Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@15:55:11 GMT

روایت یک روزنامه آلمانی از رنج کودکان گرسنه یمنی

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۹۹۵۵۳

روایت یک روزنامه آلمانی از رنج کودکان گرسنه یمنی

یک روزنامه آلمانی در مطلبی به اوضاع وخیم و فاجعه بار ساکنان یمن بخصوص کودکان در این کشور اشاره کرده است. ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۵ بین الملل آفریقا اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس شاو" آلمان در مطلبی به اوضاع فاجعه بار جنگ یمن پرداخته و نوشت: بخصوص کودکان در جریان جنگ یمن از گرسنگی رنج می کشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود 7.4 میلیون نفر از آن ها به کمک نیاز دارند. توزیع بدون محدودیت و به موقع مواد غذایی به نیازمندان در این کشور برای سازمان های کمکی به ندرت امکان پذیر است.

نویسنده در بخش دیگری از این مطلب با اشاره به یک خانواده یمنی که به علت در اختیار نداشتن مواد غذایی به قول پزشکان پوست و استخوان شده بودند اشاره کرد و نوشت: شرایط برای کودکان در یمن همواره بدتر می شود. به گزارش سازمان ملل حدود 7.4 میلیون کودک یمنی به کمک های بشر دوستانه نیاز دارند که تعداد آن ها 12درصد بیشتر از 2 سال پیش است.

آتش بس های توافق شده همواره در این کشور نقض می شود به گونه‌ای که سازمان ملل مشکلات بزرگی برای دسترسی به انسان های نیازمند دارد. به گزارش سازمان ملل احزاب جنگی در شهر بندری الحدیده از دسترسی به انبار غلات جلوگیری می کنند. میزان غذای مانده در این انبار می توانند حدود 3.7 میلیون نفر در عرض یک ماه را تامین کند.

با وجود اینکه در ماه دسامبر 2018 یک آتش بس برای این شهر بندری مورد توافق قرار گرفت، اما درگیری ها بین احزاب جنگی در این منطقه همچنان ادامه دارد.

موانع سنای آمریکا برای رای گیری درباره قطعنامه تجاوز سعودی به یمنتاکید انصارالله بر تسهیل ورود هیئت سازمان ملل به کارخانه تولید آرد یمن

الحدیده مهم ترین رگ حیاتی یمن است. از طریق هیچ بندر دیگری در این کشور مواد غذایی، دارو و مواد سوختی بیشتری به این کشور وارد نمی شود. بدون دسترسی به این بندر مهم یمن حدود 12 میلیون یمنی که در حال حاضر به کمک های ضروری نیاز دارند دیگر نمی توانند تامین شوند.

نویسنده در بخش دیگری از این مطلب عنوان کرد که بسیاری از کودکان یمنی دچار سوء تغذیه به دلیل هزینه‌های حمل و نقل بالا بسیار دیر به بیمارستان آورده می شوند.

مراقبت های بهداشتی در یمن تنها در بخش های کوچکی کار می کنند. خدمات آمبولانس برای بخش اورژانس عمدتا در خارج از پایتخت و سایر شهرهای بزرگ وجود ندارد. از یک طرف اغلب سوخت کافی که تنها به میزان جزئی از بندر الحدیده وارد می شود وجود ندارد و از طرف دیگر ائتلاف نظامی به رهبری عربستان سعودی بسیاری از راه‌های ارتباطی جاده‌ای و پل‌ها را با حملات هوایی خود به شدت از بین برده و نابود کرده اند.

یکی از کارشناسان برنامه غذایی جهانی سازمان ملل از احزاب درگیر در یمن خواسته است به سازمان های امدادگر اجازه توزیع کالاهای کمکی بین نیازمندان را بدهند. به زعم وی مواد غذایی در این کشور به عنوان سلاح به کار برده می شود. به گفته وی بدون کمک‌های خارجی، این کشور دیگر نمی تواند به حیات خود ادامه دهد.

تجاوز ائتلاف به رهبری عربستان سعودی به یمن طی سال‌های اخیر ادامه داشته و این تجاوز تاکنون موجب کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از مردم بی گناه شده است.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,88,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "یمن"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار یمن اخبار یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۹۹۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دکتر روستا با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • برچسب هوشمند برای پایش مواد غذایی دریایی ساخته شد
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • کدام محصول غذایی در بازار ایران سمی است؟
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • راز لگد تاریخی آقای مو طلایی بالاخره فاش شد!
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد