Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه آمریکایی فارن پالیسی، ظریف را آخرین مهره ارتباط با غرب دانست که در صورت استعفای وی از سمت وزارت خارجه، این مهره ارتباطی از دست می رود. آفتاب‌‌نیوز : به دنبال آن که «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران به طور ناگهانی استعفای خود از این سمت را اعلام کرد، نشریه فارن پالیسی در مطلبی با این عنوان که «ایران آخرین مهره ارتباط با غرب را از دست داد» مدعی شد: «استعفای ظریف در را به روی رادیکالیسم جدید ایرانی باز می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
فارن پالیسی ادامه داد: او خیلی خوب به زبان انگلیسی صحبت می کرد - در واقع انگلیسی سخن گفتن او عالی و حیرت آور بود. در حقیقت او دوره دکتری خود را در دانشگاه دنور در دهه 1980 که اکنون به مدرسه «جوزف کوربل» تغییر نام یافته، سپری کرده است. او بیش از حد اهل معاشرت بود و اغلب از مخاطبان غربی و روزنامه نگاران برای حضور در دفتر بزرگ خود را در سازمان ملل متحد دعوت می کرد.
در ادامه این گزارش آمده است: «ظریف همچنین «استاد دیپلماتی» بود که به خوبی می دانست چگونه بر اساس منافع کشور خود عمل کند. و هیچ چیز بیشتر از مذاکرات طاقت فرسای هسته ای سال 2015 به او آسیب نزد؛ و او بیش از هر کس دیگر به ایرانیان وعده خروج از تحریم های سخت غربی ها را داد و در نهایت همین مسئله به او آسیب زد.»
این نشریه آمریکایی ادامه داد: «تقریبا 20 سال قبل، ابتدا به عنوان معاون وزیر امور خارجه ایران و سپس نماینده ایران در سازمان ملل متحد و سرانجام وزیر امور خارجه، ظریف 59 ساله نقش اصلی را در تلاش برای مصالحه با غرب ایفا کرد و هر بار که خود را ضربه خورده و تحقیر شده توسط واشنگتن یافت. ضربه نهایی به بخت ظریف ممکن است از جانب اقتصاد ایران خورده باشد، که از فشارهای جدید آمریکا رنج می برد.»
در ادامه این مطلب آمده است: «برای آن دسته از دیپلمات های آمریکایی که با ظریف بیشتر مراوده داشتند می کنند و سابقه او را می دانند، خروج آشکار او از صحنه، نشانه وحشتناکی است که تقریبا یک سال پس از خروج ناگهانی دونالد تروپ از توافق هسته ای ایران، روابط بین آمریکا و ایران به سمت وخامت می رود.»
«جیمز دوبینز» دیپلمات سابق آمریکا که پس از حادثه 11 سپتامبر از نزدیک با ظریف کار می کرد، گفت: «او بر ماندن ایران در برجام اصرار داشت. اگر این تغییرات رخ دهد، ما با یک بحران جدید در منطقه مواجه خواهیم شد.» او افزود: «ظریف یک دیپلمات ماهر، یک مخاطب قابل اعتماد و یک رفیق مسرت بخش است. متأسفانه، او آن کسی نبود که دولت فعلی آمریکا دنبالش بود. استعفای او نشانه خوبی نیست.»
در پایان این گزارش آمده است: «دیگران که نسبت به توافق هسته ای ایران بیشتر تردید داشتند، بر سر این موضوع اجماع نظر دارند که استعفای ظریف می تواند منجر به پایان یافتن پایبندی تهران به توافق شود. پایبندی ایران به برجام اخیرا توسط مقامات کلیدی آمریکا تایید شده بود.»
منبع: جماران

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ظریف استعفای ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۹۶۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استعفای دیپلمات آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه

سخنگوی عرب‌زبان وزارت خارجه آمریکا از استعفای خود برای اعتراض به سیاست‌های دولت جو بایدن در قبال غزه خبر داده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «هاله غریط»، سخنگوی عرب‌زبان وزارت خارجه آمریکا امروز پنجشنبه برای اعتراض به حمایت‌های آمریکا از اسرائیل در جنگ غزه از سمتش استعفا کرده است.  از سال 2006 به وزارت خارجه آمریکا پیوسته بود. 

غریط که از سال 2006 به وزارت خارجه آمریکا پیوسته بود در صفحه خود در لینکدین نوشته که روز 24 آوریل 2024 بعد از 18 سال خدمت در وزارت خارجه آمریکا برای اعتراض به سیاست‌های آمریکا در قبال غزه از سمتش کناره‌گیری کرده است. 

وزارت خارجه آمریکا در صفحه‌ای که برای معرفی او در وب‌سایت خود اختصاص داده غریط را به عنوان فردی «مشتاق به دیپلماسی و مشتاق برای شکستن موانع از طریق ارتباطات و فهم دوجانبه» معرفی کرده است. 

استعفای این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه اعتراضات گسترده در داخل این کشور به سیاست‌های دولت جو بایدن برای حمایت‌های بی‌چون و چرا از اسرائیل در جنگ غزه محسوب می‌شود. 

در ماه اکتبر هم جاش پائول، مدیر اداره امور نظامی-سیاسی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به سیاست‌های بایدن از سمتش استعفا کرد. 

ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیمریابکوف: کاهش روابط با آمریکا را بررسی می‌کنیمتحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایراننمایش جدید آمریکا درباره غزه: تعیین نماینده ویژه!

انتهای پیام/ 

 

 

دیگر خبرها

  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • فارن افرز: احتمال شکل گیری ائتلاف منطقه ای اعراب و اسرائیل علیه ایران چقدر است؟
  • فارن افرز: از اتحاد عبری-عربی علیه ایران خبری نیست/ همسایگان عربی ایران به دنبال جنگ با تهران نیستند
  • ظریف، همچون بند زدن برگ گل! | چینی‌بندزن! یه دل شکسته رو هم بند می‌زنی؟
  • اعتراف معاون پنتاگون به شکست تسلیحات ارسال شده آمریکا به اوکراین 
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  •  دیپلمات آمریکایی در اعتراض به سیاست بایدن در غزه استعفا کرد
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه از سمت خود استعفا کرد
  • استعفای دیپلمات آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه
  • نگرانی مردم آمریکا از بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری / او احتمالا می میرد!