Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، اعضای شورای شهر تهران در صد و بیست و ششمین جلسه خود به بررسی ماده 5 از لایحه جایگزین مصوبه برج باغ‌ها پرداختند. در ماده 5 از این لایحه آمده است: در صورت استفاده مسکونی، تامین یک واحد پارکینگ به ازای هر واحد مسکونی الزامی است و در صورت استفاده غیر مسکونی پارکینگ به ازای هر صد متر مربع بنای خانه عملکرد پیشنهادی، صرفاً طبق جدول الزامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس جدول، برای کاربری تفریحی چهار پارکینگ، کاربری فرهنگی سه پارکینگ، کاربری ورزشی یک پارکینگ، کاربری اداری یک پارکینگ، کاربری تجاری چهار پارکینگ و کاربری خدمات یک پارکینگ مجاز است.

آرش حسینی میلانی عضو کمیسیون محیط زیست شورای شهر در مخالفت با کاربری‌هایی که از سوی کمیسیون شهرسازی و معاری پیشنهاد شده بود، خواستار حذف کاربری تجاری و اداری شد و گفت: اگر منظور از کاربری تجاری، بازارچه‌های سنتی و تهیه غذا باشد ما با پیشنهاد شهرسازی و معماری مخالف هستیم.

در ادامه، عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در مخالفت با میلانی گفت: پیشنهاد ما این بوده که انجمن‌ها و تشکل‌های غیر دولتی و موسسات خیریه در باغات فعالیت کنند که این به حفاظت پایدار از فضای سبز باغات کمک می کند. انجمن‌های خیریه به فعال بودن و جریان داشتن زندگی در باغات کمک می‌کنند.

وی افزود: همچنین در رابطه با کاربری تجاری بر فعالیت بازارچه‌های سنتی و تهیه غذا در باغات تاکید کرده‌ایم.

گلپایگانی در ادامه گفت: قبل از سال 80 که بسیاری از باغات تهران از بین رفتند و این آماری بود که کمیسیون محیط زیست ارائه داد؛ اما این تخریب دقیقاً به دلیل رویکرد پادگانی بود و اطلاعات ما در مورد باغات قطعا از خانم خداکرمی عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر بیشتر است.

زهرا صدراعظم نوری در واکنش به اظهارات گلپایگانی گفت: من آقای گلپایگانی را یک آدم روشنفکر می‌دانم که در مباحث شهرسازی نگاه درستی دارند و در باغات نگاه صیانتی دارند اما طی 15 سال اخیر که بیشترین تخریب در باغات صورت گرفته، آیا عامل اصلی نگاه پادگانی بوده است؟

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر افزود: آماری که من ارائه دادم برای 72 سال است. در نهایت پیشنهاد کمیسیون شهرسازی و معماری مبنی بر اضافه شدن کاربری‌ تجاری با چهار پارکینگ و کاربری اداری با یک پارکینگ از سوی کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر پذیرفته شد و ماده 5 بر این مبنا به تصویب رسید.

در پایان حجت نظری، دیگر عضو شورای شهر تهران خطاب به گلپایگانی گفت: علی‌رغم احترامی که برای آقای گلپایگانی قائلم به ایشان تذکر می‌دهم. حتماً اطلاعات ایشان در خصوص باغات از من بیشتر است اما این نباید دلیل بر برخورد نامناسب ایشان شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جدول ساخت و ساز شورای شهر تهران لایحه کاربری فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۹۵۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دکتر ناصر عتباتی با اعلام این خبر بیان داشت: در سال ۱۴۰۲ دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده‌ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف نمود.
عتباتی ادامه داد: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در ۱۱۳۷ فقره به مساحت بیش از ۱۲۴۷ هکتار بود.
رئیس کل دادگستری استان همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها در سال ۱۴۰۲ نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در استان و شهرستان‌ها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، ۲۶۸۶ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از ۶ هکتار با تعداد ۱۰۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.
مقام ارشد قضایی استان همچنین به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۲ از بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است.

دیگر خبرها

  • صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب است
  • صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد
  • انتقاد رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر از کور شدن نمای بوستان‌های تهران
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد