهر  در احیاء این بندر تاریخی برنامه‌ریزی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری،  ظرفیت گردشگری استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: اکنون وضعیت گردشگری استان بوشهر بد نیست ولی باید در جذب گردشگر داخلی و خارجی به ویژه بناهای تاریخی از جمله سیراف تلاش کرد.

مونسان، قلعه نصوری کنگان را یکی از قابلیت‌های دیگر گردشگری استان بوشهر دانست و خاطر نشان کرد: قرار شد قلعه نصوری به بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری واگذار شود چراکه این قلعه می‌تواند به اقامتگاه گردشگران تبدیل شود .

وی، با اشاره به بسته حمایتی دولت در زمینه سرمایه‌گذاری در گردشگری تصریح کرد: ظرفیت قانونی از طریق ضوابط ماده 27 قانون بودجه برای حمایت از سرمایه‌گذاران فراهم شده که به ما اجازه می‌دهد بناهای تاریخی غیرنفیس به بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری واگذار شود.

معاون رئیس جمهور افزود: علاوه بر آن تسهیلات اعتباری از طریق صندوق توسعه ملی به سرمایه‌گذاران پرداخت می‌شود که بخش خصوصی بتواند با حمایت در این عرصه سرمایه‌گذاری کند.

مونسان از اجرای پروژه‌های گردشگری مهم در استان‌ها خبر داد و تصریح کرد: پروژه‌های مهم گردشگری در استان‌ها در جریان است که نشان می‌دهد حمایت دولت از سرمایه‌گذاران خوب بوده است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان کرد: امید می‌رود با افتتاح پروژه‌های گردشگری در حال اجراء جهشی دیگر در حوزه گردشگری در کشور ایجاد شود.

وی، با اشاره به اینکه اجرای پروژه‌های گردشگری در استان‌ها تسریع یافته است گفت: ماه گذشته 550 پروژه گردشگری همزمان از طریق ویدئو کنفراس در استان‌ها افتتاح شد که نشان می‌دهد روند اجرای پروژه‌ها تسریع یافته است.

معاون رئیس جمهور خاطر نشان کرد: در شرایط اقتصادی کنونی اجرای طرح‌های گردشگری در کشور مطلوب است که امید می‌رود ادامه داشته باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه سرمایه صنایع دستی و گردشگری گردشگری معاون رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۹۴۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد

استاندار گیلان با بیان اینکه سد مخزنی دیورش رودبار ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: دولت نسبت به بهره برداری به موقع این پروژه اهتمام دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، اسدالله عباسی امروز_جمعه چهاردهم_اردیبهشت در جریان بازدید از پروژه در حال احداث سد دیورش رستم آباد از توابع شهرستان رودبار در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر سد مخزنی دیورش ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با بهره برداری از آن به پنج شهر و ۲۸ روستا با جمیعت ۱۰۰ هزار نفر آبرسانی می‌شود.

وی افزود: افتتاح سد مخزنی دیورش نقش مهمی در آبرسانی به منطقه خواهد داشت و دولت نیز نسبت به بهره برداری به موقع این پروژه اهتمام دارد.

استاندار گیلان خاطرنشان کرد: همزمان خط انتقال این سد در حال انجام و پیمانکار آن مشخص شده است و با تکمیل این پروژه بخشی از مشکلات آب شهرهای توتکابن، رستم آباد، رودبار، منجیل و لوشان مرتفع می‌شود.

عباسی یکی از مشکلات منطقه رودبار و رستم آباد هدر رفت آب دانست و خاطرنشان کرد: اصلاح شبکه آبرسانی در شهر رودبار و رستم آباد در دستور کار دولت است تا بتوانیم از هدر رفت آب جلوگیری کنیم.

وی با بیان اینکه ظرفیت ذخیره آب در سد دیورش سه میلیون متر مکعب است، تصریح کرد: این سد به دلیل استفاده از دانش روز ظرفیت ذخیره آب تا سه میلیون متر مکعب آب را دارد تا در اختیار کشاورزان منطقه قرار دهد.

استاندار گیلان با بیان اینکه برای این پروژه آبرسانی تاکنون ٣٠٠ میلیارد تومان هزینه شده و تقریباً ٧٠٠ میلیارد تومان دیگر نیز نیاز به تخصیص منابع وجود دارد، گفت: در تلاش هستیم تا از منابع استانی، ملی و سفر رئیس جمهور به استان گیلان تخصیص منابع انجام شود.

کد خبر 750370

دیگر خبرها

  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از راه آهن افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره برداری افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد
  • ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه در خراسان رضوی به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از باند دوم پل هادی آباد کارون
  • ۱۲ پروژه با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟