Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سهمیه بندی دارویی برای بیماران نداریم، کاهش ۵.۶ درصدی آمار سزارین، پذیرش دانشجوی گردشگر سلامت در دانشگاه‌های علوم پزشکی، ۴۵ درصد کودکان و نوجوانان کمتر از هشت ساعت می‌خوابند، سهم "یارانه دارو" از بودجه ۹۸ و ... گزیده از اخبار منتشر شده رسانه‌های امروز ۷ اسفند است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، سهمیه بندی دارویی برای بیماران نداریم، کاهش ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ درصدی آمار سزارین، پذیرش دانشجوی گردشگر سلامت در دانشگاه‌های علوم پزشکی، ۴۵ درصد کودکان و نوجوانان کمتر از هشت ساعت می‌خوابند، • سهم "یارانه دارو" از بودجه ۹۸ و ... گزیده از اخبار منتشر شده رسانه‌های امروز ۷ اسفند است که در ادامه می‌خوانید:

• سهمیه بندی دارویی برای بیماران نداریم
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه ۱۲۰ قلم داروی تولید داخل در بازه زمانی بهمن ۹۶ تا بهمن امسال وارد بازار شده است، گفت: ۴۰ قلم از این دارو‌ها شیمیایی، ۴۰ قلم طبیعی، سنتی و مکمل و ۴۰ قلم دیگر دارو‌های بایوتکنولوژی، مواد اولیه و ... است. مهدی پیر صالحی درمورد سهمیه بندی دارو توضیح داد: ما هیچ گونه سهمیه بندی دارویی برای بیماران نداریم بلکه این سهمیه بندی در حوزه توزیع، تولید و واردات دارو انجام شده است تا دارو همیشه در بازار وجود داشته باشد.

 

• کاهش ۵.۶ درصدی آمار سزارین
معاون درمان وزارت بهداشت، به تشریح مهم‌ترین اقدامات وزارتخانه در جهت ارتقای ایمنی و سلامت زایمان مادران باردار در کشور پرداخت. قاسم جان بابایی با اشاره به انجام بیش از دو میلیون و ۱۰۰ هزار زایمان طبیعی رایگان در کشور بعد از اجرای طرح تحول سلامت، گفت: آمار زایمان سزارین به میزان ۵.۶ درصد کاهش یافته است. او همچنین از کاهش ۵.۶ درصدی سزارین بار اول در کشور خبر داد و افزود: در همین زمینه، آموزش رایگان به ۷۰۰ هزار نفر مادر باردار در دوران بارداری جهت توانمندسازی برای باروری و زایمان طبیعی، صورت گرفته است.

• پذیرش دانشجوی گردشگر سلامت در دانشگاه‌های علوم پزشکی
رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت از پذیرش دانشجوی گردشگر سلامت در دانشگاه‌های علوم پزشکی طی سال آینده خبر داد و گفت: ۱۶۶ بیمارستان در کشور مجاز به پذیرش بیماران خارجی هستند.
سعید هاشم‌زاده اظهار کرد: گردشگر سلامت به قصد درمان وارد کشور می‌شود، بنابراین متولی این حوزه وزارت بهداشت خواهد بود، ولی زنجیره تأمین گردشگر فاکتور‌های مختلفی دارد و کار گروهی می‌طلبد.

• ۴۵ درصد کودکان و نوجوانان کمتر از هشت ساعت می‌خوابند
متخصص مغز و اعصاب گفت: ۴۵ درصد کودکان و نوجوانان کمتر از هشت ساعت در طول شبانه روز می‌خوابند؛ این روند میزان یادگیری و رشد آن‌ها را کاهش می‌دهد. احمد رمضانی افزود: خواب برای کودکان و نوجوانان برای داشتن عملکرد مناسب در مدرسه ضروری است و شواهد تجربی نشان می‌دهد که این گروه سنی به طور متوسط به ۹ ساعت خواب شبانه نیاز دارند.


• سهم "یارانه دارو" از بودجه ۹۸
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به وضعیت دارو در بودجه سال آینده، گفت: برای یارانه دارو در سال ۱۳۹۸، حداقل حدود ۹۰۰ میلیارد تومان لازم داریم. به گزارش ایسنا، مهدی پیرصالحی درباره میزان یارانه دارو و وضعیت بودجه‌ای دارو در لایحه بودجه ۱۳۹۸، گفت: در بحث یارانه دارو علی‌رغم تلاش‌هایی که انجام شده است، در کمیسیون تلفیق مجلس هنوز اعداد و ارقام مناسبی را برای یارانه دارو اعلام نکرده‌اند.

ارتباط بی‌خوابی با افسردگی و بیماری‌های قلبی
بررسی‌ها نشان می‌دهد که بی‌خوابی با افسردگی و بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است. بررسی‌های دقیق روی ژنوم‌های انسان حاکی از آن است که بی‌خوابی با افسردگی، بیماری قلبی و دیگر بیماری‌های فیزیولوژیک ارتباط نزدیک دارد.

• «سیاه گیله» گیاهی برای درمان عوارض دیابت نوع ۲
نتایج یک پژوهش نشان داد که برگ گیاهی "سیاه گیله"، فشار خون، چربی و قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ را بدون عارضه جانبی، کاهش می‌دهد. "سیاه‌گیله" یا Vaccinium arctostaphylos یکی از گیاهانی است که در طب سنتی ایران به عنوان دارو مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه در جنگل‌های ارسباران آذربایجان شرقی، اردبیل و ارتفاعات گیلان و همچنین کلاردشت یافت می‌شود.

• آجیل‌های فله تحت نظارت سازمان غذا و دارو نیستند
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: سازمان غذا و دارو فقط بر محصولات غذایی بسته بندی نظارت می‌کند و بر فرآورده‌های غذایی فله مانند آجیل‌های فله‌ای نظارت ندارد. به گزارش ایرنا، بهرام دارایی افزود: نمونه محصولات غذایی بسته بندی به صورت تصادفی در آزمایشگاه‌های سازمان غذا و نظارت مورد بررسی قرار می‌گیرند و سلامت آن‌ها تائید می‌شود.

• واردات کیت‌های تخصصی از کشور‌های اروپایی به ایران
نائب رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی از واردات کیت‌های تخصصی از کشور‌های اروپایی به ایران خبر داد. جلیل سعیدلو درباره کمبود کیت‌های آزمایشگاهی گفت: در پی تحریم‌های به وجود آمده مشکلاتی برای شرکت‌های تولیدکننده و واردکننده به وجود آمده که پیامد‌های آن طبیعی محسوب می‌شود.

• تولید جدیدترین داروی ضد لخته در کشور
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تولید جدیدترین داروی ضد لخته جهت درمان بیماران دچار سکته مغزی خبر داد و گفت: ۸۵ درصد از سکته‌های مغزی ناشی از گرفتگی عروق است. فرهادعصارزادگان اظهار داشت: ۸۵ درصد از سکته‌های مغزی در افراد به دلیل گرفتگی عروق و ۱۵ درصد به دلیل پارگی عروق است.

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بسته سلامت دارو پزشکی تجهیزات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۰۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه

علیرضا عسگریان؛ معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عصر امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه اکسپو (ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این نمایشگاه منحصر به فرد در کشور است و در حوزه تولیدات و صادرات فعال است.

وی افزود: وزارت کار یکی از مجموعه‌های بزرگ در حوزه صنعت و اقتصاد است و در زمینه‌های صنعتی مختلف فعالیت دارد.

عسگریان گفت: ما در حوزه دارویی، حمل و نقل و گردشگری و ... شرکت‌هایی داریم و فعال هستیم.

وی درباره میزان فعالیت وزارت کار در حوزه دارویی اظهار کرد: ما در صنعت دارویی در بحث تولید مواد اولیه و سایر دارو‌هایی تخصصی و عمومی بسیار مؤثر عمل کرده است.

وی افزود: وزارت کار نیز دارای زیر مجموعه‌های اقتصادی و صنعتی گسترده است. در حوزه پتروشیمی متعددی از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید درون خانواده وزارت کار فعال هستند. همچنین بزرگترین هلدینگ‌های حمل و نقل کشور درون وزارت کار است. همچنین در صنعت دارویی، ریلی و ساختمان و سیمان ما حرف اول را در کشور ایران می‌زنیم.

عسگریان ادامه داد: در مجموع ۵ صندوق بزرگ کشور در وزارت کار قرار دارند که تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری مهمترین آنها هستند و شرکت‌های بزرگی هستند.

وی افزود: مهمترین وظیفه ما تحلیل بازار جهانی است و بازار ۳۰ کشور درحال تحلیل است. کشور‌های اوراسیا، آفریقا و به ویژه همسایگان خودمان هستیم. البته در حوزه آفریقا حضور کمرنگی داریم که باید گسترش جدی داشته باشیم. امسال با آفریقا وارد تفاهم‌نامه‌های بزرگی را درحال انعقاد هستیم. برای مثال نخست وزیر زیمباوه در ایران است و وارد مذاکره شدیم. چرا که دشت‌هایی برای کشت وسیع برون مرزی توتون است.

معاون رفاه وزیر رفاه تاکید کرد: ما باید به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم تاثیر منطقه‌ای در حوزه دارو داشته باشیم در حوزه دارویی با عراق، لبنان و ارمنستان کار جدی کردیم. سفر اخیر تجار ارمنستان نشان داد که ما به زودی در این کشور حضور جدی خواهیم داشت و علاوه بر دارو و محصولات پتروشیمی، محصولات ساختمانی و سیمان و مصالح نیز به آنها صادر خواهیم کرد.

وی افزود: اگر ما یک و نیم میلیارد دلار صادرات دارو داشته باشیم، پایگاه خود را در بازار جهانی بطور کامل حفظ خواهیم کرد.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر رفاه تأکید کرد: ما طرح فجرانه را داشتیم، طرحی اثرگذار در مدت ۳ ماه که به طور متوسط بالای ۸۶ درصد از این طرح در کشور استقبال کردند. هجدهم این ماه فجرانه تمام می‌شود و و ما امیدواریم این طرح تمدید شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود، عنوان کرد:، چون این طرح منابع بسیاری می‌خواهد و باید در بالاترین سطح کشور تصمیم‌گیری شود، از این رو طی ۱۰ روز آینده تصمیم‌گیری می‌شود که آیا ایا تغییر خواهد کرد یا تمدید می‌شود، اما میزان استقبال و عدد‌های این طرح فوق‌العاده است، بزرگترین خرید قرن در این طرح صورت گرفت و امروز یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول خریداری شده از ۱۱ قلم شده است و ۱۴۰ میلیون بسته غذایی در یک مدت کوتاه توزیع شده است.

tags # یارانه سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن