Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عمر چلیک» سخنگوی حزب حاکم «عدالت و توسعه» ترکیه روز دوشنبه در سخنانی در یک نشست حزبی به اعدام‌های «ناحق» مصر به خصوص در روزهای اخیر اشاره کرده و از «سکوت» اتحادیه اروپا در قبال این مساله انتقاد کرد.

وی گفت: «اتحادیه اروپایی در خصوص کوچک‌ترین حادثه‌ای که در جهان رخ می‌دهد، مداخله می‌کند، اما در برابر اعدام‌های مصر سکوت اختیار می‌کند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمر چلیک افزود: «ما امروز شاهد تحولی خجالت‌آور در خصوص اتحادیه اروپایی هستیم که رهبران آن در کنفرانس شرم الشیخ مصر شرکت کرده بودند؛ مصری که جوانان آن با احکام قضایی جعلی و دادگاه‌های صوری به پای چوبه دار می‌روند».

وزارت کشور مصر در بیستم ماه جاری میلادی(فوریه) گفت که حکم اعدام ۹ نفر از جوانان معارض مصری به اتهام دست داشتن در ترور هشام برکات دادستان سابق این کشور در تابستان ۲۰۱۵ صادر شد و احکام صادره مربوط به اعدام متهمان با وجود مخالفت‌ها و بیانیه‌های نهادهای حقوق بشری مانند عفو بین‌الملل در خصوص توقف اجرای آن، اجرا شد.

آقای چلیک اظهار داشت که «اتحادیه اروپا به حضورش در کنفرانسی که در مصر برگزار شد، اکتفا نکرد، و حتی در پایان آن گفته بود که با دولت و رهبری جدید مصر در ارتباط خواهد بود».

کنفرانس دو روزه شرم الشیخ روز یکشنبه و دوشنبه هفته جاری در حالی برگزار شد که که نیمی از رهبران جهان عرب از جمله امیر قطر و رئیس جمهوری سودان در آن حضور نداشتند و سطح مشارکت برخی از کشورهای اروپایی از جمله فرانسه نیز در آن ضعیف بود.

در همین ارتباط خبرگزاری ترکیه‌ای آناتولی با استناد به بیانیه و اخبار رسمی منتشر شده در این باره نوشت که از 21 کشور عربی، 11 کشور در سطح سران و رؤسا در این کنفرانس شرکت کرده بودند، یک کشور در سطح معاون ریاست جمهوری، چهار کشور در سطح نخست وزیری یا ریاست پارلمان یا نمایندگان آن، سه کشور در سطح وزیر و دو کشور در سطحی پایین تر از وزیر در کنفرانس یاد شده حضور داشتند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ترکیه مصر اتحادیه اروپا جهان شرم الشیخ حقوق دولت جهان عرب قطر سودان کشورهای اروپایی فرانسه معاون اتحادیه اروپا ترکیه شرم الشیخ قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۹۸۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!

نتیجه یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که محبوب‌ترین نقاط برای گردشگران در اروپا در عین حال بیشترین مراکز مورد علاقه جیب‌بُرها در این قاره هم هستند.

به گزارش زی‌سان به نقل از یورونیوز؛ این تحقیق از سوی شرکت بیمه «کوت زون» در بریتانیا انجام شده است. محققان پنج مکان محبوب گردشگران در هر کشور را از نظر موارد گزارش‌شده از جیب‌بُری از سوی بازدیدکنندگان بررسی کردند. 

نتیجه این بررسی‌ها نشان داد که ایتالیا را می‌توان «بهشت جیب‌بُرها» نامید چراکه بیشترین موارد جیب‌بُری در مکان‌های محبوب گردشگران در این کشور گزارش شده است.

پس از ایتالیا که یکی از مقصد‌های اصلی گردشگران در قاره اروپا است کشور‌های فرانسه و اسپانیا در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» نشان داده است که گردشگران هنگام بازدید از برخی از جاذبه‌های گردشگری قاره اروپا به طور خاص باید مراقب خطر جیب‌بُری باشند. 

به عنوان مثال خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از جاذبه‌های گردشگری شهر رم، پایتخت ایتالیا از دیگر شهر‌های این کشور بیشتر است. فواره معروف تروی در رم به طور خاص از جمله مکان‌هایی است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

گردشگران هر سال بنا به سنت حدود یک میلیون یورو سکه به داخل حوض این فواره پرتاب می‌کنند.

برج ایفل در پاریس

پاریس، پایتخت فرانسه نیز یکی از مقاصد مهم گردشگران در اروپا است. با این حال پاریس دومین شهر از نظر خطر جیب‌بُری در اروپا است.

جیب‌بُرها در محوطه اطراف برج ایفل که از جاذبه‌های گردشگری محبوب پاریس به شمار می‌رود حضور پررنگی دارند. کلیسای نوتردام و موزه‌های لوور و اورسی از دیگر اماکنی هستند که گردشگران به طور خاص هنگام بازدید از آنها باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

این در حالی است که پاریس طی ماه‌های آینده به دلیل برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ بیشتر از سال‌های قبل میزبان گردشگران خواهد بود. 

در این میان نکته جالب این است که یکی از شاهکار‌های تاریخ سینمای فرانسه اثر روبرت برسون «جیب‌بُر» نام دارد. این فیلم در سال ۱۹۵۹ ساخته شد. 

جایگاه برابر آلمان و اسپانیا

کشور‌های اسپانیا و آلمان در بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» از نظر خطر جیب‌بُری در مناطق مورد علاقه گردشگران جایگاه یکسانی به دست آوردند. 

بارسلون به عنوان یکی از شهر‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری محسوب می‌شود و به همین دلیل خیابان معروف «لا رامبلا» در صدر فهرست اماکن مورد علاقه جیب‌بُرها قرار گرفته است. کلیسای معروف «ساگرادا فامیلیا» در بارسلون نیز از جمله اماکنی است که گردشگران هنگام بازدید از آن باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

از سوی دیگر خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از دروازه براندنبورگ در برلین، پایتخت آلمان مانند دیگر جاذبه‌های گردشگری اروپا بالا است.

آمستردام؛ کانون جیب‌بُری در هلند

منطقه معروف «رد لایت» در آمستردام، پایتخت هلند یکی از محبوب‌ترین محل‌ها برای گردشگرانی است که به این شهر سفر می‌کنند. این در حالی است که گردشگران در این محله از هر محله دیگری در کل هلند بیشتر در معرض خطر جیب‌بُری هستند.

واقع شدن این محله در مرکز شهر بی‌شک در این امر بی‌تاثیر نیست. احتمالا یکی از دلایلی که مقام‌های آمستردام به دنبال انتقال این محله به خارج از شهر هستند همین حضور جیب‌بُرها است.

دیگر جاذبه‌های گردشگری هلند نیز که به عنوان محل‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری شناخته می‌شوند هم در آمستردام واقع شده‌اند. خانه آن فرانک، دختر نوجوانی که در دوران اشغال هلند به دست نازی‌ها کشته شد نیز از جمله جاذبه‌های گردشگری است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

کارشناسان حوزه گردشگری به گردشگران توصیه می‌کنند که همواره مراقب اموال خود باشند و اشیاء گران‌قیمت را در هتل یا محل اقامت باقی بگذارند.

tags # سرقت سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • تحقیقات اتحادیه اروپا در مورد سیاست‌های انتخاباتی متا
  • اتحادیه اروپا تحقیقات جدیدی را در مورد سیاست‌های انتخاباتی متا آغاز خواهد کرد
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • ۶ پیشنهاد ایران به سران کشورهای اسلامی در خصوص رژیم اشغالگر
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • بالاتر از لالیگا؛ صعود سری آ به رتبه دوم رنکینگ یوفا