Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- آیت الله آملی لاریجانی در حاشیه بازدید از مراحل ساخت بیمارستان فوق تخصصی قوه قضاییه، گفت: مسئله خدمت رسانی در درون قوه قضاییه در جهات مختلف از ابتدا مدنظر بوده است.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، آیت الله آملی لاریجانی رئیس دستگاه قضا در حاشیه بازدید از مراحل ساخت بیمارستان فوق تخصصی قوه قضاییه، ضمن تبریک میلاد مسعود دخت گرامی پیامبر اکرم (ص) حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا (س) و همچنین روز زن و روز مادر به همه بانوان و مادران این مرز و بوم، اظهار کرد: از خداوند می‌خواهیم توفیق خدمت به مردم عزیز کشورمان را به ما عطا نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بنای این بیمارستان از حدود یک سال و نیم قبل برای خدمت رسانی به کارکنان دستگاه قضایی و البته در حد میسور برای عموم مردم عزیز البته در حدی که وسع این بیمارستان باشد، آغاز شد.

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه امروز مسئله درمان برای مردم مسئله‌ای مهم است و جزو امور اساسی به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: دولت محترم در طول سالیان برای کم کردن هزینه‌های درمانی تلاش‌های فراوانی کردند و انصافا هم موثر واقع شده است لذا در همین جا باید از وزرای بهداشت قبلی و فعلی برای تلاش مجدانه‌ای که در این زمینه داشتند خصوصا آقای نمکی وزیر محترم بهداشت، تشکر کنم.

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه مسئله خدمت رسانی در درون قوه قضاییه در جهات مختلف از ابتدا مدنظر بوده، گفت: اموری که برای رفع نیاز‌های ضروری کارکنان دستگاه قضایی است همواره مورد توجه بوده، ولی واقعیت این است که کارکنان دستگاه قضایی مشکلات معیشتی زیادی دارند و مسئله درمان هم یکی از آن بخش‌ها است.

وی ابراز امیدواری کرد که با افتتاح این بیمارستان فوق تخصصی قدمی برای رفع نیاز‌های دستگاه قضایی برداشته شود.

آیت الله آملی لاریجانی خاطرنشان کرد: ما هم به عنوان خادم القوم آنچه که ممکن و میسور بود را در این مسیر انجام دادیم و امیدواریم این ادامه پیدا کند.

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: ان شاءلله به زودی این بیمارستان افتتاح خواهد شد و حسب گزارش بیش از ۸۰ درصد از اقدامات ساختمانی انجام شده و تجهیزات آماده است و امیدواریم با محبت دوستان مخصوصا وزیر بهداشت مسئله نیروی انسانی و پرسنل این بیمارستان نیز برطرف شود تا خدمت رسانی خوبی برای کارکنان قضایی و البته در حد میسور برای مردم انجام گیرد.

وی با قدردانی از دکتر مرضیه وحید دستجردی ریاست مرکز سلامت قوه قضاییه، مهندس طبری معاونت اجرای حوزه ریاست دستگاه قضا، همه مهندسانی که در ساخت بیمارستان نقش داشتند، دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت قبلی و دکتر نمکی وزیر بهداشت فعلی، معاونت‌های وزارت بهداشت و دکتر لاریجانی که در زمینه فراهم کردن برخی از نیازهای بیمارستان دخیل بودند و همه کسانی که برای این خدمت بزرگ قدم برداشتند، یادآور شد: خدمت به مردم عزیز در این شرایط، خصوصا شرایط سخت فعلی هر قدمی که برداشته شود عبادت و یک حسنه است، بنابراین تمام کسانی که در این مسیر گام بر می‌دارند مطمئن باشند که عبادت کردند و عملشان عبادی بوده است.

بیشتر ببینید:

تصاویر بازدید رئیس دستگاه قضا از مراحل ساخت بیمارستان فوق تخصصی قوه قضاییه

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رئیس قوه قضاییه آیت الله آملی لاریجانی قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۹۸۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است

اصغر جهانگیر گفت: یکی از روش‌های نوین در پیشگیری از وقوع جرم، بحث اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است که تلاش‌ها در این زمینه را مثمرثمر می‌کند.

به گزارش ایسنا، جلسه هم اندیشی سخنگویان ادوار دستگاه قضا عصر امروز (۱۰ اردیبهشت) در دفتر سخنگوی جدید قوه قضاییه برگزار شد.

این نشست صمیمانه با حضور اصغر جهانگیر، سخنگوی جدید قوه قضاییه و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، ذبیح‌الله خداییان، مسعود ستایشی، غلامحسین اسماعیلی، غلامحسین الهام و علیرضا جمشیدی در محل معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه برگزار شد.

اصغر جهانگیر سخنگوی جدید دستگاه قضا در این نشست گفت: از حسن اعتماد رئیس قوه قضاییه بابت مسئولیت جدیدی که به بنده سپرده شد تشکر می‌کنم. شاید یکی از دلایلی که باعث شد این مسئولیت را قبول کنم این بود که در معاونتی که مسئولیت آن را برعهده دارم، جنس کار اجتماعی است و یکی از روش‌های نوین در پیشگیری از وقوع جرم، بحث اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است که تلاش‌ها در این زمینه را مثمرثمر می‌کند.

وی افزود: حوزه‌های پیشگیری، اطلاع‌رسانی و سخنگویی به هم نزدیک هستند که می‌تواند به ماموریت‌هایی که در معاونت اجتماعی به ما سپرده شده کمک کند؛ بنابراین پذیرفتم در این قسمت نیز در خدمت مردم و قوه قضاییه باشم.

خداییان: سخنگویی کاری سخت در قوه قضاییه است

ذبیح الله خداییان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و یکی از سخنگویان سابق دستگاه قضا در این نشست با بیان اینکه هرچند بنده مدت زمان کوتاهی در جایگاه سخنگویی قوه قضاییه خدمت کردم گفت:  این جایگاه مشکلات خاص خود را دارد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: شاید یکی از نکات مهمی که درباره اکثر سخنگویان قوه قضاییه باید در نظر گرفت این است که اکثر آن‌ها قاضی هستند. ما عادت کردیم اگر بخواهیم نکته‌ای را مطرح کنیم نخست توجه می‌کنیم قانون درباره آن موضوع چه حکمی دارد.

خداییان به برخی از دشورای‌های سخنگویی قوه قضاییه اشاره کرد و گفت: اغلب سوالاتی که از سخنگویان قوه قضاییه پرسیده می‌شود مربوط به پرونده‌ها، جرایم و مفاسد است. زمانی که سوال درباره این پرونده‌ها مطرح می‌شود ما با چند مشکل مواجه هستیم. در برخی از پرونده‌ها اگر زوایای مختلفشان را مطرح کنیم ممکن است ادامه رسیدگی آن‌ها دچار مشکل شود. ممکن است افرادی باشند که دستگیر نشده باشند و یا مسائلی در پرونده باشد که در مرحله تحقیقات مقدماتی بوده و طبق قانون محرمانه است و نباید مطرح شوند؛ بنابراین ارائه مطالب و پاسخگویی به سوالات به توجه ویژه‌ای نیاز دارد.

ستایشی: خاطرات خوشی از دوران سخنگویی در ذهن دارم

مسعود ستایشی، سخنگوی پیشین قوه قضاییه نیز در این نشست بیان کرد: از ۲۱ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ تا فروردین ۱۴۰۳ در جایگاه سخنگویی دستگاه قضا مشغول به فعالیت بودم.

وی با بیان اینکه خاطرات خوبی از دوران سخنگویی در ذهن دارم، افزود: یکی از این خاطرات خوب که برگ زرینی در تاریخ خدمات ارزشمند قوه قضاییه نیز محسوب می‌شود، عفو گسترده‌ای بود که به افرادی که در مقطعی کام مردم را تلخ کردند، تعلق گرفت. این عفوها با نظر رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد و مردم طعم شیرین آن را احساس کردند.

اسماعیلی: تلاش کردم در جایگاه سخنگویی ضابطه‌مند عمل کنم

غلامحسین اسماعیلی نیز در این نشست گفت: در دوران سخنگویی ارتباط خوبی با اصحاب رسانه داشتم.

وی با بیان اینکه حوزه سخنگویی چارچوب و ضوابطی دارد، افزود:  سعی کردم در این جایگاه ضابطه‌مند عمل کرده و ضابطه را بر سلیقه ترجیح دهم.

الهام: سخنگویی قوه قضاییه جایگاهی پیچیده، دشوار و حساس است

غلامحسین الهام از سخنگویان سابق حاضر در این نشست بود که در سخنانی کوتاه بیان کرد: تجربه سخنگویی در بخش‌های دیگر را هم داشته‌ام، اما حساس‌ترین، پیچیده‌ترین و دشوارترین حوزه سخنگویی، حوزه سخنگویی قوه قضاییه است.

جمشیدی: جایگاه سخنگویی قوه قضاییه سختی‌های خاص خود را دارد

علیرضا جمشیدی نیز در این نشست حضور داشت و در سخنانی عنوان کرد: جایگاه سخنگویی قوه قضاییه سختی‌های خاص خود را دارد چراکه سخنگویان در این جایگاه از پرونده‌هایی صحبت می‌کنند که هم باید در طرح مطالب دقت ویژه‌ای کنند و هم مردم منتظر پاسخگویی جامع و کامل هستند.

در ادامه  این نشست صمیمانه، سخنگوهای ادوار دستگاه قضا نکاتی را در رابطه با اهمیت این جایگاه مطرح کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از پرونده چای دبش چه خبر؟
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد+ جزئیات | اظهارات مهم سخنگو درباره باغ ازگل و چای دبش؛ دستگاه قضایی در این پرونده‌ها تحت‌ هیچ فشاری نبود
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود/ سند تحول قضائیه حلال مشکلات عدلیه
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است
  • اژه ای: جریانات مختلف سیاسی و اجتماعی از این اقدامات و آرای ما، هر کدام بهره‌برداری‌های خود را می‌کنند
  • تابع فضاسازی ها تصمیم قضائی نمی گیریم
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت منصوب شد
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان